| Potpisi | |
|
+50Lana [: Tea Amortentia Sophie Dalia Erreway Zaida strawberryblond Midnight dreamer little.angel Lady Moonlight Kaliopi Ines queen_of_pain Little Miss Alice Matea Black twilight_vampire kristina Meg babac Tinchy Aryann Cherry Nymeria Tanchy Little girl Red Vampiress Senna Brooke jungle baybe Vamp.tini Tella Raven Rosalie_Emmett dovoljno za zauvijek Darkness Chastity Vampyre Princess Bedward Gogsy Nika Scodelario Effy TooLateForRoses Anahi Nicole Joanna Lily Evans wh00p shey Anabella_812 Lana Elisabeth Johnson NewBorn Rhianna 54 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Potpisi 8/3/2008, 21:27 | |
| Na ovom su forumu potpisi pravilima regulirani na 100 piksela veličine ako su u pitanju slike (širina slike regulirana je samom širinom jednog posta što iznosi oko 750 piksela). Ako je u pitanju tekst, to bi otprilike iznosilo 5-6 redaka teksta normalne veličine. Ukoliko je tekst veći - neka bude i manji broj redaka ( i obrnuto, naravno, za manji tekst)
Ako baš osjećate potrebu, ispod slike smijete staviti jednu liniju teksta (normalne veličine ili manje!)
Osim toga, zamolila bih sve članove da poštuju izgled foruma (i vid kolega članova ) pa tako i da ne stavljaju kričave slike koje odudaraju od svega ostaloga.
U nastavku možete vidjeti nekoliko primjera.slika:(eventualni red teksta)normalna veličina teksta:Najprije je bio miris. Miris koji me natjerao da dignem pogled i potražim izvor u gomili ljudi. Miris koji mi je pokazao da unatoč svim proživljenim godinama i doživljenim iskustvima postoje stvari kojima se ne mogu oduprijeti. Miris, zbog kojeg se sada nečujno uvlačim u njezinu sobu i promatram je dok spava. Miris, koji je samu srž mog postojanja sveo na nju.tekst veličine 11:Najprije je bio miris. Miris koji me natjerao da dignem pogled i potražim izvor u gomili ljudi. Miris koji mi je pokazao da unatoč svim proživljenim godinama i doživljenim iskustvima postoje stvari kojima se ne mogu oduprijeti. Miris, zbog kojeg se sada nečujno uvlačim u njezinu sobu i promatram je dok spava. Miris, koji je samu srž mog postojanja sveo na nju. Nevjerojatno koliko me privlači, koliki je nemir unijela u moj život. Bio sam zbunjen i još sam. Nije me sram priznati. Kako je moguće da me sve ove godine nisu ničemu naučile? Zar ću radi vlastitih nagona, opsesivne privlačnosti koju osjećam prema njoj riskirati otkrivanje tajne? tekst veličine 10:Najprije je bio miris. Miris koji me natjerao da dignem pogled i potražim izvor u gomili ljudi. Miris koji mi je pokazao da unatoč svim proživljenim godinama i doživljenim iskustvima postoje stvari kojima se ne mogu oduprijeti. Miris, zbog kojeg se sada nečujno uvlačim u njezinu sobu i promatram je dok spava. Miris, koji je samu srž mog postojanja sveo na nju. Nevjerojatno koliko me privlači, koliki je nemir unijela u moj život. Bio sam zbunjen i još sam. Nije me sram priznati. Kako je moguće da me sve ove godine nisu ničemu naučile? Zar ću radi vlastitih nagona, opsesivne privlačnosti koju osjećam prema njoj riskirati otkrivanje tajne? Ugroziti svoj koven? * Sva tehnička (i bilo kakva druga pitanja) možete postaviti u nastavku teme.
I još jedna napomena:I prazan redak je redak!* tekst preuzet iz pobjedničkog rada prvog forumskog literarnog natječaja "Svijetlo u noći" autorice Raven
Zadnja promjena: Rhianna; 14/10/2009, 13:11; ukupno mijenjano 5 put/a. | |
|
| |
NewBorn stanovnik Forksa
Broj postova : 32 Lokacija : City Of Delusion Knjiga : WTF? Zar moram govoriti? Lik : Emmet,Alice XD Ahhhh i taj famozni Edward
| Naslov: Re: Potpisi 11/10/2008, 20:41 | |
| | |
|
| |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica
Broj postova : 2386 Lokacija : Rivendell... Knjiga : Gospodar careva by GGK Lik : Jane & Jake
| |
| |
Anabella_812 stanovnik Forksa
Broj postova : 75 Lokacija : ...u Jacobovom zagrljaju(I wish)... Knjiga : SuMrAk Lik : Jacob.Alice. <3
| Naslov: Re: Potpisi 15/10/2008, 22:48 | |
| Je li potpis sada dobar ili da još smanjim? | |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Potpisi 15/10/2008, 23:04 | |
| - Anabella_812 je napisao/la:
- Je li potpis sada dobar ili da još smanjim?
Što se mene tiče još uvijek zauzima previše mjesta, probaj se malo igrati veličinama slova. Budući da ljudi koji imaju slike ne smiju imati slike veće od 100 piksela, nije fer da se može imati više nego duplo toliko teksta (iako tekst manje odvlači pažnju od sadržaja)Stavi veličinu teksa na 10, sad sam isprobala, čitko je. Npr ovako - a uvijek možeš i bojama naglašavati. | |
|
| |
shey stanovnik Forksa
Broj postova : 416 Lokacija : zagreb, zgrada nenormalnih ljudi Knjiga : Sumrak, cijela saga ispovijesti Georgie Nicolson Lik : Edward, Emmett
| Naslov: Re: Potpisi 16/10/2008, 16:02 | |
| meni potpisa nema, neznam zakaj, motda nisam dobro nes napravila al kad sam ga editirala nije ga bilo | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
Lily Evans stanovnik Forksa
Broj postova : 12
| Naslov: Re: Potpisi 28/11/2008, 23:53 | |
| erm, valja li moj potpis? nova sam, a na drugom forumu sam isto koristila ovaj pa onda... i nadam se da nije pre krivčav ili kako već edit: ne vidi mi se potpis? | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| Naslov: Re: Potpisi 28/11/2008, 23:59 | |
| | |
|
| |
Anabella_812 stanovnik Forksa
Broj postova : 75 Lokacija : ...u Jacobovom zagrljaju(I wish)... Knjiga : SuMrAk Lik : Jacob.Alice. <3
| Naslov: Re: Potpisi 29/11/2008, 00:13 | |
| Imam pitanje.... Kako da stavim da mi umjesto običnog potpisa bude ovavka slikica ili tako nešto...?? | |
|
| |
Joanna Twilight expert
Broj postova : 1246 Lokacija : Hidden village of the Sand Lik : Murtag
| Naslov: Re: Potpisi 29/11/2008, 00:18 | |
| kako se moze staviti potpis s nekom slikom poput rih tvog,npr.? | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
| Naslov: Re: Potpisi 29/11/2008, 00:26 | |
| erm, moze prijedlog? znam da sam nova i da sad vec izmisljam i sto ja znam, ali IMHO da ne bi bilo lose da malo prilagodite velicine potpisa... ja bih recimo stavila visinu cca. 200 px a sirinu ovisno o tome koliko je sirok forum i ovisno o monitorima... u prosjeku, nekih 500 - 600 px... evo recimo par mojih radova... kliiiikkliiiiiiik2kliiiik - alice i jasper | |
|
| |
wh00p Moderatorica
| Naslov: Re: Potpisi 29/11/2008, 00:35 | |
| Čitaj pravila:
- Rhianna je napisao/la:
- Ukoliko je potpis slika, neka ne bude viši od 100 piksela. Širok može biti koliko i sam forum, tj koliko jedna poruka.
Dakle, širina potpisa je dozvoljena da bude onolika koliko je forum širok, ali visina se neće mijenjati. Vodimo računa o ljudima koji imaju modemski pristup Internetu ( nema ih puno, ali ima ih dovoljno ) kojima bi se svaka stranica foruma učitavala predugo, nakon čega bi izgubio volju za čitanjem, kada bi svatko imao ogroman potpis i postao puno. Tako da ne, ovo pravilo se ne mijenja. Hvala na prijedlogu, doduše. | |
|
| |
| Naslov: Re: Potpisi 29/11/2008, 00:37 | |
| Citam pravila i ovo je bio samo prijedlog... odbacen ali nema veze | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
| Naslov: Re: Potpisi 29/11/2008, 00:53 | |
| da banneri su, ali uvijek ih koristim kao potpise na forumima, isto tako i druge osobe kojima pravim... uvijek volim kombinaciju slike i rijeci, ali oke... nda, 100 mi je premalo da ubacim i tekst u banner, osim ako ne budem pisala fontom -10 al oke, razumijem - ima osoba sa sporijom netom (tu dolazi opcija - iskljucite potpise ali to bi bilo nepristojno od mene *blush* ) | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Potpisi 29/11/2008, 01:29 | |
| | |
|
| |
Nicole stanovnik Forksa
Broj postova : 352 Lokacija : U zagrljaju ljubavi. Lik : Edwars,Alice && Emmett.
| Naslov: Re: Potpisi 1/12/2008, 22:45 | |
| Mene zanima ima li netko tko radi u photoshopu potpise? I da,jel moj za sad uredu? | |
|
| |
Anahi stanovnik Forksa
Broj postova : 685 Lokacija : In a land where the sun doesn't shine... Knjiga : Digitalna tvrđava, Dan Brown Lik : Rosalie Lillian Hale, Ororo Munroe, Chuck Bass
| Naslov: Re: Potpisi 1/12/2008, 22:55 | |
| pa imaš par osoba koje rade...mogu ti ja napravit...makar sam nova u tom biznisu...XDXD | |
|
| |
TooLateForRoses stanovnik Forksa
Broj postova : 48 Lokacija : split Knjiga : hahhaha...pa malo je ocito ^^ Lik : Edward Cullen ♥
| |
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
TooLateForRoses stanovnik Forksa
Broj postova : 48 Lokacija : split Knjiga : hahhaha...pa malo je ocito ^^ Lik : Edward Cullen ♥
| Naslov: Re: Potpisi 5/12/2008, 00:20 | |
| - Rhianna je napisao/la:
Ma možemo ti i ovako objasniti, otvori novu sliku recimo 100 piksela visine i nekih 200, 300 širine, obriši pozadinu i napiši unutra tekst, snimi kao .png i to je sve. Hvala ♥ | |
|
| |
Nika Scodelario Effy stanovnik Forksa
Broj postova : 274 Lokacija : zgb
| Naslov: Re: Potpisi 6/12/2008, 19:45 | |
| da budem 100%
jel velik potpis? il je ok? | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Potpisi 6/12/2008, 19:50 | |
| Ok je, piše da je 66px visok a smije biti 100. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Potpisi | |
| |
|
| |
| Potpisi | |
|