| Potpisi | |
|
+50Lana [: Tea Amortentia Sophie Dalia Erreway Zaida strawberryblond Midnight dreamer little.angel Lady Moonlight Kaliopi Ines queen_of_pain Little Miss Alice Matea Black twilight_vampire kristina Meg babac Tinchy Aryann Cherry Nymeria Tanchy Little girl Red Vampiress Senna Brooke jungle baybe Vamp.tini Tella Raven Rosalie_Emmett dovoljno za zauvijek Darkness Chastity Vampyre Princess Bedward Gogsy Nika Scodelario Effy TooLateForRoses Anahi Nicole Joanna Lily Evans wh00p shey Anabella_812 Lana Elisabeth Johnson NewBorn Rhianna 54 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
babac stanovnik Forksa
Broj postova : 60 Lokacija : Zagreb Knjiga : Sumrak saga, Harry Potter saga, Pobuna Pauline P, Alkemičar: Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela svi dijelovi,Princezini dnevnici... Lik : Edward i Bella, Scatty, Fred i George Weasley, Mia Thermopolis...
| Naslov: Re: Potpisi 21/4/2009, 22:24 | |
| Je li se moj potpis vidi? Ako se ne vidi ne treba te pisati uputu (znam vec ). | |
|
| |
babac stanovnik Forksa
Broj postova : 60 Lokacija : Zagreb Knjiga : Sumrak saga, Harry Potter saga, Pobuna Pauline P, Alkemičar: Tajne besmrtnog Nicholasa Flamela svi dijelovi,Princezini dnevnici... Lik : Edward i Bella, Scatty, Fred i George Weasley, Mia Thermopolis...
| Naslov: Re: Potpisi 21/4/2009, 22:25 | |
| A, nis onda. Vidi se | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| Naslov: Re: Potpisi 22/4/2009, 00:02 | |
| - Tella je napisao/la:
- Tinchy je napisao/la:
- I da bude onak na sredini?
Neznam kako se stavi u sredinu, to i mene zanima. Tako što prije teksta napišeš
- Kod:
-
[center] a nakon teksta
- Kod:
-
[/center] Uspjele? | |
|
| |
Tinchy Voditeljica kviza
Broj postova : 837 Lokacija : Zg Knjiga : Hp, Mortal instruments trilogija..
| Naslov: Re: Potpisi 22/4/2009, 01:44 | |
| - wh00p je napisao/la:
- Tella je napisao/la:
- Tinchy je napisao/la:
- I da bude onak na sredini?
Neznam kako se stavi u sredinu, to i mene zanima. Tako što prije teksta napišeš
- Kod:
-
[center] a nakon teksta
- Kod:
-
[/center] Uspjele? Jesam! Hvala! | |
|
| |
Meg stanovnik Forksa
Broj postova : 14 Lokacija : Rijeka,Croatia Knjiga : Grička vještica Lik : Edward Cullen,Nera&Siniša,Jacob...
| Naslov: Re: Potpisi 11/7/2009, 14:56 | |
| nadam se da je moj potpis ok.. da nije prevelik | |
|
| |
kristina stanovnik Forksa
Broj postova : 384 Lokacija : Zagreb Lik : Edward
| Naslov: Re: Potpisi 11/7/2009, 15:01 | |
| hvala wh00p edit: a meni ne želi obojit tekstić.. zašto? | |
|
| |
Vampyre Princess stanovnik Forksa
Broj postova : 530 Lokacija : Zagreb Knjiga : U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik : Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
| Naslov: Re: Potpisi 11/7/2009, 15:51 | |
| | |
|
| |
Raven Moderatorica
Broj postova : 481 Knjiga : Vještica iz Portobella Lik : Jacob
| Naslov: Re: Potpisi 11/7/2009, 15:54 | |
| - Meg je napisao/la:
- nadam se da je moj potpis ok..
da nije prevelik Je, prevelik je. Smanji sliku na ispod 100pix u visinu. | |
|
| |
kristina stanovnik Forksa
Broj postova : 384 Lokacija : Zagreb Lik : Edward
| Naslov: Re: Potpisi 12/7/2009, 14:24 | |
| - Vampyre Princess je napisao/la:
Jesi stavila kôd boje? Da stavim ga i svejedno mi ne želi obojit tekst... | |
|
| |
twilight_vampire stanovnik Forksa
Broj postova : 32 Lokacija : Vinkovci Knjiga : saga Sumrak, HP, Kradljivica knjiga, Endimion Proljetni Lik : Alice, Edward, Bella, Jasper, JACOB!!!
| Naslov: Re: Potpisi 7/8/2009, 19:44 | |
| - kristina je napisao/la:
- Vampyre Princess je napisao/la:
Jesi stavila kôd boje? Da stavim ga i svejedno mi ne želi obojit tekst... nova sam....kakav kod boje? | |
|
| |
Matea Black stanovnik Forksa
Broj postova : 849 Lokacija : Zagreb Knjiga : The Mortal Instruments, Percy Jackson serijal, Čokolada, Kradljivica knjiga Lik : Artemida
| Naslov: Re: Potpisi 7/8/2009, 20:09 | |
| - twilight_vampire je napisao/la:
- kristina je napisao/la:
Jesi stavila kôd boje? Da stavim ga i svejedno mi ne želi obojit tekst... nova sam....kakav kod boje? BBCode. On ti se piše ovako (za plavu) : - Kod:
-
[color=blue] tekst [/color] , a izgleda ovako : tekst | |
|
| |
twilight_vampire stanovnik Forksa
Broj postova : 32 Lokacija : Vinkovci Knjiga : saga Sumrak, HP, Kradljivica knjiga, Endimion Proljetni Lik : Alice, Edward, Bella, Jasper, JACOB!!!
| Naslov: Re: Potpisi 7/8/2009, 20:32 | |
| - Matea Black je napisao/la:
- twilight_vampire je napisao/la:
- kristina je napisao/la:
Jesi stavila kôd boje? Da stavim ga i svejedno mi ne želi obojit tekst... nova sam....kakav kod boje? BBCode. On ti se piše ovako (za plavu) : - Kod:
-
[color=blue] tekst [/color] , a izgleda ovako : tekst tnx.... :hi: | |
|
| |
Little Miss Alice stanovnik Forksa
Broj postova : 2784 Lokacija : Alone and lost in paradise
| |
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
| Naslov: Re: Potpisi 3/9/2009, 18:41 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
| |
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Potpisi 7/9/2009, 22:37 | |
| Quote prvog postaNisu nikakve izmjene - samo preciziranje i pojašnjavanje dosadašnjih pravila kako bi se olakšalo novim članovima. Odvojite minutu dvije da pročitate pa bacite oko i na svoj potpis (naša wh00p će vam biti zahvalna što će te joj prištedjeti posao) Na ovom su forumu potpisi pravilima regulirani na 100 piksela veličine ako su u pitanju slike (širina slike regulirana je samom širinom jednog posta što iznosi oko 750 piksela). Ako je u pitanju tekst, to bi otprilike iznosilo 5-6 redaka teksta normalne veličine. Ukoliko je tekst veći - neka bude i manji broj redaka ( i obrnuto, naravno, za manji tekst)
Ako baš osjećate potrebu, ispod slike smijete staviti jednu liniju teksta (normalne veličine ili manje!)
Osim toga, zamolila bih sve članove da poštuju izgled foruma (i vid kolega članova ) pa tako i da ne stavljaju kričave slike koje odudaraju od svega ostaloga.
U nastavku možete vidjeti nekoliko primjera.slika:(eventualni red teksta)normalna veličina teksta:Najprije je bio miris. Miris koji me natjerao da dignem pogled i potražim izvor u gomili ljudi. Miris koji mi je pokazao da unatoč svim proživljenim godinama i doživljenim iskustvima postoje stvari kojima se ne mogu oduprijeti. Miris, zbog kojeg se sada nečujno uvlačim u njezinu sobu i promatram je dok spava. Miris, koji je samu srž mog postojanja sveo na nju.tekst veličine 11:Najprije je bio miris. Miris koji me natjerao da dignem pogled i potražim izvor u gomili ljudi. Miris koji mi je pokazao da unatoč svim proživljenim godinama i doživljenim iskustvima postoje stvari kojima se ne mogu oduprijeti. Miris, zbog kojeg se sada nečujno uvlačim u njezinu sobu i promatram je dok spava. Miris, koji je samu srž mog postojanja sveo na nju. Nevjerojatno koliko me privlači, koliki je nemir unijela u moj život. Bio sam zbunjen i još sam. Nije me sram priznati. Kako je moguće da me sve ove godine nisu ničemu naučile? Zar ću radi vlastitih nagona, opsesivne privlačnosti koju osjećam prema njoj riskirati otkrivanje tajne?tekst veličine 10:Najprije je bio miris. Miris koji me natjerao da dignem pogled i potražim izvor u gomili ljudi. Miris koji mi je pokazao da unatoč svim proživljenim godinama i doživljenim iskustvima postoje stvari kojima se ne mogu oduprijeti. Miris, zbog kojeg se sada nečujno uvlačim u njezinu sobu i promatram je dok spava. Miris, koji je samu srž mog postojanja sveo na nju. Nevjerojatno koliko me privlači, koliki je nemir unijela u moj život. Bio sam zbunjen i još sam. Nije me sram priznati. Kako je moguće da me sve ove godine nisu ničemu naučile? Zar ću radi vlastitih nagona, opsesivne privlačnosti koju osjećam prema njoj riskirati otkrivanje tajne? Ugroziti svoj koven? * Sva tehnička (i bilo kakva druga pitanja) možete postaviti u nastavku teme.
I još jedna napomena:I prazan redak je redak!* tekst preuzet iz pobjedničkog rada prvog forumskog literarnog natječaja "Svijetlo u noći" autorice Raven | |
|
| |
queen_of_pain Twilight expert
Broj postova : 1245 Lokacija : Wonderland Knjiga : The Awakening Lik : Damon
| Naslov: Re: Potpisi 8/9/2009, 23:26 | |
| Mogu li staviti neki drugi font na potpis osim ovih što su navedeni u forumu i kako? | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Potpisi 8/9/2009, 23:30 | |
| - queen_of_pain je napisao/la:
- Mogu li staviti neki drugi font na potpis osim ovih što su navedeni u forumu i kako?
Možda preko kodova fontova no ne znam funkcionira li to jer nisam isprobavala. Kao sliku možeš bilo koji font staviti (čak i u paintu se to može napraviti) | |
|
| |
Ines Twilight expert
Broj postova : 960 Lokacija : Zagreb Knjiga : HP, Naslijeđe, LOTR Lik : Severus Snape
| Naslov: Re: Potpisi 8/9/2009, 23:31 | |
| - queen_of_pain je napisao/la:
- Mogu li staviti neki drugi font na potpis osim ovih što su navedeni u forumu i kako?
ja sam sebi stavljala razlicite fontove iz Worda kojih ovdje nema.Samo upisem naziv | |
|
| |
queen_of_pain Twilight expert
Broj postova : 1245 Lokacija : Wonderland Knjiga : The Awakening Lik : Damon
| Naslov: Re: Potpisi 8/9/2009, 23:32 | |
| | |
|
| |
Kaliopi Twilight expert
Broj postova : 1675 Lokacija : Forks Knjiga : Rune Lik : edward cullen, carlise cullen
| Naslov: Re: Potpisi 9/9/2009, 19:13 | |
| Ja sam stavila drugi font, ali s onom veličinom slova se ništa nije vidjelo, pa sam stavila veću veličinu slova. Sad me zanima jel mi sad potpis prevelik? Ne bi htjela opomenu zbog toga. | |
|
| |
Nymeria Moderatorica
Broj postova : 1133 Knjiga : Pjesma leda i vatre - Martin
| Naslov: Re: Potpisi 9/9/2009, 19:32 | |
| - ivancica je napisao/la:
- Ja sam stavila drugi font, ali s onom veličinom slova se ništa nije vidjelo, pa sam stavila veću veličinu slova. Sad me zanima jel mi sad potpis prevelik? Ne bi htjela opomenu zbog toga.
Potpis ti nije prevelik, ali ti se još uvijek ne može pročitat kaj piše. Ja bi na tvom mjestu stavila tekst koji je sada u dva reda u jedan i povečala font. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Potpisi | |
| |
|
| |
| Potpisi | |
|