| Nova imena | |
|
+116The Cold One Chuck Vivienna Aimée Bonnie Blue Terpsihora Olimpija zauvijek zajedno moonlight dancer Gea Greenwood Nymphadora Rozenwyn Janina darling Ramona Ellena Salvatore Shea Crystal Little Thief Amortentia The Fallen Angel Iria Olethea Afrodita Leichy jungle baybe Marina Dalia Erreway Blue Kockica Aryann Milas Lacrymosa Amfitrita noname passenger Stomićka Pandora Kay´B Sae Pandora Faith Zaida Megica Rainy Amy Tarja Angel Lee Lady Moonlight Little girl Midnight dreamer Davina May Cullen Little Miss Alice Dina Cullen Pattinson Lena Pattinson Enya Arwen Mia Peyton Scott Nika Scodelario Effy Princess in Shadows twilashlice Miss Pattinson Bella loves Edward dovoljno za zauvijek Mina Catherine Swan Bloody Deadly Black Angel Ashlynn Vampyre Princess Alina Wyatt Zany Lily Evans Saphira Jane Rose Lena Reve Senna Evenstar Spes Živa Miloš Green Decoy Valentinchy Ashanti Amyca Hasha roxy nelapsi [theBat] Gwenhwyfar Vampire Cauntess Hexa Brooke Soleil Dementia Anahi Creedence Dama.Na.Špicama Veronica Franco Saprofit Atlantis Lana Elisabeth Johnson Eowyn Bittersweet Azra Ariana Black Darkness Unwritten ~rudy~ Lolita Victoria Raven Tsarina of Persia Tanchy nox banshee Rose Tempting Trauma Lygophilia Sakura-chan Vampire Ballerina Melissa Tea Valeri Numb Marisol Raven Kaia Chastity Rhianna 120 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Hasha novorođeni
Broj postova : 9 Lik : jasper
| Naslov: Re: Nova imena 8/10/2008, 00:19 | |
| bioh eclipse* sad sam hasha =)) | |
|
| |
Amyca stanovnik Forksa
Broj postova : 2236 Lokacija : Between heaven and hell.. Knjiga : Kradljivica knjiga, Vodoriga, The other Boleyn girl Lik : Annamaria Boleyn
| Naslov: Re: Nova imena 8/10/2008, 12:04 | |
| evo prije sam bila amy a sad sam Amyca..mislim nije tolika razlika ali svejedno | |
|
| |
Ashanti stanovnik Forksa
Broj postova : 92 Lokacija : La Push Knjiga : Pomrcina, Mi djeca s kolodvora Zoo Lik : Jake n Alice
| Naslov: Re: Nova imena 8/10/2008, 17:14 | |
| Ja sam prije bila Bellica*, sad sam kako vidite Ashanti Rhianna hvala puno | |
|
| |
Valentinchy Voditeljica kviza
Broj postova : 1370 Lokacija : Beetwen sleep and awake Knjiga : U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
| Naslov: Re: Nova imena 8/10/2008, 18:04 | |
| ...ja sam prije bila valentina15 a sad sam Valentinchy... | |
|
| |
Green Decoy stanovnik Forksa
Broj postova : 313 Lokacija : mjestašce pokraj Rijeke Knjiga : Mladi mjesec Lik : Jacob Black, Seth Clearwater
| Naslov: Re: Nova imena 13/10/2008, 17:28 | |
| Ja sam se iz Braomice preimenovala u Green Decoy. Zašto? Kada sam došla na ovaj forum to mi je bio nick za sve živo a odonda sam se i okušala u pisanju gdje se moj glavni lik tako zove. Sada sam na svemu živome Green Decoy osim ovdje pa bi bio red da se malo sredim, ne? Hvala Rhianni. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nova imena 13/10/2008, 23:34 | |
| Pa mislim da nije velika promjena... Samo sam se produžila u Kei Billie Swein, al to ne znači da još uvijek nisam vaša Kei Tnx Rhianna. |
|
| |
Živa Miloš Admin Slovenskog Twilight foruma
Broj postova : 15 Lokacija : Ljubljana, Slovenija Knjiga : Twilight, The Golden Compass, Eragon, Harry Potter, Anne Shirley, Jane Eyre, Pride & Prejudice Lik : Edward Cullen, Gilbert Blythe, Edward Rochester, Fitzwilliam Darcy
| Naslov: Re: Nova imena 21/10/2008, 19:46 | |
| Prije sam bila Doktor Živago, a sad Živa Miloš (i admin Twilight SLO)
. | |
|
| |
Spes stanovnik Forksa
Broj postova : 62 Lokacija : ...daleko od stvarnosti... Knjiga : knjige twilight sage... Lik : edward...svaki lik iz twilight sage je poseban na svoj način...
| Naslov: Re: Nova imena 22/10/2008, 22:58 | |
| prije sam bila ANTONIJA.MATICA sad sam Spes.....eto samo da znate....pusa | |
|
| |
Evenstar stanovnik Forksa
Broj postova : 298 Lokacija : a možda su u šumi... Knjiga : je od papira. Lik : ja :D
| Naslov: Re: Nova imena 14/11/2008, 19:38 | |
| prije sam bila vampire_girl_b a sad sam evenstar... kao sto vidite kad pogledate ulijevo... =)
| |
|
| |
Senna stanovnik Forksa
Broj postova : 211 Lokacija : Lexsania - my imaginary place Knjiga : Na kraju duge, Twilight saga Lik : previše njih ♥
| Naslov: Re: Nova imena 17/11/2008, 21:43 | |
| prije sam bila mala luce a sad sam Senna (ko je čito praskozorje zna) | |
|
| |
Lena Reve stanovnik Forksa
Broj postova : 1063 Lokacija : Palazzo di Crepusculo Knjiga : Sumrak saga,UALZ,VA series,TMI, The host,Fallen.. Lik : Ian,Rose, Edward,Jace, Jem,Magnus, Damian,Luce,Daniel
| Naslov: Re: Nova imena 18/11/2008, 18:56 | |
| Prije sam bila sable_everdark,a sada sam Lena Reve | |
|
| |
Jane Rose Forumsko piskaralo
Broj postova : 325 Knjiga : The Host, The Picture of Dorian Gray Lik : Emmett, Rosalie
| Naslov: Re: Nova imena 20/11/2008, 09:21 | |
| Prije sam bila Nicol sada sam Jane Rose... | |
|
| |
Saphira stanovnik Forksa
Broj postova : 112 Lokacija : tamo gdje ne bi htjela bit... Knjiga : Eragon Lik : Safira, Eragon, Alice...
| Naslov: Re: Nova imena 21/11/2008, 13:15 | |
| prije sam bila Te@, a sad sam Saphira. imam istu sliku, pa cete vjerojatno znat. =) | |
|
| |
Lily Evans stanovnik Forksa
Broj postova : 12
| Naslov: Re: Nova imena 29/11/2008, 02:28 | |
| evo, Alice Cullen promjenjeno u Lily Evans posto vec postoji hrpetina Alice | |
|
| |
Zany stanovnik Forksa
Broj postova : 14 Lokacija : U oblacima-Zagreb Knjiga : Sumrak Lik : Edward
| Naslov: Re: Nova imena 7/12/2008, 23:21 | |
| Iz <3Edward<3 u Zany Zasto?Jer mi nadimak Zany stoji vec 2 godine.A u pravilima stoji da ime mora biti citljivo | |
|
| |
Alina Wyatt stanovnik Forksa
Broj postova : 220 Lokacija : Fangtasia Knjiga : Sookie Stackhouse serias,Zanoni,Ponos i Predrasude Lik : Edward Cullen,Eric Northman,Demon Salvatore
| Naslov: Re: Nova imena 23/12/2008, 12:52 | |
| Ja isto odlucila promjeniti nick i iz sims2renesmee sam postala Alina Wyatt... Zasto?Zato jer mi je ovo ime originalnije,a i ime je moje,dok je prezime sastavila moja najdraza Kei | |
|
| |
Vampyre Princess stanovnik Forksa
Broj postova : 530 Lokacija : Zagreb Knjiga : U Anđeoskom liku zvijeri; Pomrčina; Fantom Opere Lik : Viktoria Faust; Draco Malfoy; Edward Cullen; Damian Di Santi
| Naslov: Re: Nova imena 23/12/2008, 12:53 | |
| - Alina Wyatt je napisao/la:
- Ja isto odlucila promjeniti nick i iz sims2renesmee sam postala Alina Wyatt...
Zasto?Zato jer mi je ovo ime originalnije,a i ime je moje,dok je prezime sastavila moja najdraza Kei Ajoj Nessie... Slatko ti je ime... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nova imena 23/12/2008, 13:53 | |
| |
|
| |
Alina Wyatt stanovnik Forksa
Broj postova : 220 Lokacija : Fangtasia Knjiga : Sookie Stackhouse serias,Zanoni,Ponos i Predrasude Lik : Edward Cullen,Eric Northman,Demon Salvatore
| Naslov: Re: Nova imena 23/12/2008, 13:54 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nova imena 23/12/2008, 13:58 | |
| |
|
| |
Marisol Moderatorica
Broj postova : 1797 Knjiga : Ponos i predrasude, Lolita, Okajanje Lik : alice cullen & jacob black
| Naslov: Re: Nova imena 23/12/2008, 14:40 | |
| | |
|
| |
Ashlynn stanovnik Forksa
Broj postova : 184 Lokacija : u mislima s njim :( Knjiga : New Moon , BD, Intervju s vampirom Lik : Leah, Jacob, Aro
| Naslov: Re: Nova imena 29/12/2008, 00:21 | |
| prije goldeneyes333 sad Ashlynn tnx to Rhin | |
|
| |
Bloody Deadly Black Angel stanovnik Forksa
Broj postova : 37
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Mina Catherine Swan stanovnik Forksa
Broj postova : 109 Lokacija : zageb.. Knjiga : hp, saga od tinte, charlie i tvornica cokolade =), koralina,,... Lik : alice, tonks, sirius, bella, hermione, ron =)
| Naslov: Re: Nova imena 6/1/2009, 01:32 | |
| ja se nadam da ce mi ime uskoro postati;;
Mina Chaterine Swan
vec sam molila rhinn,pa ce valjda uskoro:DDD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nova imena | |
| |
|
| |
| Nova imena | |