| Nova imena | |
|
+116The Cold One Chuck Vivienna Aimée Bonnie Blue Terpsihora Olimpija zauvijek zajedno moonlight dancer Gea Greenwood Nymphadora Rozenwyn Janina darling Ramona Ellena Salvatore Shea Crystal Little Thief Amortentia The Fallen Angel Iria Olethea Afrodita Leichy jungle baybe Marina Dalia Erreway Blue Kockica Aryann Milas Lacrymosa Amfitrita noname passenger Stomićka Pandora Kay´B Sae Pandora Faith Zaida Megica Rainy Amy Tarja Angel Lee Lady Moonlight Little girl Midnight dreamer Davina May Cullen Little Miss Alice Dina Cullen Pattinson Lena Pattinson Enya Arwen Mia Peyton Scott Nika Scodelario Effy Princess in Shadows twilashlice Miss Pattinson Bella loves Edward dovoljno za zauvijek Mina Catherine Swan Bloody Deadly Black Angel Ashlynn Vampyre Princess Alina Wyatt Zany Lily Evans Saphira Jane Rose Lena Reve Senna Evenstar Spes Živa Miloš Green Decoy Valentinchy Ashanti Amyca Hasha roxy nelapsi [theBat] Gwenhwyfar Vampire Cauntess Hexa Brooke Soleil Dementia Anahi Creedence Dama.Na.Špicama Veronica Franco Saprofit Atlantis Lana Elisabeth Johnson Eowyn Bittersweet Azra Ariana Black Darkness Unwritten ~rudy~ Lolita Victoria Raven Tsarina of Persia Tanchy nox banshee Rose Tempting Trauma Lygophilia Sakura-chan Vampire Ballerina Melissa Tea Valeri Numb Marisol Raven Kaia Chastity Rhianna 120 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Pandora Kay´B Sae stanovnik Forksa
Broj postova : 1131 Lokacija : OneManga. Lik : Mabudachi trio. Kai. Zero. Alexiel. Sasuke.
| Naslov: Re: Nova imena 30/6/2009, 22:42 | |
| Ja sam uspjela zamoliti Rhin da mi promijeni nick Stari: Ice_Barby Novo: Pandora Kay´B Sae Objašnjenje: Pandora- Jedan vrlo zanimljiv lik istoimene zanimljive knjige Kay´B- To je zapravo mješavinja Kay i B, B je prvo slovo moga imena, a Kay, prvobitno Key što je značilo K kao prvo slovo moga prezimena. Ali Kay mi je nekako originalnije I na kraju Sae- Eh to je jedna riječ nastala poigravanjem imena nekih stvari u životu koje volim, koje su mi drage. Vežem mnogo toga za to ime i jako mi je drago. To je ujedno i ime jednog lika iz moje omiljene mange (Sae Kashiwagi), iako mi taj lik nije drag. Ali kad sam to sve izkombinirala, nastalo je vrlo zanimljivo ime : Pandora Kay´B Sae | |
|
| |
Stomićka stanovnik Forksa
Broj postova : 1334 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nova imena 8/7/2009, 14:02 | |
| Ime nije novo već je korigirano nakon dugo vremena..nije Stomicka nego Stomićka.. Hvala Rhinn | |
|
| |
noname passenger stanovnik Forksa
Broj postova : 43 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Nova imena 12/7/2009, 12:12 | |
| iz noone500 u noname passenger | |
|
| |
Amfitrita stanovnik Forksa
Broj postova : 241 Lokacija : negdje između oblaka Knjiga : ponos i predrasude Lik : Seth, Jacob
| Naslov: Re: Nova imena 11/8/2009, 11:14 | |
| Prije: alexa_seth Sada: Amfitrita tnx Lana Elisabeth Johnson | |
|
| |
Milas Lacrymosa stanovnik Forksa
Broj postova : 283 Lokacija : sb/zg Knjiga : Eclipse Lik : Alice, Jasper
| |
| |
Aryann stanovnik Forksa
Broj postova : 1200 Lokacija : Oroslavje. Knjiga : Tiho, tiho anđele Lik : Nora, Patch
| |
| |
Kockica novorođeni
Broj postova : 8 Lokacija : priroda, oblaci, zvijezde... Knjiga : Sumrak, HP, Mi djeca s kolodvora ZOO... Lik : ja... hehe xD
| Naslov: Re: Nova imena 4/9/2009, 21:47 | |
| Ja bih lijepo molila da mi promijenite ime u Kockica. Hvala.. | |
|
| |
Aryann stanovnik Forksa
Broj postova : 1200 Lokacija : Oroslavje. Knjiga : Tiho, tiho anđele Lik : Nora, Patch
| |
| |
Blue Twilight expert
Broj postova : 2599 Lokacija : Cape Verde Knjiga : The Return: Nightfall, Midnight Sun Lik : Dorian Gray, Kyle, Anton
| Naslov: Re: Nova imena 4/9/2009, 22:02 | |
| Ja sam dosad bila "BlueAngel08" a sada sam samo "Blue Angel"!!! Tnx Rihanni!!! | |
|
| |
Kockica novorođeni
Broj postova : 8 Lokacija : priroda, oblaci, zvijezde... Knjiga : Sumrak, HP, Mi djeca s kolodvora ZOO... Lik : ja... hehe xD
| Naslov: Re: Nova imena 4/9/2009, 22:14 | |
| Hvala! Ovo je bilo brzo... Edit: Nea na čemu | |
|
| |
Midnight dreamer stanovnik Forksa
Broj postova : 266 Lokacija : In dreams (with my Magic spell diary) Knjiga : Twilight saga, kurtovi dnevnici :) Lik : Bella, Edward
| Naslov: Re: Nova imena 5/9/2009, 00:53 | |
|
Zadnja promjena: Midnight dreamer; 12/10/2009, 22:54; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Dalia Erreway Twilight expert
Broj postova : 2035 Lokacija : St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga : HP,VA Lik : Dimitri,Sirius,(ff)James
| |
| |
Marina Twilight expert
Broj postova : 1838 Lik : Castiel, Jane, Amy Pond
| Naslov: Re: Nova imena 24/9/2009, 18:55 | |
| Bila fanhp sada Marina Hvala Dalia!!! | |
|
| |
jungle baybe stanovnik Forksa
Broj postova : 164 Lokacija : Zagreb Knjiga : sve Sumračne knjige ;) , P.S.I love you.... ma ima ih! Lik : Emmett, Alice, Edward
| Naslov: Re: Nova imena 25/9/2009, 20:15 | |
| evo i mene: bila Bella P, a sada jungle baybe naprosto ima tu mač Belli...pa eto da se zna! Hvala Rhianni! | |
|
| |
Midnight dreamer stanovnik Forksa
Broj postova : 266 Lokacija : In dreams (with my Magic spell diary) Knjiga : Twilight saga, kurtovi dnevnici :) Lik : Bella, Edward
| Naslov: Re: Nova imena 12/10/2009, 22:53 | |
| Bella C. - Midnight dreamer | |
|
| |
Leichy stanovnik Forksa
Broj postova : 69 Lokacija : in my world with Jacob Knjiga : sumrak Lik : jacob
| Naslov: novo ime 17/11/2009, 01:29 | |
| bila sam BellaSumrak sad sam leichy, i htjela bi zahvaliti Lady Moonlight na pomoči | |
|
| |
Leichy stanovnik Forksa
Broj postova : 69 Lokacija : in my world with Jacob Knjiga : sumrak Lik : jacob
| Naslov: hmm 17/11/2009, 01:44 | |
| | |
|
| |
Lady Moonlight Moderatorica
Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
| |
| |
Afrodita Twilight expert
Broj postova : 493 Lokacija : Zagreb Knjiga : Sumrak saga, HP serijal, Tračerica Lik : Edward
| Naslov: Re: Nova imena 20/11/2009, 15:36 | |
| Stari nick: Bella.Cullen Novi nick: Ella Pixie Ella-wannabe Pixie-kul mi je ime. malo sam skopirala onu pjevačicu. Hvala Rhianna | |
|
| |
Olethea stanovnik Forksa
Broj postova : 411 Lokacija : Zagreb Knjiga : Sumrak saga, Fallen Lik : Seth, Luce, Daniel
| |
| |
Iria stanovnik Forksa
Broj postova : 106 Lokacija : Osijek Knjiga : Twilight saga, MI, Tajna krvavog mosta, Autsajderi, Zašto sam vam lagala, Quo vadis, Pakao... Lik : Jasper, Jace, Lupin...
| Naslov: Re: Nova imena 22/11/2009, 18:27 | |
| Bila sam blueangel_93, sada je Iria (mir). Hvala, Rhin. | |
|
| |
The Fallen Angel stanovnik Forksa
Broj postova : 396 Lokacija : London. Knjiga : Kradljivica knjiga, Igra Prijestolja, Pali Anđeo, Zauvijek Lik : Arya, Tyrion
| Naslov: Re: Nova imena 17/12/2009, 23:04 | |
| Prije bila Maja Bella sada The Fallen Angel. Hvala Rhin | |
|
| |
Amortentia stanovnik Forksa
Broj postova : 882 Lokacija : Zapadni toranj Knjiga : HP saga, Ljupke kosti. Lik : Hermione, Bellatrix.
| Naslov: Re: Nova imena 20/12/2009, 16:20 | |
| Prije bila Krawica,sad sam Amortentia.TnQ,Rhin | |
|
| |
Little Thief stanovnik Forksa
Broj postova : 1534 Lokacija : Hogwarts Knjiga : Harry Potter Lik : Rudy, Hermione, Jan Mraz
| Naslov: Re: Nova imena 27/12/2009, 22:39 | |
| stari-Alice_the vampire princes novi-Isadora Black hvala Rhianna | |
|
| |
Crystal stanovnik Forksa
Broj postova : 29 Lokacija : Forks Knjiga : Breaking dawn Lik : Edward, Bella, Alice, Nessie, Emmett
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nova imena | |
| |
|
| |
| Nova imena | |
|