| Nova imena | |
|
+116The Cold One Chuck Vivienna Aimée Bonnie Blue Terpsihora Olimpija zauvijek zajedno moonlight dancer Gea Greenwood Nymphadora Rozenwyn Janina darling Ramona Ellena Salvatore Shea Crystal Little Thief Amortentia The Fallen Angel Iria Olethea Afrodita Leichy jungle baybe Marina Dalia Erreway Blue Kockica Aryann Milas Lacrymosa Amfitrita noname passenger Stomićka Pandora Kay´B Sae Pandora Faith Zaida Megica Rainy Amy Tarja Angel Lee Lady Moonlight Little girl Midnight dreamer Davina May Cullen Little Miss Alice Dina Cullen Pattinson Lena Pattinson Enya Arwen Mia Peyton Scott Nika Scodelario Effy Princess in Shadows twilashlice Miss Pattinson Bella loves Edward dovoljno za zauvijek Mina Catherine Swan Bloody Deadly Black Angel Ashlynn Vampyre Princess Alina Wyatt Zany Lily Evans Saphira Jane Rose Lena Reve Senna Evenstar Spes iva Milo Green Decoy Valentinchy Ashanti Amyca Hasha roxy nelapsi [theBat] Gwenhwyfar Vampire Cauntess Hexa Brooke Soleil Dementia Anahi Creedence Dama.Na.picama Veronica Franco Saprofit Atlantis Lana Elisabeth Johnson Eowyn Bittersweet Azra Ariana Black Darkness Unwritten ~rudy~ Lolita Victoria Raven Tsarina of Persia Tanchy nox banshee Rose Tempting Trauma Lygophilia Sakura-chan Vampire Ballerina Melissa Tea Valeri Numb Marisol Raven Kaia Chastity Rhianna 120 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Anahi stanovnik Forksa
Broj postova : 685 Lokacija : In a land where the sun doesn't shine... Knjiga : Digitalna tvrđava, Dan Brown Lik : Rosalie Lillian Hale, Ororo Munroe, Chuck Bass
| Naslov: Re: Nova imena 6/1/2009, 01:58 | |
| - Mina Catherine Swan je napisao/la:
- ja se nadam da ce mi ime uskoro postati;;
Mina Chaterine Swan
vec sam molila rhinn,pa ce valjda uskoro:DDD nisi napisala koji ti je nick prije bio.... | |
|
| |
dovoljno za zauvijek stanovnik Forksa
Broj postova : 3459
| |
| |
Bella loves Edward stanovnik Forksa
Broj postova : 477 Lokacija : Na čistini.Smijem se Aru.hahaha.. Lik : The Cullen Familiy;Garrett;Zafrina
| Naslov: Re: Nova imena 6/1/2009, 03:40 | |
| Meni se moj nadimak bas i ne svida,nerviraju me slova i predugacak je..ali necu ga promijeniti zbog toga jer me vec puno ljudi znaju pod tim nadimkom..a imam tako dobre ideje.. :cursed: | |
|
| |
Miss Pattinson novorođeni
Broj postova : 8 Lokacija : bilo gdje....s Edwardom...il Jasperom..kes Knjiga : Sumrak, Mladi Mjesec, Pomrčina i Praskozorje Lik : Edward Cullen
| Naslov: Re: Nova imena 6/1/2009, 18:13 | |
| moj nick je prije bio miss_pattison a zahvaljujući Rhianni sad je Miss Pattinson...kes | |
|
| |
Mina Catherine Swan stanovnik Forksa
Broj postova : 109 Lokacija : zageb.. Knjiga : hp, saga od tinte, charlie i tvornica cokolade =), koralina,,... Lik : alice, tonks, sirius, bella, hermione, ron =)
| Naslov: Re: Nova imena 7/1/2009, 15:54 | |
| evo,sad sam Mina..tocno prije sam bila bellacullen,tnx dzz;)))
sad pojasnjenje imena(iako sa ga vec negdje stavila) Mina-iz dracule;)) Catherine-cathy,orkanski visovi;) Swan-netrebate pojasnjenje,da i dalje ostanem povezana sa sumrakom;) | |
|
| |
Bloody Deadly Black Angel stanovnik Forksa
Broj postova : 37
| Naslov: Re: Nova imena 8/1/2009, 19:02 | |
| Moje staro ime je bilo Alice Cullen, a novo Bloody Deadly Black Angel, zahvaljujući Rhin... Tnx Rhin! :hi: | |
|
| |
Bella loves Edward stanovnik Forksa
Broj postova : 477 Lokacija : Na čistini.Smijem se Aru.hahaha.. Lik : The Cullen Familiy;Garrett;Zafrina
| Naslov: Re: Nova imena 9/1/2009, 00:16 | |
| Hej,hej.. Ja sam bila BeLLa_loves_EdwaRd(ne mogu vjerovat da zadnji put ovo pisem ) a sad sam Bella loves Edward.. Nema neke razlike,ali eto tek toliko da znate,da ne mislite da sam neka nova.. Pozdrav! | |
|
| |
Mina Catherine Swan stanovnik Forksa
Broj postova : 109 Lokacija : zageb.. Knjiga : hp, saga od tinte, charlie i tvornica cokolade =), koralina,,... Lik : alice, tonks, sirius, bella, hermione, ron =)
| Naslov: Re: Nova imena 9/1/2009, 13:26 | |
| znala bi ja po avatarceku;))) | |
|
| |
twilashlice stanovnik Forksa
Broj postova : 47 Lokacija : Edward's heart (yeah right) Knjiga : Sumrak saga,Princezini dnevnici Lik : Alice # Edward
| Naslov: Re: Nova imena 25/1/2009, 21:50 | |
| bila alicecullen002 , a sada sam twilashlice...tnx,rhianna... | |
|
| |
Princess in Shadows stanovnik Forksa
Broj postova : 363 Lokacija : Moscow^.^ Knjiga : Sumrak saga, Mi djeca s kolodvora Zoo Lik : Edward, Alice, Jake, Emmet, Jasper, Seth.
| Naslov: Re: Nova imena 28/1/2009, 20:05 | |
| bila sam psych^^, sada ovo sto jesam.. thx Rhianna | |
|
| |
Nika Scodelario Effy stanovnik Forksa
Broj postova : 274 Lokacija : zgb
| Naslov: Re: Nova imena 1/2/2009, 00:28 | |
| prije nika sada Effy Stonem | |
|
| |
Mia Peyton Scott stanovnik Forksa
Broj postova : 1633 Lokacija : Tudor England Knjiga : HP, Sarantinski mozaik, PLiV, Vorkosigan Lik : Sirius, Magnus, Miles
| Naslov: Re: Nova imena 8/2/2009, 20:44 | |
| prije missCullen sad Mia Peyton Scott Mia - wish name Peyton Scott - OTH opssesion | |
|
| |
Enya Arwen stanovnik Forksa
Broj postova : 73 Lokacija : My own world of imagination.... Knjiga : HP saga, Sumrak saga , Plesne cipelice, Krv od tinte saga, Gospodar prstenova Lik : Jasper, Harry, Snape
| Naslov: Re: Nova imena 10/2/2009, 22:22 | |
| prije sam bila culenica4ever... sada sam EnyaArwen... why? cullenica4ever mi je dosadilo... neznam zake... a EnyaArwen mi je oduvijek bilo super... Enya mi je jedna super pjevačica, a Arwen iz Gospodara prstenova-jedan od naj likova | |
|
| |
Lena Pattinson Twilight expert
Broj postova : 1955 Lokacija : Sverus Knjiga : Funktionell svensk grammatik Lik : ONEGIN & PEČORIN
| Naslov: Re: Nova imena 18/2/2009, 03:07 | |
| bijah lena_love_edward...sada Lena Pattinson | |
|
| |
Dina Cullen Pattinson stanovnik Forksa
Broj postova : 417 Lokacija : daleko. U snovima. tamo je, ipak, najljepe :) Knjiga : Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn Lik : *Edward*, *Noah Calhoun*
| Naslov: Re: Nova imena 25/2/2009, 10:38 | |
| Prije sam bila vAmPiRuSa, a sada sam Dina Cullen Pattinson Hvala Rhin *a zao? vAmPiRuSa mi je bilo komplicirano stalno pisat, a sviđa mi se Dina Cullen Pattinson. Dina mi je pravo ime, a svi mi znamo to znači Cullen Pattinson... | |
|
| |
Little Miss Alice stanovnik Forksa
Broj postova : 2784 Lokacija : Alone and lost in paradise
| |
| |
Davina May Cullen stanovnik Forksa
Broj postova : 20 Lokacija : tamo gdje je sve po mom :) Knjiga : praskozorje Lik : edward <3
| |
| |
Midnight dreamer stanovnik Forksa
Broj postova : 266 Lokacija : In dreams (with my Magic spell diary) Knjiga : Twilight saga, kurtovi dnevnici :) Lik : Bella, Edward
| Naslov: Re: Nova imena 18/4/2009, 13:49 | |
| hej hej. prije sam bila tina c. sada sam bells hvala Rhianni | |
|
| |
Little girl stanovnik Forksa
Broj postova : 134 Lokacija : Enki-e-Shao'saye (Ljetni grad) Knjiga : Praskozorje, Sjećanje Tuga i Trn Lik : Edward, Bella, Alice
| Naslov: nadimak 18/4/2009, 14:04 | |
| Moj stari nadimak je bio <3 twilight <3 a sada je Little girl hvala Rhianna | |
|
| |
Lady Moonlight Moderatorica
Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
| |
| |
Amy Tarja Angel Lee stanovnik Forksa
Broj postova : 275 Lokacija : Tko to zna...? Knjiga : Sumrak tetraologija, Orkanski visovi, Sjeća me se?, 100 poteza četkom prije spavanja... Lik : Rosalie, Jane
| Naslov: Re: Nova imena 24/4/2009, 21:25 | |
| | |
|
| |
Rainy stanovnik Forksa
Broj postova : 37 Lokacija : Sisak
| Naslov: Re: Nova imena 24/6/2009, 12:41 | |
| staro:raingirl novo:Rainy Hvala | |
|
| |
Megica stanovnik Forksa
Broj postova : 324 Lokacija : Zagreb Knjiga : Sumrak saga,Trinaesta priča,Srce od tinte Lik : Edward, Alice, Lakoprsti
| Naslov: Re: Nova imena 25/6/2009, 15:04 | |
| Prije sam se zvala Megi14, sad sam Megica. Hvala Rhianni.... :nuzzle: | |
|
| |
Zaida stanovnik Forksa
Broj postova : 1203
| Naslov: Re: Nova imena 25/6/2009, 16:29 | |
| Moj stari nick je bio nana63 a sad je Zaida.Već neko vrijeme | |
|
| |
Pandora Faith Twilight expert
Broj postova : 840 Knjiga : Harry Potter i Darovi Smrti Lik : Loki