| Nova imena | |
|
+116The Cold One Chuck Vivienna Aimée Bonnie Blue Terpsihora Olimpija zauvijek zajedno moonlight dancer Gea Greenwood Nymphadora Rozenwyn Janina darling Ramona Ellena Salvatore Shea Crystal Little Thief Amortentia The Fallen Angel Iria Olethea Afrodita Leichy jungle baybe Marina Dalia Erreway Blue Kockica Aryann Milas Lacrymosa Amfitrita noname passenger Stomićka Pandora Kay´B Sae Pandora Faith Zaida Megica Rainy Amy Tarja Angel Lee Lady Moonlight Little girl Midnight dreamer Davina May Cullen Little Miss Alice Dina Cullen Pattinson Lena Pattinson Enya Arwen Mia Peyton Scott Nika Scodelario Effy Princess in Shadows twilashlice Miss Pattinson Bella loves Edward dovoljno za zauvijek Mina Catherine Swan Bloody Deadly Black Angel Ashlynn Vampyre Princess Alina Wyatt Zany Lily Evans Saphira Jane Rose Lena Reve Senna Evenstar Spes Živa Miloš Green Decoy Valentinchy Ashanti Amyca Hasha roxy nelapsi [theBat] Gwenhwyfar Vampire Cauntess Hexa Brooke Soleil Dementia Anahi Creedence Dama.Na.Špicama Veronica Franco Saprofit Atlantis Lana Elisabeth Johnson Eowyn Bittersweet Azra Ariana Black Darkness Unwritten ~rudy~ Lolita Victoria Raven Tsarina of Persia Tanchy nox banshee Rose Tempting Trauma Lygophilia Sakura-chan Vampire Ballerina Melissa Tea Valeri Numb Marisol Raven Kaia Chastity Rhianna 120 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
Little Thief stanovnik Forksa
Broj postova : 1534 Lokacija : Hogwarts Knjiga : Harry Potter Lik : Rudy, Hermione, Jan Mraz
| Naslov: Re: Nova imena 12/1/2010, 12:20 | |
| prijašnji nick-Isadora Black novi-Hornet ugl.ona je lik iz Gospodara lopova hvala Rhianna...ovaj nick će mi trajat | |
|
| |
Shea stanovnik Forksa
Broj postova : 246 Lokacija : Zagreb :) Knjiga : Harry Potter sve, Twilight saga Lik : Snape, Temperance Brennan, dr. House
| Naslov: Re: Nova imena 12/1/2010, 15:01 | |
| prije sam bila leah_girl a sada sam Shea. hvala Rhianna | |
|
| |
Ellena Salvatore Twilight expert
Broj postova : 159 Lokacija : Zagreb Knjiga : Eclipse/Pomrčina, Antigona, Vampirski dnevnici, Romeo i Julija, Praskozorje, Ponos i predrasude Lik : Stefan, Damon, Ellena, Edward, Renesmee, Julija, Romeo,
| Naslov: Re: Nova imena 17/1/2010, 19:18 | |
| prije: Renesmee_Breaking_down sada: Renesmee Breaking dawn još jednom tnx!!! | |
|
| |
Ramona stanovnik Forksa
Broj postova : 278 Lokacija : U svom snu
| Naslov: Re: Nova imena 18/1/2010, 22:44 | |
| staro ime: ramona novo: Neytiri
hvala Rhianna | |
|
| |
Pandora Faith Twilight expert
Broj postova : 840 Knjiga : Harry Potter i Darovi Smrti Lik : Loki
| Naslov: Re: Nova imena 21/1/2010, 19:38 | |
| Prije sam bila Aurora Faith sada Pandora Faith Tnq Rhin
| |
|
| |
Blue Twilight expert
Broj postova : 2599 Lokacija : Cape Verde Knjiga : The Return: Nightfall, Midnight Sun Lik : Dorian Gray, Kyle, Anton
| |
| |
Janina darling stanovnik Forksa
Broj postova : 68 Lokacija : Krijes, Billy pjeva pjesme od Green Daya Knjiga : Sumrak saga, Harry Potter saga, Deklaracija... Lik : Jacob, Jasper, Aro(kao i svi volturi zajedno)
| Naslov: Re: Nova imena 4/2/2010, 00:16 | |
| Evo i mene... STARO IME: Pletenica-Topaz-Eyes NOVO IME: Janina darling To je sve zbog, kao što se dalo primijetiti, moje darling Jane...moje BFF tnQ Rhinn | |
|
| |
Rozenwyn stanovnik Forksa
Broj postova : 459 Lokacija : Zagreb Knjiga : Lavovi Al-rassana, Tigana, Harry Potter Lik : Ammar, Kim
| |
| |
Nymphadora novorođeni
Broj postova : 10 Lokacija : My imaginaRy woRLd Lik : Seth, Riley, Alice, Bree
| |
| |
Afrodita Twilight expert
Broj postova : 493 Lokacija : Zagreb Knjiga : Sumrak saga, HP serijal, Tračerica Lik : Edward
| Naslov: Re: Nova imena 22/2/2010, 23:37 | |
| Bih Ella Pixie, a sada sam Afrodita. Tnq Lana. | |
|
| |
Gea Greenwood stanovnik Forksa
Broj postova : 14 Lokacija : izležavam se i surfam po naj sumrak forumu Knjiga : puno ih je al saga sumrak na first place Lik : bella,alice,zoey redbird <3
| Naslov: Re: Nova imena 2/3/2010, 20:01 | |
| | |
|
| |
Ramona stanovnik Forksa
Broj postova : 278 Lokacija : U svom snu
| Naslov: Re: Nova imena 6/4/2010, 16:15 | |
| Iz Neytiri natrag u Ramona... | |
|
| |
moonlight dancer stanovnik Forksa
Broj postova : 227 Lokacija : somewhere over the rainbow : ) Knjiga : a ima ih dosta : D
| Naslov: Re: Nova imena 6/4/2010, 18:00 | |
| iz *Gemma*Bella* u moonlight dancer -- kad mi whOop promijeni : ) | |
|
| |
zauvijek zajedno stanovnik Forksa
Broj postova : 975 Lokacija : Zemlja čudesa
| |
| |
Olimpija stanovnik Forksa
Broj postova : 1101 Lokacija : Olimpijski poluotok Lik : Hamlet
| Naslov: Re: Nova imena 14/4/2010, 21:31 | |
| | |
|
| |
zauvijek zajedno stanovnik Forksa
Broj postova : 975 Lokacija : Zemlja čudesa
| Naslov: Re: Nova imena 14/4/2010, 21:36 | |
| | |
|
| |
Terpsihora stanovnik Forksa
Broj postova : 62
| Naslov: Re: Nova imena 16/6/2010, 12:48 | |
| Ja bijah TwilightSagaFreak, a sada sam Terpsihora | |
|
| |
Bonnie Blue Twilight expert
Broj postova : 1865
| |
| |
Aimée stanovnik Forksa
Broj postova : 228 Lokacija : South of nowhere Lik : Jasper, Veronika, Mattia & Alice
| |
| |
| |
| |
Broj postova : 1534 Lokacija : Hogwarts Knjiga : Harry Potter Lik : Rudy, Hermione, Jan Mraz
| Naslov: Re: Nova imena 18/6/2010, 12:09 | |
| | |
|
| |
Bonnie Blue Twilight expert
Broj postova : 1865
| |
| |
| Naslov: Re: Nova imena 18/6/2010, 13:06 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nova imena | |
| |
|
| |
| Nova imena | |
|