| Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
|
+40Tonx Pandora Kay´B Sae Zaida Phoenix Rogue Gretchen Tmia Escapist Amyca Victoria Raven Tanchy LittleRed Lestat Tenchy Cullen Ariana Black shey piratica_zg Moongale Krimmy Azra Saprofit Hexa banshee Anahi Nymeria wird-lulu Michael wh00p Rose Raven ~ eclipse ~ booombar anjabella *..::Bella::..* Marisol Kaia Amber Rhianna Evan Catherine Lana Elisabeth Johnson 44 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
piratica_zg stanovnik Forksa
Broj postova : 425 Lokacija : u hladnom zagrljaju(psihički)..fizički u zagrebu Knjiga : twilight serija,eragon serija,harry potter...još puno... Lik : Edward,pa ko drugi
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 9/11/2008, 03:31 | |
| ok....imam pitanje vezano za potpise......što se smatra prevelikim,a što idealnim....pretpostavljam da je ovaj moj sad prevelik,pa bih htjela pojašnjenje veličina da znam...... | |
|
| |
Tanchy stanovnik Forksa
Broj postova : 487 Lokacija : dreamwood Knjiga : LotR, HP Lik : Alice, Emmet
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 9/11/2008, 04:54 | |
| Da, tvoj je sad prevelik. A za potpise imaš i temu ovdje i tamo je sve objašnjeno.
| |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
LittleRed stanovnik Forksa
Broj postova : 11 Knjiga : nije Twilight, hehe, Put oko Svijeta u 80 Dana Lik : Mali Princ
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 9/11/2008, 17:42 | |
| onda ništa....ja na hrvatskom ne mogu pisati fanficove....pogotovo ako se temelje na knjizi koja je u originalu na engleskom(i čitala sam sve dijelove na engleskom i imam ih sve na engleskom x_X od hrvatskog prijevoda se ježim)
ali dobro....razumijem zašto :face: | |
|
| |
Ariana Black stanovnik Forksa
Broj postova : 1132 Lokacija : Planet Emmett Knjiga : Ne plači više dušo moja Lik : Emmett, Renesmee
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 14/11/2008, 00:16 | |
| Pa kad će više rezultati? Prošla su već dva tjedna otkako je završilo slanje. | |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 14/11/2008, 01:32 | |
| - Ariana Black je napisao/la:
- Pa kad će više rezultati?
Prošla su već dva tjedna otkako je završilo slanje. Čim Rhin (i još neki) uhvati dovoljno vremena da svakome posveti dovoljno pažnje. Da ubrzamo sve, na ocjenjivanju rade i neki niži moderatori.
Žao mi je, ali eto kraj natječaja upao je točno u vrijeme kad ne mogu ni disati od obaveza. | |
|
| |
Victoria Raven stanovnik Forksa
Broj postova : 322 Lokacija : Zagreb Knjiga : Glas u vjetru Lik : Lakoprsti
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 14/11/2008, 01:36 | |
| pišem osvrt na Sumrak za školske novine, i zanima me da li mogu napisati adresu foruma u članak? | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 14/11/2008, 02:04 | |
| - Victoria Raven je napisao/la:
- pišem osvrt na Sumrak za školske novine,
i zanima me da li mogu napisati adresu foruma u članak? Ne vidim zašto ne, hvala na pitanju! | |
|
| |
Victoria Raven stanovnik Forksa
Broj postova : 322 Lokacija : Zagreb Knjiga : Glas u vjetru Lik : Lakoprsti
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 14/11/2008, 02:08 | |
| super kad se proširi zaraza po školi... | |
|
| |
Amyca stanovnik Forksa
Broj postova : 2236 Lokacija : Between heaven and hell.. Knjiga : Kradljivica knjiga, Vodoriga, The other Boleyn girl Lik : Annamaria Boleyn
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 30/4/2009, 21:54 | |
| Jel mogu objavit jedan text? Samo nema nikakve veze sa Twilightom. | |
|
| |
Azra The hostess
Broj postova : 2267 Lokacija : over the rainbow :) Lik : Jace :)
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 30/4/2009, 23:02 | |
| | |
|
| |
Amyca stanovnik Forksa
Broj postova : 2236 Lokacija : Between heaven and hell.. Knjiga : Kradljivica knjiga, Vodoriga, The other Boleyn girl Lik : Annamaria Boleyn
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 1/5/2009, 22:15 | |
| | |
|
| |
Escapist stanovnik Forksa
Broj postova : 1549
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 6/10/2009, 20:25 | |
| Pitanje za fanfiction ''Što bi bilo da...''Ovako, što se tiče pravila da korisnik može u taj post opisati samo jednu scenu: Ja imam priču dakle, napisala sam ju danas a glavna scena se desi na kraju, i usko je povezana sa još jednom scenom. E sad, da li ja moram te dvije scene odvojiti i poslati svaku zasebno, zbog tog pravila? Sve zajedno će stati u nekih...5 stranica. | |
|
| |
Kaia Glavna moderatorica
Broj postova : 2115 Lokacija : far away...
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 6/10/2009, 21:03 | |
| | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 6/10/2009, 22:15 | |
| Mislim da se odnosi na to da je ta scena spojena s dvije postojeće scene iz knjige? | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 6/10/2009, 22:18 | |
| - Rhianna je napisao/la:
- Mislim da se odnosi na to da je ta scena spojena s dvije postojeće scene iz knjige?
Da. I poslala sam Kaii pm, pa ćemo se dogovoriti. | |
|
| |
Tmia stanovnik Forksa
Broj postova : 753 Lokacija : Sverige Knjiga : Dante-Inferno Lik : Alice Cullen, House, Dexter, Sylar, Erik, Dean Winchester, Damon Salvatore
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 6/10/2009, 22:27 | |
| Jedno glupavo pitanje ali....jel bi mogli pisati na engleskom??? :S | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 7/10/2009, 00:15 | |
| Mislim da ćeš se morati držati hrvatskog. Ako se ne varam već smo jednom to razmatrali ali kako smo hrvatski forum psovećen knjigama, a i ne znaju nam svi članovi engleski, mislim da bi trebali ostati na materinjem.
(s druge strane susjedima onda po tim istim uvjetima naravno dopuštamo da pišu na svojem materinjem) | |
|
| |
Tmia stanovnik Forksa
Broj postova : 753 Lokacija : Sverige Knjiga : Dante-Inferno Lik : Alice Cullen, House, Dexter, Sylar, Erik, Dean Winchester, Damon Salvatore
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 7/10/2009, 09:43 | |
| Ok | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 7/10/2009, 22:10 | |
| Da li se može poslati više fanfictiona od jednog? Naime, mislila sam poslati jedan koji bi bio izvan natječaja zbog prekoračenja dopuštene dužine fictiona, i jedan drukčiji, koji će (nadam se XD) stati do 4 dopuštene stranice. | |
|
| |
Kaia Glavna moderatorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 8/10/2009, 11:11 | |
| - Escapist je napisao/la:
- Da li se može poslati više fanfictiona od jednog?
Naime, mislila sam poslati jedan koji bi bio izvan natječaja zbog prekoračenja dopuštene dužine fictiona, i jedan drukčiji, koji će (nadam se XD) stati do 4 dopuštene stranice. Obrati pažnju na toč. 3 Osnovnih pravila u Pravilima
E sad, možeš poslati neograničen broj priča - ali samo jedna (i to obavezno naznači koja!) ulazi u konkurenciju za pobjedu. Ok ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 8/10/2009, 15:37 | |
| Moja greška, duboko se izvinjavam Greškom sam smetnula s uma već pročitano. Ok | |
|
| |
Kaia Glavna moderatorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 8/10/2009, 17:00 | |
| | |
|
| |
Gretchen Dežurna papiga
Broj postova : 1635 Lokacija : Mystic Falls Knjiga : Harry Potter serijal, LotR, Atonement, His dark materials trilogy, The time traveler's wife Lik : Jacob, Seth
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 8/10/2009, 17:30 | |
| Uuuuu, sad sam tek vidjela ovaj natječaj, ideja je baš super, mislim da ću sudjelovati Pogotovo zato što će mi biti izazov pisati na hrvatskom ( treba se vježbati... ) jer sam do sada pisala priče isključivo na engleskom. | |
|
| |
Phoenix Rogue novorođeni
Broj postova : 3 Lokacija : Number ninety-three, Diagon Alley Knjiga : Harry Potter, His Dark Materials, Ink World Lik : Hermione, Fred and George, Dustfinger
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 8/10/2009, 18:42 | |
| Iskreno, moja je gruba verzija već gotova ( ne mislim ju još slati jer ju treba pročitati još par puta i provjeriti pravopis ) , ali računajte na mene. Baš se veselim | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
| |
|
| |
| Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
|