| Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
|
+40Tonx Pandora Kay´B Sae Zaida Phoenix Rogue Gretchen Tmia Escapist Amyca Victoria Raven Tanchy LittleRed Lestat Tenchy Cullen Ariana Black shey piratica_zg Moongale Krimmy Azra Saprofit Hexa banshee Anahi Nymeria wird-lulu Michael wh00p Rose Raven ~ eclipse ~ booombar anjabella *..::Bella::..* Marisol Kaia Amber Rhianna Evan Catherine Lana Elisabeth Johnson 44 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
wird-lulu stanovnik Forksa
Broj postova : 1018 Lokacija : Zagreb Lik : Selene, Jack Sparrow, Poison Ivy & Harley
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 11/10/2008, 13:34 | |
| | |
|
| |
~ eclipse ~ stanovnik Forksa
Broj postova : 688 Lik : edward ^^
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 11/10/2008, 15:21 | |
| a dajte cure.. čemu odustajanje? ^^ ako ćete moći pisati o vampirima iz BD-a, imat ćete itekako puno tema za pisanje. kada bi svi rekli da neće pisati, ali da će sve pročitati, ne bi imali nijednu priču. | |
|
| |
Saprofit stanovnik Forksa
Broj postova : 189 Lokacija : Zagreb-grad. Knjiga : The Picture of Dorian Gray
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 11/10/2008, 18:04 | |
| - Kaia je napisao/la:
- Saprofit je napisao/la:
- Budući da je na forumu sada dopušteno pričati o Praskozorju, smijemo li također koristiti nove likove iz već spomenutog romana? Naime, ta mogućnost bi otvorila podosta novih opcija.
Inače -> sve je na Portalu, al' ajd...odi ovdje pa ćeš saznati zašto je NE odgovor na tvoje pitanje. Logički, da se ponašam kao n00b i ne čitam obavijesti - ne bih ni postavila ovo pitanje, zar ne? Opet logički, ako se od trenutka otvaranja natječaja promijenio stav foruma prema spoilerima - trebao bi se i na natječaju, uzevši u obzir da spoileri sada smiju biti posvuda.
Lana, Rhin - nadam se da ćete službeno dati dopuštenje D: Već pišem nešto. | |
|
| |
Krimmy stanovnik Forksa
Broj postova : 934 Lokacija : Na rubu.... Lik : Jacob
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 11/10/2008, 20:29 | |
| - Saprofit je napisao/la:
- Kaia je napisao/la:
- Budući da je na forumu sada dopušteno pričati o Praskozorju, smijemo li također koristiti nove likove iz već spomenutog romana? Naime, ta mogućnost bi otvorila podosta novih opcija.
Inače -> sve je na Portalu, al' ajd...odi ovdje pa ćeš saznati zašto je NE odgovor na tvoje pitanje. Logički, da se ponašam kao n00b i ne čitam obavijesti - ne bih ni postavila ovo pitanje, zar ne? ... Lana, Rhin - nadam se da ćete službeno dati dopuštenje D: Već pišem nešto. Lol, a da si čitala par postova gore, vidjela bi šta Lana i Rhin kažu, pa ne bi morala postavljati ovo pitanje ( logički, zar ne ) | |
|
| |
Saprofit stanovnik Forksa
Broj postova : 189 Lokacija : Zagreb-grad. Knjiga : The Picture of Dorian Gray
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 11/10/2008, 21:46 | |
| - Krimmy je napisao/la:
- Kaia je napisao/la:
Inače -> sve je na Portalu, al' ajd...odi ovdje pa ćeš saznati zašto je NE odgovor na tvoje pitanje. Logički, da se ponašam kao n00b i ne čitam obavijesti - ne bih ni postavila ovo pitanje, zar ne? ... Lana, Rhin - nadam se da ćete službeno dati dopuštenje D: Već pišem nešto. Lol, a da si čitala par postova gore, vidjela bi šta Lana i Rhin kažu, pa ne bi morala postavljati ovo pitanje ( logički, zar ne ) Nije službeno | |
|
| |
Moongale stanovnik Forksa
Broj postova : 2212 Lokacija : Zagreb Knjiga : Tigana Lik : Devin
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 11/10/2008, 22:18 | |
| Sad ću ja biti "n00b" i reći da je obavijest o dopuštanju razgovora o Praskozorju "8/10/2008, 14:10 by Lana Elisabeth Johnson" dok su pravila "Naslov: Re: Najave i teme 19/9/2008, 18:18" Drugim riječima, razgovaranje o Praskozorju je dopušteno poslije objave teme, a s obzirom na to da nigdje ne piše odnosi li se dopuštanje razgovora i na fan fictione, pitanje je ok. Sve što nije doslovce izrečeno, kao to odnosi li se dopuštanje razgovora o Praskozorju i na fan fictione, izloženo je subjektivnoj procjeni onoga na koga se pravila odnose. Tko pita ne skita | |
|
| |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica
Broj postova : 2386 Lokacija : Rivendell... Knjiga : Gospodar careva by GGK Lik : Jane & Jake
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 12/10/2008, 00:12 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 12/10/2008, 11:08 | |
| Fala Lana punooo. A i Rhianna koja vjerujem da tiho stoji iza te odluke |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 12/10/2008, 18:55 | |
| | |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
Hexa stanovnik Forksa
Broj postova : 87 Lokacija : .in his hands. Knjiga : Kuća Noći Lik : Alice <3
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 15/10/2008, 20:19 | |
| | |
|
| |
piratica_zg stanovnik Forksa
Broj postova : 425 Lokacija : u hladnom zagrljaju(psihički)..fizički u zagrebu Knjiga : twilight serija,eragon serija,harry potter...još puno... Lik : Edward,pa ko drugi
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 15/10/2008, 22:39 | |
| samo jedno pitanjce.....jel to ovo o vampiru...mislim natječaj???? | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 15/10/2008, 22:57 | |
| - piratica_zg je napisao/la:
- samo jedno pitanjce.....jel to ovo o vampiru...mislim natječaj????
Možeš pojasniti pitanje? Koje o vampiru? Ako pitaš za temu, specificirana je u Najave i teme. Druga po redu.
Zadnja promjena: Rhianna; 15/10/2008, 22:59; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Broj postova : 425 Lokacija : u hladnom zagrljaju(psihički)..fizički u zagrebu Knjiga : twilight serija,eragon serija,harry potter...još puno... Lik : Edward,pa ko drugi
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 15/10/2008, 22:58 | |
| - Rhianna je napisao/la:
- piratica_zg je napisao/la:
- samo jedno pitanjce.....jel to ovo o vampiru...mislim natječaj????
Možeš pojasniti pitanje? Koje o vampiru? krivo formulirano pitanje...jel to aktualna ova druga tema???o prošlosti vampira itd....... | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
| |
| |
shey stanovnik Forksa
Broj postova : 416 Lokacija : zagreb, zgrada nenormalnih ljudi Knjiga : Sumrak, cijela saga ispovijesti Georgie Nicolson Lik : Edward, Emmett
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 16/10/2008, 16:00 | |
| nisam ni ja kuzila nes al sam zaborabila kaj....ah tupa moja pamet.... | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
Azra The hostess
Broj postova : 2267 Lokacija : over the rainbow :) Lik : Jace :)
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 19/10/2008, 17:45 | |
| Ja odustah. Napisala sam ih previše i nakraju mi se ni jedna ne sviđa dovoljno. Ma bit će još fan fictiona (nadam se) tako da ću sudjelovat onda. Ovaj put mi se stvarno nije posrećilo Ma barem ću sa veseljem moći pročitati radove ostalih i komentirati. Sretno svima. :hi: |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Ariana Black stanovnik Forksa
Broj postova : 1132 Lokacija : Planet Emmett Knjiga : Ne plači više dušo moja Lik : Emmett, Renesmee
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 19/10/2008, 22:13 | |
| A ne me tući Archy jedva čekam čitat tvoje. Baš me zanima Sretno svima! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
| |
|
| |