| Dobrodošli na Forks forum! | |
|
+15ness-os Kaliopi feniks Rory Sophie Kaia *Tea Cullen* wh00p Lady Moonlight Robella cutie23 Ariana Black Brooke Lana Elisabeth Johnson Rhianna 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
one_girl Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 17/4/2010, 23:29 | |
| Zaboravila sam lozinku... |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 18/4/2010, 12:58 | |
| - one_girl je napisao/la:
- Zaboravila sam lozinku...
I onda odeš na Login gdje nećeš moći ući, ali ispod dijela u koji se inače upisuje lozinka bi trebalo pisati Zaboravih lozinku - klikni na to, upiši e-mail, pa će ti na njega doći privremena lozinka pa nju iskoristi da uđeš na forum, a kasnije naknadno promijeni u Profilu svom. | |
|
| |
Mee Gost
| |
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
Mee Gost
| |
| |
Lost in Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 25/5/2010, 12:08 | |
| bezveze što brišete članove ja sam tu isto bila registrirana i imala više od 200 postova i nisam mogla dolaziti radi zabrane i napokon dođem i zbrisana sam -.- |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 25/5/2010, 13:47 | |
| Prilično sam sigurna da nije izbrisan nitko s 200 postova. Mogu dobiti tvoj nadimak? | |
|
| |
u gostim Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/6/2010, 18:01 | |
| idete li organizirano na premijeru pomrčine? i ako se smije znati, kako ste to organizirali sa cinestarom? trebam pomoć jer i mi pokušavamo doći do karata za premijeru. unaprijed hvala na odgovoru |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/6/2010, 21:23 | |
| - u gostim je napisao/la:
- idete li organizirano na premijeru pomrčine? i ako se smije znati, kako ste to organizirali sa cinestarom? trebam pomoć jer i mi pokušavamo doći do karata za premijeru.
unaprijed hvala na odgovoru Za sada planiramo forumsku premijeru. Još uvijek nije sigurno s kojim ćemo kinom surađivati po tom pitanju. A svi naši članovi moći će kupiti karte za tu premijeru. | |
|
| |
vixennik Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 12/6/2010, 22:30 | |
| Pozdrav.. registrirana sam na forumu, no vise neznam koji sam nick stavila, naime, standardni koji koristim ocito nije s obzirom na to da mi ga ne prihvaca u kombinaciji s e-mailom kada kliknem na 'zaboravih zaporku'.. sto da radim?? |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 12/6/2010, 22:35 | |
| Ako te nije bilo duže od dva mjeseca moguće da ti je obrisan. Možeš mi dati nick koji misliš da je bio pa ga potražim i riješim problem s passwordom ako još postoji. Ako ne postoji, morat ćeš se registrirati opet. | |
|
| |
Julia Batrium stanovnik Forksa
Broj postova : 16 Lokacija : Far far away where the sky is gray. Knjiga : Breaking Dawn Lik : Edward, Charlisle, Aro, Renesmee.
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 23/7/2010, 22:34 | |
| Gdje mogu naći Breaking Dawn na internetu..za čitanje na engleskom? ThQ. | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
Lucija Van Tesch novorođeni
Broj postova : 1 Lokacija : Forks Knjiga : The Nanny Lik : Edward Cullen <3
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/7/2010, 21:25 | |
| [font=Courier New]Jel možda netko zna gdje mogu nabavit Midnght Sun na internetu? Nije bitno dal je na engleskom il hrvatskom. (: [/font] | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
Broj postova : 16 Lokacija : Far far away where the sky is gray. Knjiga : Breaking Dawn Lik : Edward, Charlisle, Aro, Renesmee.
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/7/2010, 23:15 | |
| Jel se može promijeniti korisničko ime i ako da kako? thQ | |
|
| |
wh00p Moderatorica
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/7/2010, 23:27 | |
| - Julia Cullen je napisao/la:
- Jel se može promijeniti korisničko ime i ako da kako?
thQ *uzdah*
Oke, ni za ovo nije ova tema, al ajd.
Prvo, takva pitanja pitaj ovdje ili u nekoj od ovih tema.
Drugo, imaš ovdje temu o nadimcima gdje u prvom postu piše da se za mijenjanje nadimka javiš ili Rhianni ili meni privatnom porukom, u kojoj ćeš navesti taj novi nick koji želiš, a zatim nakon promjene u ovoj temi napisati kako ti je išao stari nadimak, a kako se sad zoveš, čisto zato da ljudi mogu popratiti tko je tko.
Eto. Nije tako teško, jelda? | |
|
| |
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/7/2010, 23:38 | |
| thx | |
|
| |
Blub Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 27/8/2010, 22:18 | |
| Help. ja nekih mjesec dana nisam bila na forumu i sad bi ne želi uć. |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 28/8/2010, 10:24 | |
| | |
|
| |
Blub Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 28/8/2010, 14:26 | |
| |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 28/8/2010, 18:07 | |
| Julia Batrium, našla. Sve ti je tu. Sjećaš se šifre? (nemoj ju pisati ovdje) | |
|
| |
Blub Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/8/2010, 13:47 | |
| sjećam se. al još mi neće uć. |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/8/2010, 21:34 | |
| | |
|
| |
monkey Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 8/12/2010, 17:28 | |
| pozdrav. imam problema sa registracijom, nije mi dosla poruka za aktiviranje a kad pokusam ponovo pise mi da je korisnicko ime ili e mail adresa vec zauzeta. molim pomoc! inace korisnicko ime mi je spider monkey, pa da nije u tome problem ako je vec zauzeto |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! | |
| |
|
| |
| Dobrodošli na Forks forum! | |
|