| Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
|
+40Tonx Pandora Kay´B Sae Zaida Phoenix Rogue Gretchen Tmia Escapist Amyca Victoria Raven Tanchy LittleRed Lestat Tenchy Cullen Ariana Black shey piratica_zg Moongale Krimmy Azra Saprofit Hexa banshee Anahi Nymeria wird-lulu Michael wh00p Rose Raven ~ eclipse ~ booombar anjabella *..::Bella::..* Marisol Kaia Amber Rhianna Evan Catherine Lana Elisabeth Johnson 44 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kaia Glavna moderatorica
Broj postova : 2115 Lokacija : far away...
| |
| |
Raven Moderatorica
Broj postova : 481 Knjiga : Vještica iz Portobella Lik : Jacob
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 28/3/2008, 00:27 | |
| meni ide zapravo sasvim uredu, zahvaljujući wh00p | |
|
| |
Rose Paparazzi queen
Broj postova : 2436 Lik : Jasper :)
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 29/3/2008, 03:37 | |
| | |
|
| |
Kaia Glavna moderatorica
Broj postova : 2115 Lokacija : far away...
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 29/3/2008, 11:08 | |
| | |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 29/3/2008, 11:32 | |
| Budući da je ostalo još malo vremena, zamolila bi ljude koji misle sudjelovati (tj. već sudjeluju u natječaju) da se jave - da znamo što nas čeka (NEmojte se ustručavati sudjelovati ) | |
|
| |
*..::Bella::..* stanovnik Forksa
Broj postova : 410 Lokacija : Osijek Knjiga : Hush,hush ,Before i die,Hard Love,How i live now Lik : Cassie (Skins),Claudia (Warehouse 13), Damon (Vampire Diaries), Kenzi (Lost Girl)...
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 30/3/2008, 22:51 | |
| sutra su rezultati....u isto vrijeme yeeey i oh,neeee... Bojim se šta će bit...uff | |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 30/3/2008, 22:55 | |
| Pa pod normalno ne bi već sutra bili rezultati jer bi morali mi još birati najboljih 5...ali budući da je malo vjerojatno da se skupi više od pet priča - moramo se još dogovoriti hoćemo li odmah sve objaviti ili što...
A inače, mislim da je rok do sutra u ponoć (čekam Laninu potvrdu) pa tako da onda sutra još sigurno ništa.
Upravu si, rok je do ponoći sutra. | |
|
| |
Broj postova : 410 Lokacija : Osijek Knjiga : Hush,hush ,Before i die,Hard Love,How i live now Lik : Cassie (Skins),Claudia (Warehouse 13), Damon (Vampire Diaries), Kenzi (Lost Girl)...
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 31/3/2008, 22:04 | |
| Jooooj...kad će rezultati...??? Užasno sam nestrpljiva...hh Nznm jesam prošla...i hoće li se pplovima moe svidit... I plus toga hoću vidit šta su drugi pisali pošto obožavam čitat Fan Fiction od sumraka sigurna sam da ću glasovati za svakoga... | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 31/3/2008, 22:09 | |
| pplovima moe?
Nego...napisala sam već da natječaj službeno traje do ponoći i da danas sigurno neće biti rezultati. | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 00:39 | |
| - Rhianna je napisao/la:
- pplovima moe?
Htjela je reći: Hoće li se ljudima svidjeti njeno =) | |
|
| |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica
Broj postova : 2386 Lokacija : Rivendell... Knjiga : Gospodar careva by GGK Lik : Jane & Jake
| |
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 19:20 | |
| Znam što to znači - to je bio komentar više nego pitanje
Natrag na temu? | |
|
| |
Raven Moderatorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 21:52 | |
| kada odprilike možemo očekivati rezultate? | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 21:58 | |
| | |
|
| |
Raven Moderatorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 22:10 | |
| lol. koako precizan odgovor. sa obzirom da je vrijeme relativno, uskoro moze biti i za pola sata, kao i za tjedan dana | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 22:18 | |
| Najprecizniji koji sam ti mogla dati.
Da je priča bilo koliko smo ih očekivale, rezultate ne bi dobili još sigurno nekoliko dana - jer bi mi morali birati prvih 5. Tako da ne znam čemu silno nestrpljenje. Budući da ih je došlo manje od pet, sve će biti objavljene - a biti če objavljene kad se zajedno s ostalima koji su trebali ocjenjivati dogovorim po kojoj ćemo proceduri dalje.
Kad ste već nestpljivi, mogu autorice pitati: Želite li da se prvo glasa za vaše priče i izabere pobjednička pa se zatim objave za komentiranje, ili želite da se budući da je bio mali odaziv glasanje preskoči i samo objave priče? | |
|
| |
Amber stanovnik Forksa
Broj postova : 405 Lokacija : Somewhere around the clouds... Knjiga : Lavovi Al'rassana
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 22:32 | |
| znam da mucim, i sve to, ali kad je drugo natjecanje? | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 22:34 | |
- Najprecizniji koji sam ti mogla dati.
Da je priča bilo koliko smo ih očekivale, rezultate ne bi dobili još sigurno nekoliko dana - jer bi mi morali birati prvih 5. Tako da ne znam čemu silno nestrpljenje. Budući da ih je došlo manje od pet, sve će biti objavljene - a biti če objavljene kad se zajedno s ostalima koji su trebali ocjenjivati dogovorim po kojoj ćemo proceduri dalje.
Kad ste već nestpljivi, mogu autorice pitati: Želite li da se prvo glasa za vaše priče i izabere pobjednička pa se zatim objave za komentiranje, ili želite da se budući da je bio mali odaziv glasanje preskoči i samo objave priče? Meni je svejedno...hh...ja sam hoću vidit kakve su priče,a svejedno mi je hoćemo li birat pobjedničku ili ne | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 22:36 | |
| Amber iskreno nemam pojma budući da moramo cijeli sistem mjenjati jer ovaj očito ne valja, savjeti su dobrodošli. | |
|
| |
Raven Moderatorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 22:38 | |
| meni je žao ako neće biti veliki broj priča u konkurenciji, jer sam se ja za svoju pomučila. neznam. objava svakako, komentiranje također, ali možda da se stave nekakvi rejtinzi... da na svakom natjecaju imamo glasove publike, koji bi se ovisno o količini i ocjeni stavljali u profil... jer ovako biti 2., sto bi inace bilo sjajno, i nije nesto ma zaprao, svejedno. al' i ja kompliciram | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 23:02 | |
| Ova ideja s rajtingom ti nikako nije loša!
Nešto u stilu broja glasova koji bi se zbrajali sa svakom objavljenom pričom? To mi se puno više sviđa od nekih titula mjeseca koja je prolazna...
Sad - da li da se glasa za sve priče zajedno (samo za jednu možeš glasati - moraš izabrati najbolju) ili za svaku posebno (možeš glasati za svaku) ...ili možda čak i nekakva ocjena koja bi se onda pisala u postu? | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 23:09 | |
- Ova ideja s rajtingom ti nikako nije loša!
Nešto u stilu broja glasova koji bi se zbrajali sa svakom objavljenom pričom? To mi se puno više sviđa od nekih titula mjeseca koja je prolazna...
Sad - da li da se glasa za sve priče zajedno (samo za jednu možeš glasati - moraš izabrati najbolju) ili za svaku posebno (možeš glasati za svaku) ...ili možda čak i nekakva ocjena koja bi se onda pisala u postu? Ja sam za svaku posebno...ostali za koji ste način??? | |
|
| |
Raven Moderatorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 23:16 | |
| pa da se svaka priča drugačije ocijeni, naravno ne sve sa neznam, 10/10. i onda stavite male jabucice u profil koje se pune ili tako nešto | |
|
| |
Amber stanovnik Forksa
Broj postova : 405 Lokacija : Somewhere around the clouds... Knjiga : Lavovi Al'rassana
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 23:20 | |
| odlicna ideja! brawo raven pa mogli bismo, a i nisi li pricala nesto o nekakvim 'nagradama'? nemislim sad materijalnim, ali ... ono, da motivira ljude | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/4/2008, 23:43 | |
| jooooj...ma sam to objavite te priče,a kasnije ćete nadodavat ankete il štagod.... AJDEEEE...nemogu dooočekat... Uff,što sam nestrpljiva,nemogu vjerovat... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
| |
|
| |
| Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
|