| Nova imena | |
|
+116The Cold One Chuck Vivienna Aimée Bonnie Blue Terpsihora Olimpija zauvijek zajedno moonlight dancer Gea Greenwood Nymphadora Rozenwyn Janina darling Ramona Ellena Salvatore Shea Crystal Little Thief Amortentia The Fallen Angel Iria Olethea Afrodita Leichy jungle baybe Marina Dalia Erreway Blue Kockica Aryann Milas Lacrymosa Amfitrita noname passenger Stomićka Pandora Kay´B Sae Pandora Faith Zaida Megica Rainy Amy Tarja Angel Lee Lady Moonlight Little girl Midnight dreamer Davina May Cullen Little Miss Alice Dina Cullen Pattinson Lena Pattinson Enya Arwen Mia Peyton Scott Nika Scodelario Effy Princess in Shadows twilashlice Miss Pattinson Bella loves Edward dovoljno za zauvijek Mina Catherine Swan Bloody Deadly Black Angel Ashlynn Vampyre Princess Alina Wyatt Zany Lily Evans Saphira Jane Rose Lena Reve Senna Evenstar Spes Živa Miloš Green Decoy Valentinchy Ashanti Amyca Hasha roxy nelapsi [theBat] Gwenhwyfar Vampire Cauntess Hexa Brooke Soleil Dementia Anahi Creedence Dama.Na.Špicama Veronica Franco Saprofit Atlantis Lana Elisabeth Johnson Eowyn Bittersweet Azra Ariana Black Darkness Unwritten ~rudy~ Lolita Victoria Raven Tsarina of Persia Tanchy nox banshee Rose Tempting Trauma Lygophilia Sakura-chan Vampire Ballerina Melissa Tea Valeri Numb Marisol Raven Kaia Chastity Rhianna 120 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Darkness stanovnik Forksa
Broj postova : 215 Lokacija : Forks Knjiga : New Moon
| Naslov: Re: Nova imena 19/7/2008, 14:53 | |
| | |
|
| |
Ariana Black stanovnik Forksa
Broj postova : 1132 Lokacija : Planet Emmett Knjiga : Ne plači više dušo moja Lik : Emmett, Renesmee
| Naslov: Re: Nova imena 19/7/2008, 15:06 | |
| Pitaj Lanu,mislim da Rin nema vremena | |
|
| |
Azra The hostess
Broj postova : 2267 Lokacija : over the rainbow :) Lik : Jace :)
| Naslov: Re: Nova imena 19/7/2008, 16:45 | |
| | |
|
| |
Bittersweet stanovnik Forksa
Broj postova : 262 Lokacija : Halfway There. Knjiga : Sumrak, Ink exchange, Vampire kisses Lik : Edward & Alice Cullen
| Naslov: Re: Nova imena 20/7/2008, 23:44 | |
| promjena imena La_Tua_Cantante ----> Bittersweet | |
|
| |
Eowyn stanovnik Forksa
Broj postova : 843 Lokacija : ..::željeznički kolodvor ::..
| Naslov: Re: Nova imena 21/7/2008, 13:11 | |
| Anci -> Eowyn zahvaljujem Rhin | |
|
| |
Marisol Moderatorica
Broj postova : 1797 Knjiga : Ponos i predrasude, Lolita, Okajanje Lik : alice cullen & jacob black
| Naslov: Re: Nova imena 21/7/2008, 19:22 | |
| Isuse,tko će vas popamtit sve...a taman sam se naviknula na sve nadimke | |
|
| |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica
Broj postova : 2386 Lokacija : Rivendell... Knjiga : Gospodar careva by GGK Lik : Jane & Jake
| |
| |
Eowyn stanovnik Forksa
Broj postova : 843 Lokacija : ..::željeznički kolodvor ::..
| Naslov: Re: Nova imena 22/7/2008, 17:17 | |
| bez brige, ne mijenjam avatar i predlažem drugima da ga ne mijenjaju (ne usporedno sa nickom) jer ćemo se pogubit | |
|
| |
Darkness stanovnik Forksa
Broj postova : 215 Lokacija : Forks Knjiga : New Moon
| |
| |
Atlantis stanovnik Forksa
Broj postova : 167 Lokacija : zagreb Lik : alice
| Naslov: Re: Nova imena 3/8/2008, 17:01 | |
| ja sam bila Ivy13, a sada sam atlantis | |
|
| |
Saprofit stanovnik Forksa
Broj postova : 189 Lokacija : Zagreb-grad. Knjiga : The Picture of Dorian Gray
| |
| |
Veronica Franco stanovnik Forksa
Broj postova : 25 Lokacija : Šibenik Lik : Edward
| Naslov: Re: Nova imena 5/8/2008, 01:13 | |
| ja sam bila twilight_girl a sada sam veronica franco !!! | |
|
| |
Dama.Na.Špicama stanovnik Forksa
Broj postova : 608 Lokacija : u svijetu mašte pleše po ledu Knjiga : Sumrak saga.Vrag nosi Pradu.HP.Povjesničarka.Sestre po trapericama.Sjećanja jedne gejše. Lik : Rosalie i Carlisle
| Naslov: Re: Nova imena 6/8/2008, 15:32 | |
| kako se mogu mjenjati nadimci? | |
|
| |
Marisol Moderatorica
Broj postova : 1797 Knjiga : Ponos i predrasude, Lolita, Okajanje Lik : alice cullen & jacob black
| Naslov: Re: Nova imena 6/8/2008, 15:33 | |
| - princess_of_pancakes je napisao/la:
- kako se mogu mjenjati nadimci?
Pošalješ pm Lani ili Rinn da želiš promjeniti nadimak,kažeš im novi,obavjestiš nas ovdje i to je to | |
|
| |
Dama.Na.Špicama stanovnik Forksa
Broj postova : 608 Lokacija : u svijetu mašte pleše po ledu Knjiga : Sumrak saga.Vrag nosi Pradu.HP.Povjesničarka.Sestre po trapericama.Sjećanja jedne gejše. Lik : Rosalie i Carlisle
| Naslov: Re: Nova imena 6/8/2008, 16:22 | |
| Hvala Marisol. sad sam Dama.Na.Špicama a prije sam bila princess_of_pancakes | |
|
| |
Creedence stanovnik Forksa
Broj postova : 324 Knjiga : Sumrak, Čuvarica sestre svoje, Žena vremenskog putnika Lik : Edward, Jasper
| Naslov: Re: Nova imena 17/8/2008, 22:32 | |
| Bila sam Pepa2408, a sada sam Angel in Black | |
|
| |
Anahi stanovnik Forksa
Broj postova : 685 Lokacija : In a land where the sun doesn't shine... Knjiga : Digitalna tvrđava, Dan Brown Lik : Rosalie Lillian Hale, Ororo Munroe, Chuck Bass
| Naslov: Re: Nova imena 19/8/2008, 16:14 | |
| Bila sam Bella, sada sam Anahi Hvala Lana! | |
|
| |
Dementia stanovnik Forksa
Broj postova : 107 Knjiga : Sumrak, Ptice umiru pjevajući, Sjećanja jedne gejše Lik : Edward
| Naslov: Re: Nova imena 19/8/2008, 20:02 | |
| Ja sam bila alicee, no zahvaljujući Rhinn sada sam Dementia. Hvala Rhinn! i još sam htjela dodati zašto taj nadimak. Ustvari, ja sam oduvijek Alice, puno prije nego je Sumrak uopće izašao . To inače potječe od naziva benda Alice in chains, koji su meni i najdraži. Tako se nisam vidjela u nikakvom drugom nadimku osim u tome, no svi imaju nešto s Alice pa sam tražila i tražila i tražila novi nadimak. I evo ga sad! | |
|
| |
Soleil stanovnik Forksa
Broj postova : 75 Lokacija : Rijeka Knjiga : Harry Potter
| Naslov: Re: Nova imena 20/8/2008, 11:12 | |
| evo, bila sam saraxxx, sad sam Soleil.. | |
|
| |
Brooke Knjižničarka
Broj postova : 2091 Lokacija : Kaštela Knjiga : The Picture Of Dorian Gray Lik : Lord Henry
| Naslov: Re: Nova imena 22/8/2008, 21:09 | |
| Postala sam Brooke.. (bila sam chotica) | |
|
| |
Hexa stanovnik Forksa
Broj postova : 87 Lokacija : .in his hands. Knjiga : Kuća Noći Lik : Alice <3
| Naslov: Re: Nova imena 23/8/2008, 00:57 | |
| Well... mene bi i dalje trebali prepoznavati(oni koji me u opče i poznaju) jer sam iz hexa15 prešla u Hexa...tak da... Hvala cure!! mwa... | |
|
| |
Vampire Cauntess stanovnik Forksa
Broj postova : 36 Lik : Emmet i Jacob
| Naslov: Re: Nova imena 23/8/2008, 14:02 | |
| moje ime je bilo ludagljiva93@net.hr to sam slucajno slozila dok sam se regala sad je vampire cauntess | |
|
| |
Gwenhwyfar stanovnik Forksa
Broj postova : 28
| Naslov: Re: Nova imena 7/9/2008, 13:33 | |
| Evo, ja sam prije bila RainKiss... Promijenila sam u Gwenhwyfar (jer me tako znaju oni s bloga-ako naiđu- i u privatnom životu me već znaju pod tim nadimkom). hvala Rhianna | |
|
| |
nelapsi [theBat] stanovnik Forksa
Broj postova : 46 Lokacija : Where you end, and I begin. Lik : Alice, Aro.
| |
| |
roxy stanovnik Forksa
Broj postova : 80 Lokacija : u oblacima... zg-a Lik : Alice
| Naslov: Re: Nova imena 15/9/2008, 12:22 | |
| Sad sam roxy. Prije sam bila roxy cake. pozz =) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nova imena | |
| |
|