| Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
|
+40Tonx Pandora Kay´B Sae Zaida Phoenix Rogue Gretchen Tmia Escapist Amyca Victoria Raven Tanchy LittleRed Lestat Tenchy Cullen Ariana Black shey piratica_zg Moongale Krimmy Azra Saprofit Hexa banshee Anahi Nymeria wird-lulu Michael wh00p Rose Raven ~ eclipse ~ booombar anjabella *..::Bella::..* Marisol Kaia Amber Rhianna Evan Catherine Lana Elisabeth Johnson 44 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Nymeria Moderatorica
Broj postova : 1133 Knjiga : Pjesma leda i vatre - Martin
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 2/10/2008, 21:38 | |
| - Amber je napisao/la:
- Um, jel treba to biti više kao neki sastavak pa da prošlost uključimo u normalnu priču, ili više kao neki članak gdje pišu sve informacije o određenoj prošlosti?
a da, još jedno pitanje. Likove koji se pojavljuju isključivo u praskozorju nesmijemo upotrijebiti, right? Htjeli bi izbjeć ovo drugo: znaći članak gdje se pišu sve informacije o prošlosti. Umjesto toga radije bi da napišete samo neki događaj iz prošlosti, ne sve. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 2/10/2008, 23:43 | |
| Ja bum poslala svoje iako nije samo jedan događaj. Pa što bude biti će. Nije cijela povijest, ali nije ni samo jedan jedan događaj, tako da... *ajme sad sam zabrninuta* :face: |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 2/10/2008, 23:55 | |
| Ne mora biti samo jedan događaj, hoćemo priču iz povijesti nekog od njih - to je jedino pravilo. Ne želimo "članak" jer nas ne zanima takav način pisanja. | |
|
| |
Anahi stanovnik Forksa
Broj postova : 685 Lokacija : In a land where the sun doesn't shine... Knjiga : Digitalna tvrđava, Dan Brown Lik : Rosalie Lillian Hale, Ororo Munroe, Chuck Bass
| |
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 2/10/2008, 23:58 | |
| Bi li vam što značilo da produžimo rok? (nije ni nama u interesu dobiti dvije priče sveukupno...) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 2/10/2008, 23:59 | |
| Oke. Ja uredim i za vikend šaljem Što se tiče ovoga za rok, bilo bi pametno (iako je još tjedan dana ostalo). Hmmm, ne znam |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 3/10/2008, 00:00 | |
| Ako vas se više izjasni za, predložim ja to ostalima pa vidim što je s odgodom. | |
|
| |
banshee Forumsko piskaralo
Broj postova : 684 Lokacija : Manly Knjiga : TMI, TID Lik : Nathan, Will
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 3/10/2008, 09:35 | |
| - Rhianna je napisao/la:
- Bi li vam što značilo da produžimo rok? (nije ni nama u interesu dobiti dvije priče sveukupno...)
Daa! Meni baš nakon roka prolazi strka oko škole, tak da bi mi to puno značilo kad bi se rok produžio. | |
|
| |
Michael Moderator dnevnika
Broj postova : 373 Lokacija : Novi Sad Knjiga : Philip Pullman-Seeverna Svetlost Lik : James
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 3/10/2008, 11:03 | |
| - Rhianna je napisao/la:
- Ako vas se više izjasni za, predložim ja to ostalima pa vidim što je s odgodom.
Iskreno, ja ne bi. I ovo nam je dovoljno vremena, bar sto se mene tice...ali ako ostali nemaju vremena, nemam nista protiv ni da se odgodi. Mislim ima jos oko tjedan, a valjda neko ima vremena odvojiti pola sata, ili sat vremena najvise da napise pricu. Jos ako ima nalet d inspirejshn, meni licno je za jednu stranicu dovoljno 15 min. Sa inspiracijom. | |
|
| |
banshee Forumsko piskaralo
Broj postova : 684 Lokacija : Manly Knjiga : TMI, TID Lik : Nathan, Will
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 3/10/2008, 11:54 | |
| - Michael je napisao/la:
- Rhianna je napisao/la:
- Ako vas se više izjasni za, predložim ja to ostalima pa vidim što je s odgodom.
Iskreno, ja ne bi. I ovo nam je dovoljno vremena, bar sto se mene tice...ali ako ostali nemaju vremena, nemam nista protiv ni da se odgodi. Mislim ima jos oko tjedan, a valjda neko ima vremena odvojiti pola sata, ili sat vremena najvise da napise pricu. Jos ako ima nalet d inspirejshn, meni licno je za jednu stranicu dovoljno 15 min. Sa inspiracijom. Um meni treba duže. Volim pisat polako, promišljeno. A nakon što to napravim onda moram još obradit, da vidim je li sve spojeno u dobru cjelinu. A i nemam za odvojit trenutno ni pol sata I sad editiraj svoj post i kaži da bi ti bio sav radostan kad bi se rok produžio [inače povlačim da ću ti pomoć matematiku ;P]šlms majki ;D | |
|
| |
Broj postova : 373 Lokacija : Novi Sad Knjiga : Philip Pullman-Seeverna Svetlost Lik : James
| |
| |
Hexa stanovnik Forksa
Broj postova : 87 Lokacija : .in his hands. Knjiga : Kuća Noći Lik : Alice <3
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 3/10/2008, 19:00 | |
| Ja bih se isto htjela uključiti, ali mi je rok prekratak... malo mi je strka sa školom... Ja bi o Alice pisala... | |
|
| |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica
Broj postova : 2386 Lokacija : Rivendell... Knjiga : Gospodar careva by GGK Lik : Jane & Jake
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 3/10/2008, 19:52 | |
| Dogovorimo se mi koliko produžimo rok, no nemojte da to bude "ah super imam još xy vremena pa ću početi pisati tek dva dana prije isteka roka", nego mic po mic u xy vremena je puno bolje. Onako vam opet bude vremena na knap. | |
|
| |
Hexa stanovnik Forksa
Broj postova : 87 Lokacija : .in his hands. Knjiga : Kuća Noći Lik : Alice <3
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 3/10/2008, 19:56 | |
| paa... ako je rok 20.10., može onda... 30.10? mislim da bi do tada svi stigli... 10 dana više uvrh glave... | |
|
| |
| |
| |
Amber stanovnik Forksa
Broj postova : 405 Lokacija : Somewhere around the clouds... Knjiga : Lavovi Al'rassana
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 8/10/2008, 12:12 | |
| | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
Kaia Glavna moderatorica
Broj postova : 2115 Lokacija : far away...
| |
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
Saprofit stanovnik Forksa
Broj postova : 189 Lokacija : Zagreb-grad. Knjiga : The Picture of Dorian Gray
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 10/10/2008, 19:55 | |
| Budući da je na forumu sada dopušteno pričati o Praskozorju, smijemo li također koristiti nove likove iz već spomenutog romana? Naime, ta mogućnost bi otvorila podosta novih opcija.
| |
|
| |
Kaia Glavna moderatorica
Broj postova : 2115 Lokacija : far away...
| |
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 11/10/2008, 00:01 | |
| Je ali smo si skočili u usta time što smo u međuvremenu dozvolili spoilere. Lana? Likovi iz BD, da ili ne? | |
|
| |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica
Broj postova : 2386 Lokacija : Rivendell... Knjiga : Gospodar careva by GGK Lik : Jane & Jake
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 11/10/2008, 12:12 | |
| Znači sada možemo i likove iz BD-a koristit? *ajmedajbože* |
|
| |
Azra The hostess
Broj postova : 2267 Lokacija : over the rainbow :) Lik : Jace :)
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 11/10/2008, 12:31 | |
| - Kei Swein je napisao/la:
- Znači sada možemo i likove iz BD-a koristit? *ajmedajbože*
Daaa...to bi bilo super...iako ne vjerujem da ću pisati | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
| |
|
| |
| Pitanja, komentari, nejasnoće... | |