| Dobrodošli na Forks forum! | |
|
+15ness-os Kaliopi feniks Rory Sophie Kaia *Tea Cullen* wh00p Lady Moonlight Robella cutie23 Ariana Black Brooke Lana Elisabeth Johnson Rhianna 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
1mana Gost
| Naslov: problem pri registraciji 19/10/2009, 10:14 | |
| Molim pomoć, prilikom registracije nisam dobila aktivacijski mail. Sada ako se hoću logirati vraća me na registraciju, a ako se hoću ponovno registrirati javlja mi da već jesam(čak i ovaj komentar sam morala slati pod drugim imanom jer mi javlja poruku da je ovo ime registrirano).
Unaprijed zahvaljujem lp |
|
| |
1mana Gost
| Naslov: problem pri registraciji 19/10/2009, 10:16 | |
| A da moje je pravo korisničko ime "mana" pozdrav |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 19/10/2009, 10:51 | |
| - 1mana je napisao/la:
- A da moje je pravo korisničko ime "mana"
pozdrav Forum ne nalazi korisnika pod imenom "mana" što znači da registracija iz nekog razloga nije uspješno završena (moguće da si upala u nekom trenu kad su ovi opet prčkali po serverima)
Jedino rješenje koje mi pada na pamet je da si stvoriš novu mail adresu (ako nemaš već sad bar dvije) i pokušaš se registrirati nekim sličnim nadimkom.
(osim toga možeš pogledati je li ti mail završio u junk folderu slučajno, iako mislim da bih te tad mogla naći na popisu i ručno aktivirati) | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
gost Ivy Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 19/10/2009, 16:33 | |
| Pozdrav! Imam isti problem kao i mana... Pokusala sam se registrirati sa nickom poisonIvy, reg. prosla ok ali mi nista ne stize na mail. help! |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 19/10/2009, 16:36 | |
| - gost Ivy je napisao/la:
- Pozdrav! Imam isti problem kao i mana...
Pokusala sam se registrirati sa nickom poisonIvy, reg. prosla ok ali mi nista ne stize na mail. help! Pokušaj sad | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 19/10/2009, 16:37 | |
| uspjela! |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: registracija mana 19/10/2009, 18:07 | |
| Hvala na brzoj pomoći, uspjela sam se logirati pozz |
|
| |
Ina Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 19/10/2009, 22:33 | |
| Ja sam se regovala,molim vas aktivirajte me. Hvala unapred. |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
Ina Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 19/10/2009, 22:56 | |
| E thnx. |
|
| |
*Tea Cullen* stanovnik Forksa
Broj postova : 30 Lokacija : Zagreb Knjiga : Pomrčina, New Moon: ilustrirani vodić kroz film Lik : Cullenovi, Bella, čopor
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 22/1/2010, 00:50 | |
| hy! ja bi samo htijela pitati zašto mi se ispod posta ne pojavljuje potpis, a napisala sam ga? dali će se pojaviti nakon nekog vremena?
Hvala! | |
|
| |
Lady Moonlight Moderatorica
Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
| |
| |
*Tea Cullen* stanovnik Forksa
Broj postova : 30 Lokacija : Zagreb Knjiga : Pomrčina, New Moon: ilustrirani vodić kroz film Lik : Cullenovi, Bella, čopor
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 22/1/2010, 00:55 | |
| Hvala puno!!!!!!! | |
|
| |
Admin Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 29/1/2010, 15:58 | |
| Registrirajte se na: Nadam se da vam se sviđa |
|
| |
Renesmee Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 30/1/2010, 19:43 | |
| Bok! Ja imam korisničko ime, ali se ne mogu logirati-kaže mi da je krivo korisničko ime . Kao da mi je account izbrisan . Moje korisničko ime je Renesmee Breaking dawn. je mi možete to provjerit'? tnx unaprijed! |
|
| |
wh00p Moderatorica
| |
| |
Gost_ Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 22/2/2010, 18:03 | |
| Pozdrav. Htjela bih se možda registrirati. ali imate puno članova.. previše svega... tako da.. |
|
| |
Kaia Glavna moderatorica
Broj postova : 2115 Lokacija : far away...
| |
| |
Sophie Twilight expert
Broj postova : 891 Lik : Ichigo!
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 22/2/2010, 18:15 | |
| - Kaia je napisao/la:
- Gost_ je napisao/la:
- Pozdrav.
Htjela bih se možda registrirati. ali imate puno članova.. previše svega... tako da.. A čega je tebe srećice strah ? Nama nikad neće biti dosta zanimljivih članova Kaia, mene si prestrašila. | |
|
| |
Gost_ Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 22/2/2010, 18:15 | |
| Hehe.. da.. ali jednostavno se sve svede na upuićivanje, objašnjavanje... sve već rečeno. |
|
| |
Lady Moonlight Moderatorica
Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
| |
| |
Kaia Glavna moderatorica
Broj postova : 2115 Lokacija : far away...
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 22/2/2010, 18:21 | |
| | |
|
| |
Sophie Twilight expert
Broj postova : 891 Lik : Ichigo!
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 22/2/2010, 18:29 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! | |