| Potpisi | |
|
+50Lana [: Tea Amortentia Sophie Dalia Erreway Zaida strawberryblond Midnight dreamer little.angel Lady Moonlight Kaliopi Ines queen_of_pain Little Miss Alice Matea Black twilight_vampire kristina Meg babac Tinchy Aryann Cherry Nymeria Tanchy Little girl Red Vampiress Senna Brooke jungle baybe Vamp.tini Tella Raven Rosalie_Emmett dovoljno za zauvijek Darkness Chastity Vampyre Princess Bedward Gogsy Nika Scodelario Effy TooLateForRoses Anahi Nicole Joanna Lily Evans wh00p shey Anabella_812 Lana Elisabeth Johnson NewBorn Rhianna 54 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kaliopi Twilight expert
Broj postova : 1675 Lokacija : Forks Knjiga : Rune Lik : edward cullen, carlise cullen
| Naslov: Re: Potpisi 9/9/2009, 19:46 | |
| - Nymeria je napisao/la:
- ivancica je napisao/la:
- Ja sam stavila drugi font, ali s onom veličinom slova se ništa nije vidjelo, pa sam stavila veću veličinu slova. Sad me zanima jel mi sad potpis prevelik? Ne bi htjela opomenu zbog toga.
Potpis ti nije prevelik, ali ti se još uvijek ne može pročitat kaj piše. Ja bi na tvom mjestu stavila tekst koji je sada u dva reda u jedan i povečala font. Jesam, hvala ti!! | |
|
| |
queen_of_pain Twilight expert
Broj postova : 1245 Lokacija : Wonderland Knjiga : The Awakening Lik : Damon
| Naslov: Re: Potpisi 9/9/2009, 19:53 | |
| Mislim da ti je sad malo prevelik :face: ... | |
|
| |
Lady Moonlight Moderatorica
Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
| |
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
Kaliopi Twilight expert
Broj postova : 1675 Lokacija : Forks Knjiga : Rune Lik : edward cullen, carlise cullen
| |
| |
little.angel stanovnik Forksa
Broj postova : 46 Knjiga : NM i BD Lik : Jacob
| |
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
Midnight dreamer stanovnik Forksa
Broj postova : 266 Lokacija : In dreams (with my Magic spell diary) Knjiga : Twilight saga, kurtovi dnevnici :) Lik : Bella, Edward
| Naslov: Re: Potpisi 11/10/2009, 23:24 | |
| jel u redu moj potpis? mislim nije prevelik?
| |
|
| |
Lady Moonlight Moderatorica
Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
| |
| |
Midnight dreamer stanovnik Forksa
Broj postova : 266 Lokacija : In dreams (with my Magic spell diary) Knjiga : Twilight saga, kurtovi dnevnici :) Lik : Bella, Edward
| |
| |
strawberryblond novorođeni
Broj postova : 6 Knjiga : Twilight saga, Pride&Prejudice, The Forsyte Saga Lik : Mr.Darcy (P&P), Bridget Jones, Edward
| Naslov: Re: Potpisi 23/10/2009, 15:31 | |
| Je moj potpis u redu ili treba nešto mijenjat? | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
Zaida stanovnik Forksa
Broj postova : 1203
| Naslov: Re: Potpisi 26/10/2009, 13:31 | |
| | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
Dalia Erreway Twilight expert
Broj postova : 2035 Lokacija : St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga : HP,VA Lik : Dimitri,Sirius,(ff)James
| Naslov: Re: Potpisi 1/11/2009, 16:09 | |
| Jel moj potpis u redu ili trebam mjenjat? | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
Broj postova : 2035 Lokacija : St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga : HP,VA Lik : Dimitri,Sirius,(ff)James
| |
| |
Sophie Twilight expert
Broj postova : 891 Lik : Ichigo!
| Naslov: Re: Potpisi 6/12/2009, 22:32 | |
| pitanje...probala sam stavit kao sliku potpis..ali nije se pokazala prava veličina nego smanjena dva puta a onda je nestala.???Što ne valja?? | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
Sophie Twilight expert
| |
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
| |
| |
| |
| |
wh00p Moderatorica
| |
| |
Sophie Twilight expert
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Potpisi | |
| |
|
| |
| Potpisi | |