| Dobrodošli na Forks forum! | |
|
+15ness-os Kaliopi feniks Rory Sophie Kaia *Tea Cullen* wh00p Lady Moonlight Robella cutie23 Ariana Black Brooke Lana Elisabeth Johnson Rhianna 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Guest Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 11/3/2010, 16:55 | |
| Cool forumić. al ima dosta sličnih. Svi ste o Sumraku... |
|
| |
Sophie Twilight expert
Broj postova : 891 Lik : Ichigo!
| |
| |
Guest Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 11/3/2010, 17:46 | |
| Ma da, al svi na isti ste kalup. Ništa novo... sve već viđeno.. |
|
| |
Lady Moonlight Moderatorica
Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
| |
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
Guest Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 11/3/2010, 21:53 | |
| |
|
| |
Rory stanovnik Forksa
Broj postova : 179 Lokacija : Slavonski Brod Knjiga : Breaking Dawn. PS I Love You, Ispričat ću ti priču, Voljeti se otvorenih očiju Lik : Alice
| |
| |
Nole..Ta Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 20/3/2010, 16:00 | |
| zato sto ima puuuno boljih foruma na koje bih se pre reggovala..nego na ovaj..sry! -.- |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
feniks novorođeni
Broj postova : 8 Lokacija : split Knjiga : mladi mjesec Lik : jacob
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 5/4/2010, 21:54 | |
| pozz ljudi, znam da tema bas i nije odgovarajuca ali me zanima kako to da ne mogu vidjeti 'spojlere'? | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
princess Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 12:17 | |
| ja imam veliki problem. prijavljena sam pod princess_serenity ili nesto tako slicno. I nastao je nekakav kvar u kompjuteru, nemam pojma sto i izbrisao cijeli moj korisnicki racun. Na srecu, pronasla sam sve ali isto tako su izbrisane spremljene lozinke na int.
Moze li mi netko poslati kako ide moje tocno ime i ako zna kako vratiti tipkovnicu jer su zamjenjena slova. npr. z sa y i sve kvacice. nisu moguca ni slova sa kvacicom. |
|
| |
Kaliopi Twilight expert
Broj postova : 1675 Lokacija : Forks Knjiga : Rune Lik : edward cullen, carlise cullen
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 13:21 | |
| - princess je napisao/la:
- ja imam veliki problem.
prijavljena sam pod princess_serenity ili nesto tako slicno. I nastao je nekakav kvar u kompjuteru, nemam pojma sto i izbrisao cijeli moj korisnicki racun. Na srecu, pronasla sam sve ali isto tako su izbrisane spremljene lozinke na int.
Moze li mi netko poslati kako ide moje tocno ime i ako zna kako vratiti tipkovnicu jer su zamjenjena slova. npr. z sa y i sve kvacice. nisu moguca ni slova sa kvacicom. Tvoj nick ovdje ne znam, ali mogu ti pomoći s tipkovnicom. Tipkovnica ti je sad prebačena na engleski jezik, pa ju vrati nazad na hrvatski.
| |
|
| |
wh00p Moderatorica
| |
| |
princess Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 13:34 | |
| uspjela sam sve, ali sada ima problem u vezi aktivacije nove lozinke. Kada kliknem na link kaže: Aktivacijski ključ koji si unio/la ne odgovara niti jednom u naąoj bazi podataka. |
|
| |
wh00p Moderatorica
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 14:00 | |
| - princess je napisao/la:
- uspjela sam sve, ali sada ima problem u vezi aktivacije nove lozinke.
Kada kliknem na link kaže: Aktivacijski ključ koji si unio/la ne odgovara niti jednom u naąoj bazi podataka. Klikni prvo na Zaboravih lozinku, pa će ti na mejl kojim si registrirana ovdje doći mejl u kojem će ti pisati neki nasumični brojevi i slova koja ćeš onda upisati umjesto lozinke prilikom prijave, a onda si naknadno kad se uspiješ ulogirati u Profilu promijeni lozinku. | |
|
| |
princess Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 14:37 | |
| pokušala i neće. |
|
| |
princess Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 21:01 | |
| sad sam pokušala napraviti novi korisnički račun i opet kaže kad pritisnem link za aktivaciju: Aktivacijski ključ koji si unio/la ne odgovara niti jednom u naąoj bazi podataka. mislim da nisam draga forumu |
|
| |
ness-os stanovnik Forksa
Broj postova : 1926 Lokacija : Velika Britanija Knjiga : Praskozorje; Ponos i predrasude Lik : Edward ,Esme ; mr.Darcy,Elisabeth
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 21:49 | |
| Bila si Princess Serenity! | |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
princess Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 22:01 | |
| poslano. |
|
| |
Vivienna stanovnik Forksa
Broj postova : 591 Lokacija : Dalmacija Knjiga : Mladi mjesec, Da me barem možeš vidjeti, Eragon Lik : Blair Waldorf i Chuck Bass :D
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 6/4/2010, 22:03 | |
| Uspjelo!! wh00p, hvala ti puno. | |
|
| |
wh00p Moderatorica
| |
| |
NessieNe Gost
| Naslov: Kako po forumu? 12/4/2010, 17:56 | |
| Registrirala sam se, potvrdila reg., ali ne vidim ništa |
|
| |
Moongale stanovnik Forksa
Broj postova : 2212 Lokacija : Zagreb Knjiga : Tigana Lik : Devin
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 12/4/2010, 22:10 | |
| Moguće je da je sustav za provjeru nadimaka po likovima iz knjiga (NINE-Non-Imaginative Nickname Eliminator (Minuta šutnje za sustav koji na žalost ne postoji, a dobro bi došao)) blokirao. Pokušaj opet s nekim drugim nadimkom, nečime što je baš tvoje. EDIT: Poželjno je napraviti log in. Ako nemaš gore sve gumbe (Korisničke grupe, Profil, Nema novih poruka, Logout...), možda nisi logged in. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! | |
| |
|
| |
| Dobrodošli na Forks forum! | |
|