| Potpisi | |
|
+50Lana [: Tea Amortentia Sophie Dalia Erreway Zaida strawberryblond Midnight dreamer little.angel Lady Moonlight Kaliopi Ines queen_of_pain Little Miss Alice Matea Black twilight_vampire kristina Meg babac Tinchy Aryann Cherry Nymeria Tanchy Little girl Red Vampiress Senna Brooke jungle baybe Vamp.tini Tella Raven Rosalie_Emmett dovoljno za zauvijek Darkness Chastity Vampyre Princess Bedward Gogsy Nika Scodelario Effy TooLateForRoses Anahi Nicole Joanna Lily Evans wh00p shey Anabella_812 Lana Elisabeth Johnson NewBorn Rhianna 54 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Nicole stanovnik Forksa
Broj postova : 352 Lokacija : U zagrljaju ljubavi. Lik : Edwars,Alice && Emmett.
| Naslov: Re: Potpisi 2/1/2009, 21:04 | |
| - Bella P je napisao/la:
- Jel ovo bolje?
piše 356 X 89 pixels Mislim da je to uredu. | |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
Senna stanovnik Forksa
Broj postova : 211 Lokacija : Lexsania - my imaginary place Knjiga : Na kraju duge, Twilight saga Lik : previše njih ♥
| Naslov: Re: Potpisi 3/1/2009, 13:08 | |
| kak mogu napravit da mi potpis bude u boji??? | |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Potpisi 3/1/2009, 13:15 | |
| - Senna je napisao/la:
- kak mogu napravit da mi potpis bude u boji???
Napiši npr. ovdje potpis u boji i onda si ga kopiraj u potpis.
| |
|
| |
Senna stanovnik Forksa
Broj postova : 211 Lokacija : Lexsania - my imaginary place Knjiga : Na kraju duge, Twilight saga Lik : previše njih ♥
| Naslov: Re: Potpisi 3/1/2009, 13:22 | |
| - Rhianna je napisao/la:
- Senna je napisao/la:
- kak mogu napravit da mi potpis bude u boji???
Napiši npr. ovdje potpis u boji i onda si ga kopiraj u potpis.
tnx | |
|
| |
Red Vampiress stanovnik Forksa
Broj postova : 561 Lokacija : In a Galxy far, far away Knjiga : Mali princ, Pomrčina, Good Omens Lik : Seth, Crowley, Anakin Skywalker
| Naslov: Re: Potpisi 23/1/2009, 16:10 | |
| Je li moj sada prevelik s ovom slikicom ? | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
Broj postova : 561 Lokacija : In a Galxy far, far away Knjiga : Mali princ, Pomrčina, Good Omens Lik : Seth, Crowley, Anakin Skywalker
| Naslov: Re: Potpisi 23/1/2009, 16:18 | |
| | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
Brooke Knjižničarka
Broj postova : 2091 Lokacija : Kaštela Knjiga : The Picture Of Dorian Gray Lik : Lord Henry
| Naslov: Re: Potpisi 2/2/2009, 00:15 | |
| Nadam se da moj potpis nije prevelik. | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
Little girl stanovnik Forksa
Broj postova : 134 Lokacija : Enki-e-Shao'saye (Ljetni grad) Knjiga : Praskozorje, Sjećanje Tuga i Trn Lik : Edward, Bella, Alice
| Naslov: potpis? 6/4/2009, 11:08 | |
| Ja ne kužim zkj ne vidim svoj potpis ispod poruke a u profilu mi je tamo (slika). Potpise drugih ljudi vidim najnormalnije | |
|
| |
Tanchy stanovnik Forksa
Broj postova : 487 Lokacija : dreamwood Knjiga : LotR, HP Lik : Alice, Emmet
| |
| |
| |
| |
Nymeria Moderatorica
Broj postova : 1133 Knjiga : Pjesma leda i vatre - Martin
| Naslov: Re: Potpisi 8/4/2009, 17:34 | |
| - Red Vampiress je napisao/la:
- jeli ova slika prevelika????
Malo je. trebala bi ju malo smanjit. Ima 150 piksela u visini a granica je 100. | |
|
| |
Cherry stanovnik Forksa
Broj postova : 1096 Lokacija : London Lik : Severus Snape
| Naslov: Re: Potpisi 8/4/2009, 23:02 | |
| Jer prolazi ovakva slikica u potpisu ili mora manja bit | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
Cherry stanovnik Forksa
Broj postova : 1096 Lokacija : London Lik : Severus Snape
| Naslov: Re: Potpisi 8/4/2009, 23:27 | |
| | |
|
| |
| |
| |
wh00p Moderatorica
| |
| |
Aryann stanovnik Forksa
Broj postova : 1200 Lokacija : Oroslavje. Knjiga : Tiho, tiho anđele Lik : Nora, Patch
| Naslov: Re: Potpisi 19/4/2009, 15:05 | |
| Moja ova sličica ko potpis okey? | |
|
| |
Raven Moderatorica
Broj postova : 481 Knjiga : Vještica iz Portobella Lik : Jacob
| Naslov: Re: Potpisi 19/4/2009, 15:15 | |
| Taman | |
|
| |
Tinchy Voditeljica kviza
Broj postova : 837 Lokacija : Zg Knjiga : Hp, Mortal instruments trilogija..
| Naslov: Re: Potpisi 21/4/2009, 21:35 | |
| Čini mi se da je ovo pitanje već bilo postavljeno, ali kako da stavim potpis da bude u boji? I da bude onak na sredini? | |
|
| |
Tella stanovnik Forksa
Broj postova : 1515 Lokacija : Novosibirsk Lik : Jake, Jasper, Alice
| Naslov: Re: Potpisi 21/4/2009, 21:40 | |
| - Tinchy je napisao/la:
- Čini mi se da je ovo pitanje već bilo postavljeno, ali kako da stavim potpis da bude u boji? I da bude onak na sredini?
Za boju - Kod:
-
[color=boja]tekst[/color] Napišeš boju koju želiš ili kod za neku boju koje nema na forumu koju možeš naći tuNeznam kako se stavi u sredinu, to i mene zanima. | |
|
| |
Tinchy Voditeljica kviza
Broj postova : 837 Lokacija : Zg Knjiga : Hp, Mortal instruments trilogija..
| Naslov: Re: Potpisi 21/4/2009, 21:46 | |
| - Tella je napisao/la:
- Tinchy je napisao/la:
- Čini mi se da je ovo pitanje već bilo postavljeno, ali kako da stavim potpis da bude u boji? I da bude onak na sredini?
Za boju - Kod:
-
[color=boja]tekst[/color] Napišeš boju koju želiš ili kod za neku boju koje nema na forumu koju možeš naći tu
Neznam kako se stavi u sredinu, to i mene zanima. Hvala... idem probati! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Potpisi | |
| |
|
| |
| Potpisi | |
|