|
|
| Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
|
+40Tonx Pandora Kay´B Sae Zaida Phoenix Rogue Gretchen Tmia Escapist Amyca Victoria Raven Tanchy LittleRed Lestat Tenchy Cullen Ariana Black shey piratica_zg Moongale Krimmy Azra Saprofit Hexa banshee Anahi Nymeria wird-lulu Michael wh00p Rose Raven ~ eclipse ~ booombar anjabella *..::Bella::..* Marisol Kaia Amber Rhianna Evan Catherine Lana Elisabeth Johnson 44 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Phoenix Rogue novorođeni
Broj postova : 3 Lokacija : Number ninety-three, Diagon Alley Knjiga : Harry Potter, His Dark Materials, Ink World Lik : Hermione, Fred and George, Dustfinger
| | | | Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 14/10/2009, 14:00 | |
| | |
| | | Zaida stanovnik Forksa
Broj postova : 1203
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 23/10/2009, 20:53 | |
| Koliko je radova dosad stiglo na literarni natječaj? | |
| | | wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 23/10/2009, 20:56 | |
| | |
| | | Zaida stanovnik Forksa
Broj postova : 1203
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 23/10/2009, 20:57 | |
| Samo jedan?Ajme Ako se ja sjetim kako početi(ostalo znam kako ću) onda se i ja prijavim. | |
| | | Escapist stanovnik Forksa
Broj postova : 1549
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 23/10/2009, 23:19 | |
| Oopet tjedan dana Ajme hvala što ste me upozorili Samo jedan? E od mene dobijete dva uskoro (Ako sve bude uredu ) | |
| | | Pandora Kay´B Sae stanovnik Forksa
Broj postova : 1131 Lokacija : OneManga. Lik : Mabudachi trio. Kai. Zero. Alexiel. Sasuke.
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 24/10/2009, 13:03 | |
| | |
| | | wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 24/10/2009, 14:02 | |
| | |
| | | Pandora Kay´B Sae stanovnik Forksa
Broj postova : 1131 Lokacija : OneManga. Lik : Mabudachi trio. Kai. Zero. Alexiel. Sasuke.
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 24/10/2009, 14:31 | |
| | |
| | | Tonx stanovnik Forksa
Broj postova : 417 Lokacija : Na krovu kuće. Lik : Jasper, Jenny, Bellatrix
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 24/10/2009, 14:36 | |
| - Zaida je napisao/la:
- Samo jedan?Ajme
Ako se ja sjetim kako početi(ostalo znam kako ću) onda se i ja prijavim. Ma hajde znam da ćeš ti to uspjeti več govoriš o toj svojoj ideji dva tjedna..A ja imam ideju,ali nemam vremena za prenašanje na papir ili u word.. | |
| | | Gretchen Dežurna papiga
Broj postova : 1635 Lokacija : Mystic Falls Knjiga : Harry Potter serijal, LotR, Atonement, His dark materials trilogy, The time traveler's wife Lik : Jacob, Seth
| | | | Dalia Erreway Twilight expert
Broj postova : 2035 Lokacija : St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga : HP,VA Lik : Dimitri,Sirius,(ff)James
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 25/10/2009, 14:07 | |
| | |
Broj postova : 1635 Lokacija : Mystic Falls Knjiga : Harry Potter serijal, LotR, Atonement, His dark materials trilogy, The time traveler's wife Lik : Jacob, Seth
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 25/10/2009, 14:26 | |
| - Dalia Erreway je napisao/la:
- a 31.10. je za tjedan dana
jest jest, to znam, ali sam si zabrijala da je možda produženo za dodatnih tjedan dana. hvala! ( valjda ću stići to napisati...do sada nisam imala vremena, a kada sam i imala inspiraciju ( i već si slagala rečenice u glavi ) nisam tuka sjela i to zapisala...fuj faks, neću to :/ ) | |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 30/10/2009, 18:29 | |
| Joj koja sam blesa, dan pred krajnji datum pitam ali pomislih da sam možda profulala svoj fan fiction. Da li se može pisati perspektive nekog lika u vrijeme kada nije bio prisutan u Mladom mjesecu? Npr. Alternativu iz Jasperovog, Rosalienog ili Edwardovog gledišta (kad su bili otišli iz Forksa) ? | |
| | | wh00p Moderatorica
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 30/10/2009, 19:13 | |
| | |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 30/10/2009, 20:01 | |
| | |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 31/10/2009, 01:20 | |
| Užasno mi je neugodno ovo pitati, ali pretpostavljam da ne postoji nikakva šansa da se to produži za još koji dan? Ja sam TOLIKO u poslu ( em faks, em aktivnosti van faksa :/ ) da ne stignem ni misliti, a kamoli pisati ( a sutra sam cijeli dan u sloveniji... )...a stvarno sam htjela sudjelovati. No, probat ću još večeras nešto sklepati pa ako bude iole valjalo, poslat ću Koliko je pristiglih radova uopće? | |
| | | Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 31/10/2009, 01:33 | |
| - Gretchen je napisao/la:
- Užasno mi je neugodno ovo pitati, ali pretpostavljam da ne postoji nikakva šansa da se to produži za još koji dan? Ja sam TOLIKO u poslu ( em faks, em aktivnosti van faksa :/ ) da ne stignem ni misliti, a kamoli pisati ( a sutra sam cijeli dan u sloveniji... )...a stvarno sam htjela sudjelovati. No, probat ću još večeras nešto sklepati pa ako bude iole valjalo, poslat ću
Koliko je pristiglih radova uopće? Literarnih 3, tako da nam teoretski paše produženje, vidim ja sutra s moderaturom... a ti probaj čim prije | |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 31/10/2009, 01:42 | |
| Zašto tako malo?!? Koja šteta, a baš je super tema!!! Ok, ja ću probati večeras pa ako uspijem uspijem, ako ne- više sreće drugi put ( a natječaja će zasigurno još biti, hehe ). | |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 31/10/2009, 01:47 | |
| - Gretchen je napisao/la:
- Zašto tako malo?!? Koja šteta, a baš je super tema!!!
Ok, ja ću probati večeras pa ako uspijem uspijem, ako ne- više sreće drugi put ( a natječaja će zasigurno još biti, hehe ). Ma malo optimizma, bude sve uredu! Možda i produže natječaj Ja sam mislila dvije scene poslati, ali toliko mi se obaveza nagomilalo... pa sam se odlučila na jednu. Ukoliko se produži, budem možda stigla i drugi dovršiti. | |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 31/10/2009, 06:35 | |
| Ajme, ja nisam normalna! LOL Evo, napisah i poslah...zanemarit ćemo činjenicu da je 4:30 a.m., a da se ja dižem u 9 a.m. XD Šta reći, inspiracija me ponijela, a stvarno sam htjela realizirati tu ( makar totalno ne-posebnu ) ideju. Eto, pa mi javite je li primljeno! | |
| | | Kaia Glavna moderatorica
Broj postova : 2115 Lokacija : far away...
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 31/10/2009, 13:35 | |
| Produžen rok za predaju - pogledajte post ! | |
| | | Ithara stanovnik Forksa
Broj postova : 1310 Lokacija : Fairyland B Knjiga : Slika Doriana Greya - O.Wilde Lik : Damon & Eric
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 31/10/2009, 14:30 | |
| Kada se objavljuju slike vjenčanica za glasanje? (pošto je danas zadnji dan za poslati) | |
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... 31/10/2009, 14:33 | |
| - Ithara je napisao/la:
- Kada se objavljuju slike vjenčanica za glasanje? (pošto je danas zadnji dan za poslati)
Pa vjerojatno neće odmah, treba vremena dok naprave uži izbor, te dok odluče. | |
| | | Kaia Glavna moderatorica
Broj postova : 2115 Lokacija : far away...
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
| |
| | | | Pitanja, komentari, nejasnoće... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|