Forks Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Pitanja, komentari, nejasnoće...

Go down 
+40
Tonx
Pandora Kay´B Sae
Zaida
Phoenix Rogue
Gretchen
Tmia
Escapist
Amyca
Victoria Raven
Tanchy
LittleRed
Lestat
Tenchy Cullen
Ariana Black
shey
piratica_zg
Moongale
Krimmy
Azra
Saprofit
Hexa
banshee
Anahi
Nymeria
wird-lulu
Michael
wh00p
Rose
Raven
~ eclipse ~
booombar
anjabella
*..::Bella::..*
Marisol
Kaia
Amber
Rhianna
Evan
Catherine
Lana Elisabeth Johnson
44 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Autor/icaPoruka
Phoenix Rogue
novorođeni
Phoenix Rogue

Female
Broj postova : 3
Knjiga : Harry Potter, His Dark Materials, Ink World
Lik : Hermione, Fred and George, Dustfinger

Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Empty
PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime14/10/2009, 13:51

Imam jedno pitanje...
Poslala sam svoj rad jučer, ali nisam dobila obavjest da ste ga primili.
Trebam li ga slati ponovno?
(Oprostite ako žurim... Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_redface Možda ga još niste vidjeli ili nešto slično. )
[Vrh] Go down
Rhianna
Administratorica
Rhianna

Female
Broj postova : 3775
Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay
Lik : Jehana

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime14/10/2009, 14:00

Upravo poslana potvrda!
[Vrh] Go down
http://sjenemagije.blog.hr/
Zaida
stanovnik Forksa
Zaida

Female
Broj postova : 1203

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime23/10/2009, 20:53

Koliko je radova dosad stiglo na literarni natječaj?
[Vrh] Go down
wh00p
Moderatorica
wh00p

Female
Broj postova : 1694
Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime23/10/2009, 20:56

Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_cry I u ovom, zadnjem natječaju ( nešto više od tjedan dana prije njegova kraja ), dobili smo neočekivano malo radova za njega. Gdje su naše kreativne duše? Ajde, kao i za likovni natječaj, imate još tjedan dana fore, vikend pred sobom - dajte da i ovaj natječaj uspješno obavimo Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_biggrin

@Zaida - Samo jedan, zasad
Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_cry
[Vrh] Go down
Zaida
stanovnik Forksa
Zaida

Female
Broj postova : 1203

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime23/10/2009, 20:57

Samo jedan?Ajme Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_sad

Ako se ja sjetim kako početi(ostalo znam kako ću) onda se i ja prijavim.
[Vrh] Go down
Escapist
stanovnik Forksa
Escapist

Female
Broj postova : 1549

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime23/10/2009, 23:19

Oopet tjedan dana Shocked
Ajme hvala što ste me upozorili laugh

Samo jedan? E od mene dobijete dva uskoro hihi
(Ako sve bude uredu Laughing )
[Vrh] Go down
http://midnightwhisperer.deviantart.com/
Pandora Kay´B Sae
stanovnik Forksa
Pandora Kay´B Sae

Female
Broj postova : 1131
Lik : Mabudachi trio. Kai. Zero. Alexiel. Sasuke.

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime24/10/2009, 13:03

Zaida je napisao/la:

Tako i ja, ako mi nekakva inspiracija dođe možda napišem nešto, ali ne vjerujem (baš sam poznata kao ona koja uvijek ima inspiracije za pisanje xD Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_lol )..

[Vrh] Go down
http://na-kumonekta-sa-amin.forumotion.net/
wh00p
Moderatorica
wh00p

Female

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime24/10/2009, 14:02

Pandora Kay´B Sae je napisao/la:
Tako i ja, ako mi nekakva inspiracija dođe možda napišem nešto, ali ne vjerujem (baš sam poznata kao ona koja uvijek ima inspiracije za pisanje Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 430418 Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_lol )..
Dakle, ovaj forum te ne inspirira? Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_cry
[Vrh] Go down
Pandora Kay´B Sae
stanovnik Forksa
Pandora Kay´B Sae

Female
Broj postova : 1131
Lik : Mabudachi trio. Kai. Zero. Alexiel. Sasuke.

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime24/10/2009, 14:31

wh00p je napisao/la:
Pandora Kay´B Sae je napisao/la:
Tako i ja, ako mi nekakva inspiracija dođe možda napišem nešto, ali ne vjerujem (baš sam poznata kao ona koja uvijek ima inspiracije za pisanje Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 430418 Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_lol )..
Dakle, ovaj forum te ne inspirira? Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_cry

Ma ne, nego me tema ne inspirira Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 456900 Ali velim, možda..
[Vrh] Go down
http://na-kumonekta-sa-amin.forumotion.net/
Tonx
stanovnik Forksa
Tonx

Female
Broj postova : 417
Lik : Jasper, Jenny, Bellatrix

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime24/10/2009, 14:36

Zaida je napisao/la:

Ma hajde znam da ćeš ti to uspjeti več govoriš o toj svojoj ideji dva tjedna..A ja imam ideju,ali nemam vremena za prenašanje na papir ili u word..
[Vrh] Go down
Gretchen
Dežurna papiga
Gretchen

Female
Broj postova : 1635
Knjiga : Harry Potter serijal, LotR, Atonement, His dark materials trilogy, The time traveler's wife
Lik : Jacob, Seth

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime25/10/2009, 13:45

wh00p je napisao/la:
Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_cry I u ovom, zadnjem natječaju ( nešto više od tjedan dana prije njegova kraja ), dobili smo neočekivano malo radova za njega. Gdje su naše kreativne duše? Ajde, kao i za likovni natječaj, imate još tjedan dana fore, vikend pred sobom - dajte da i ovaj natječaj uspješno obavimo Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_biggrin

Malo sam puno spora ( mora da su godine...alzheimer i tako to...mozak mi više nije što je nekad bio XD ): hm, znači li to da produžujete natječaj za još tjedan dana ili je rok i dalje 31.10.?
[Vrh] Go down
Dalia Erreway
Twilight expert
Twilight expert
Dalia Erreway

Female
Broj postova : 2035
Knjiga : HP,VA
Lik : Dimitri,Sirius,(ff)James

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime25/10/2009, 14:07

Gretchen je napisao/la:
wh00p je napisao/la:

Malo sam puno spora ( mora da su godine...alzheimer i tako to...mozak mi više nije što je nekad bio XD ): hm, znači li to da produžujete natječaj za još tjedan dana ili je rok i dalje 31.10.?

Ja mislim da je rok do 31.10.
a 31.10. je za tjedan dana Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 456900
[Vrh] Go down
Gretchen
Dežurna papiga
Gretchen

Female
Knjiga : Harry Potter serijal, LotR, Atonement, His dark materials trilogy, The time traveler's wife

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime25/10/2009, 14:26

Dalia Erreway je napisao/la:
a 31.10. je za tjedan dana Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 456900

jest jest, to znam, ali sam si zabrijala da je možda produženo za dodatnih tjedan dana. Smile

hvala!

( valjda ću stići to napisati...do sada nisam imala vremena, a kada sam i imala inspiraciju ( i već si slagala rečenice u glavi ) nisam tuka sjela i to zapisala...fuj faks, neću to :/ )
[Vrh] Go down
Escapist
stanovnik Forksa
Escapist

Female

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime30/10/2009, 18:29

Joj koja sam blesa, dan pred krajnji datum pitam Embarassed ali pomislih da sam možda profulala svoj fan fiction.

Da li se može pisati perspektive nekog lika u vrijeme kada nije bio prisutan u Mladom mjesecu?

Npr. Alternativu iz Jasperovog, Rosalienog ili Edwardovog gledišta (kad su bili otišli iz Forksa) ?
[Vrh] Go down
wh00p
Moderatorica
wh00p

Female

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime30/10/2009, 19:13

Escapist je napisao/la:
Joj koja sam blesa, dan pred krajnji datum pitam Embarassed ali pomislih da sam možda profulala svoj fan fiction.

Da li se može pisati perspektive nekog lika u vrijeme kada nije bio prisutan u Mladom mjesecu?

Npr. Alternativu iz Jasperovog, Rosalienog ili Edwardovog gledišta (kad su bili otišli iz Forksa) ?
Može ^^ Samo daj, piši, dovršavaj sad još dok ima vremena Smile
[Vrh] Go down
Escapist
stanovnik Forksa
Escapist

Female

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime30/10/2009, 20:01

wh00p je napisao/la:
Escapist je napisao/la:

Može ^^ Samo daj, piši, dovršavaj sad još dok ima vremena Smile
Dovršila i poslala! Very Happy

Samo mi još nije došla obavijest da je primljeno. Razz
[Vrh] Go down
Gretchen
Dežurna papiga
Gretchen

Female

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime31/10/2009, 01:20

Užasno mi je neugodno ovo pitati, ali pretpostavljam da ne postoji nikakva šansa da se to produži za još koji dan? Ja sam TOLIKO u poslu ( em faks, em aktivnosti van faksa :/ ) da ne stignem ni misliti, a kamoli pisati ( a sutra sam cijeli dan u sloveniji... )...a stvarno sam htjela sudjelovati. No, probat ću još večeras nešto sklepati pa ako bude iole valjalo, poslat ću Smile

Koliko je pristiglih radova uopće?
[Vrh] Go down
Rhianna
Administratorica
Rhianna

Female
Broj postova : 3775
Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay
Lik : Jehana

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime31/10/2009, 01:33

Gretchen je napisao/la:
Užasno mi je neugodno ovo pitati, ali pretpostavljam da ne postoji nikakva šansa da se to produži za još koji dan? Ja sam TOLIKO u poslu ( em faks, em aktivnosti van faksa :/ ) da ne stignem ni misliti, a kamoli pisati ( a sutra sam cijeli dan u sloveniji... )...a stvarno sam htjela sudjelovati. No, probat ću još večeras nešto sklepati pa ako bude iole valjalo, poslat ću Smile

Koliko je pristiglih radova uopće?

Literarnih 3, tako da nam teoretski paše produženje, vidim ja sutra s moderaturom... a ti probaj čim prije Very Happy
[Vrh] Go down
http://sjenemagije.blog.hr/
Gretchen
Dežurna papiga
Gretchen

Female

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime31/10/2009, 01:42

Zašto tako malo?!? Sad Koja šteta, a baš je super tema!!!

Ok, ja ću probati večeras pa ako uspijem uspijem, ako ne- više sreće drugi put ( a natječaja će zasigurno još biti, hehe Smile ).
[Vrh] Go down
Escapist
stanovnik Forksa
Escapist

Female

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime31/10/2009, 01:47

Gretchen je napisao/la:
Zašto tako malo?!? Sad Koja šteta, a baš je super tema!!!

Ok, ja ću probati večeras pa ako uspijem uspijem, ako ne- više sreće drugi put ( a natječaja će zasigurno još biti, hehe Smile ).
Ma malo optimizma, bude sve uredu! Možda i produže natječaj Very Happy

Ja sam mislila dvije scene poslati, ali toliko mi se obaveza nagomilalo...
pa sam se odlučila na jednu. Ukoliko se produži, budem možda stigla i drugi dovršiti.
[Vrh] Go down
Gretchen
Dežurna papiga
Gretchen

Female

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime31/10/2009, 06:35

Ajme, ja nisam normalna! LOL

Evo, napisah i poslah...zanemarit ćemo činjenicu da je 4:30 a.m., a da se ja dižem u 9 a.m. XD

Šta reći, inspiracija me ponijela, a stvarno sam htjela realizirati tu ( makar totalno ne-posebnu ) ideju.

Eto, pa mi javite je li primljeno! Smile
[Vrh] Go down
Kaia
Glavna moderatorica
Kaia

Female
Broj postova : 2115

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime31/10/2009, 13:35

Produžen rok za predaju - pogledajte post !
[Vrh] Go down
http://firsttwilight.blog.hr/
Ithara
stanovnik Forksa
Ithara

Female
Broj postova : 1310
Knjiga : Slika Doriana Greya - O.Wilde
Lik : Damon & Eric

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime31/10/2009, 14:30

Kada se objavljuju slike vjenčanica za glasanje? (pošto je danas zadnji dan za poslati)
[Vrh] Go down
http://kissbylestat.blog.hr/
Escapist
stanovnik Forksa
Escapist

Female

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime31/10/2009, 14:33

Ithara je napisao/la:
Kada se objavljuju slike vjenčanica za glasanje? (pošto je danas zadnji dan za poslati)
Pa vjerojatno neće odmah, treba vremena dok naprave uži izbor, te dok odluče. Wink
[Vrh] Go down
Kaia
Glavna moderatorica
Kaia

Female
Broj postova : 2115

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime31/10/2009, 15:55

Escapist je napisao/la:
Ithara je napisao/la:
Pa vjerojatno neće odmah, treba vremena dok naprave uži izbor, te dok odluče. Wink

Biti će objavljeno na portalu, uskoro.

Ima dosta pristiglih radova odabir neće nikako biti jednostavan.
Laughing
[Vrh] Go down
http://firsttwilight.blog.hr/
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće...   Pitanja, komentari, nejasnoće... - Page 9 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Pitanja, komentari, nejasnoće...
[Vrh] 
Stranica 9 / 10.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Pitanja o forumu