| Potpisi | |
|
+50Lana [: Tea Amortentia Sophie Dalia Erreway Zaida strawberryblond Midnight dreamer little.angel Lady Moonlight Kaliopi Ines queen_of_pain Little Miss Alice Matea Black twilight_vampire kristina Meg babac Tinchy Aryann Cherry Nymeria Tanchy Little girl Red Vampiress Senna Brooke jungle baybe Vamp.tini Tella Raven Rosalie_Emmett dovoljno za zauvijek Darkness Chastity Vampyre Princess Bedward Gogsy Nika Scodelario Effy TooLateForRoses Anahi Nicole Joanna Lily Evans wh00p shey Anabella_812 Lana Elisabeth Johnson NewBorn Rhianna 54 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Bedward Gogsy stanovnik Forksa
Broj postova : 12 Lokacija : Zagreb Knjiga : Midnight sun, The notebook Lik : Edward, Don od Tromeđe
| |
| |
Vampyre Princess stanovnik Forksa
Broj postova : 530 Lokacija : Zagreb Knjiga : U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik : Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
| Naslov: Re: Potpisi 12/12/2008, 21:51 | |
| Pa ok je... Dobro izgleda... | |
|
| |
Broj postova : 12 Lokacija : Zagreb Knjiga : Midnight sun, The notebook Lik : Edward, Don od Tromeđe
| |
| |
Chastity stanovnik Forksa
Broj postova : 379 Lokacija : In between Lik : Emmett, Alice, Victoria
| |
| |
Darkness stanovnik Forksa
Broj postova : 215 Lokacija : Forks Knjiga : New Moon
| |
| |
| |
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
dovoljno za zauvijek stanovnik Forksa
Broj postova : 3459
| Naslov: Re: Potpisi 25/12/2008, 20:59 | |
| | |
|
| |
Rosalie_Emmett stanovnik Forksa
Broj postova : 17 Lokacija : Rijeka Knjiga : Sumrak Lik : Rosalie,Edward,Emmett,Alice
| Naslov: Re: Potpisi 29/12/2008, 20:21 | |
| mene zanima (pošto sam nova) da li je moj siggie prevelik? unaprijed hvala na odgovoru. | |
|
| |
Broj postova : 17 Lokacija : Rijeka Knjiga : Sumrak Lik : Rosalie,Edward,Emmett,Alice
| Naslov: Re: Potpisi 29/12/2008, 20:22 | |
| ovaj hoću reći...da mi se ne vidi? zašto? se treba možda preko photobucketa siggiji stavljati? | |
|
| |
Raven Moderatorica
Broj postova : 481 Knjiga : Vještica iz Portobella Lik : Jacob
| Naslov: Re: Potpisi 29/12/2008, 21:10 | |
| U postavkama svog profila trebaš odabrati : uvijek prikaži potpis- da. | |
|
| |
| Naslov: Re: Potpisi 29/12/2008, 23:27 | |
| ups...ispričavam se.. | |
|
| |
Tella stanovnik Forksa
Broj postova : 1515 Lokacija : Novosibirsk Lik : Jake, Jasper, Alice
| Naslov: Re: Potpisi 29/12/2008, 23:28 | |
| - Rosalie_Emmett je napisao/la:
- ups...ispričavam se..
mislim da ti je ovaj prevelik | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
| |
| |
Vamp.tini stanovnik Forksa
Broj postova : 163 Lokacija : kod Cullenovih u gostima...=)) Knjiga : A što misliš?!? Lik : The Cullen Familly
| Naslov: Re: Potpisi 30/12/2008, 02:12 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Potpisi 30/12/2008, 02:13 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Potpisi 1/1/2009, 23:03 | |
| | |
|
| |
jungle baybe stanovnik Forksa
Broj postova : 164 Lokacija : Zagreb Knjiga : sve Sumračne knjige ;) , P.S.I love you.... ma ima ih! Lik : Emmett, Alice, Edward
| Naslov: Re: Potpisi 2/1/2009, 19:59 | |
| HELP! Uploudala sam i stavila potpis (slika teksta) i sad znam da je preveliko,ima previše pixela- kak se to promijeni? Thnx | |
|
| |
Brooke Knjižničarka
Broj postova : 2091 Lokacija : Kaštela Knjiga : The Picture Of Dorian Gray Lik : Lord Henry
| Naslov: Re: Potpisi 2/1/2009, 20:00 | |
| - Bella P je napisao/la:
- HELP!
Uploudala sam i stavila potpis (slika teksta) i sad: 1. znam da je preveliko,ima previše pixela- kak se to promijeni? 2. ne vidi se uopće? a stavila sam da tamo u postavkama da svaki put prikaže i potpis... Thnx Ako imaš nekakav program za uređivanje slika - lako možeš smanjiti sliku. Koji program imaš? | |
|
| |
Broj postova : 164 Lokacija : Zagreb Knjiga : sve Sumračne knjige ;) , P.S.I love you.... ma ima ih! Lik : Emmett, Alice, Edward
| Naslov: Re: Potpisi 2/1/2009, 20:29 | |
| Pokušavam sad preko Photobucketa - sad mi je pak premali... Koje bi okvirno trebale bit mjere? | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| Naslov: Re: Potpisi 2/1/2009, 20:31 | |
| Pošalji meni privatnom porukom sliku u prvoj verziji ( veliku ) i ja ću ti smanjit na dozvoljenu veličinu i poslati ju. | |
|
| |
Nicole stanovnik Forksa
Broj postova : 352 Lokacija : U zagrljaju ljubavi. Lik : Edwars,Alice && Emmett.
| Naslov: Re: Potpisi 2/1/2009, 20:31 | |
| - Brooke je napisao/la:
- Ako imaš nekakav program za uređivanje slika - lako možeš smanjiti sliku. Koji program imaš?
Ako bas nema nista,u krajnjem slucaju se to uvijek moze napraviti Microsoft office picture manageru,koji ima (vecinom) svako racunalo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Potpisi 2/1/2009, 21:02 | |
| Jel ovo bolje? piše 356 X 89 pixels | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Potpisi | |
| |
|
| |
| Potpisi | |
|