| Dobrodošli na Forks forum! | |
|
+15ness-os Kaliopi feniks Rory Sophie Kaia *Tea Cullen* wh00p Lady Moonlight Robella cutie23 Ariana Black Brooke Lana Elisabeth Johnson Rhianna 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Dobrodošli na Forks forum! 11/3/2008, 13:39 | |
| Dobrodošli dragi gosti Kao što ste već mogli pročitati na stranici Portala, ovo je forum namjenjen fanovima Sumrak serijala Stephenie Meyer. Ovo što vidite pred sobom je tek mali dio foruma, ostatak možete vidjeti ako nam se pridružite tako da se registrirate.Ovaj je dio foruma predviđen za moguće probleme s registracijom ili eventualno informacije o forumu. Dakle, ukoliko imate problema s registracijom, ili niste sigurni je li ovaj forum baš pravo mjesto za Vas, obratite nam se ovdje! Ukoliko želite s nama raspravljati o knjigama i temama povezanim s njima, morati ćete se ipak registrirati Još jedna važna obavijest je da je ovaj forum prepun informacija o sve četiri knjige Sumrak serijala pa stoga ako niste pročitali koju od njih, budite svjesni da ćete ovdje zasigurno naići na priču o događajima koje još niste pročitali. | |
|
| |
drvo Gost
| Naslov: pomoc!! 1/1/2009, 22:24 | |
| pozzzzz ka prvo svima sretna nova godina... evo ovako triban pomoc oko registracije ja san se ono sve normalno registrirala i rekli su mi da je sve u redu i da ce mi doc poruka na adresu ali proslo je vec dva dana meni nije stigla...i kad se iden login ili ponovo registrirat kazu mi ka da je to ime i adresa zauzeta...tako da trian pomoc jer san preuzivljena u sumrak i u edwarda...plizzzz help...i ovo san ime stavila jer sta kod proban je zauzeto...heh |
|
| |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica
Broj postova : 2386 Lokacija : Rivendell... Knjiga : Gospodar careva by GGK Lik : Jane & Jake
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 1/1/2009, 23:28 | |
| Možeš li mi reći nick pod kojim si se registrirala da provjerim je li takav isti zaprimljen? | |
|
| |
Brooke Knjižničarka
Broj postova : 2091 Lokacija : Kaštela Knjiga : The Picture Of Dorian Gray Lik : Lord Henry
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 1/1/2009, 23:35 | |
| Evo mene kao posrednika (koji vjerojatno neće biti od neke velike koristi). Nick je elle. | |
|
| |
Ariana Black stanovnik Forksa
Broj postova : 1132 Lokacija : Planet Emmett Knjiga : Ne plači više dušo moja Lik : Emmett, Renesmee
| |
| |
Brooke Knjižničarka
Broj postova : 2091 Lokacija : Kaštela Knjiga : The Picture Of Dorian Gray Lik : Lord Henry
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 2/1/2009, 00:05 | |
| Ako vam treba njen msn (koji je koristila prilikom registracije) - on glasi: ---
Zadnja promjena: Brooke; 14/10/2009, 11:17; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica
Broj postova : 2386 Lokacija : Rivendell... Knjiga : Gospodar careva by GGK Lik : Jane & Jake
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 2/1/2009, 00:19 | |
| Brooke, hvala ti, no mislim da ne bi trebalo biti potrebno. Aktivirah joj račun i zamoli ju da ponovo proba pa nam javi rezultat.
Cure, hvala vam, ali ne trebaju savjeti, ni prvi ni zadnji put da se ovo događa. Nemate što raditi u ovoj temi ako nemate problema s vlastitom registracijom ili ste posrednici. Nije potrebna cijela rasprava oko dva klika mišem. Ariana, o svom vlastitom mailu sam govorila što se tiče zaprimanja. | |
|
| |
drvo Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 2/1/2009, 21:40 | |
| pozzzz svima evo opet van se javljan jer opet nemogu login meni bi ka tribala doc poruka na adresu ali meni jos uvik nije dosla mozda zato nemogu... mozda da jednostavno napravin bezveznu e-mail adresu i novo korisnicko ime i da se ponovo registriram...samo vas molin da mi kazete sta da uradim... |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 3/1/2009, 12:45 | |
| - drvo je napisao/la:
- pozzzz svima
evo opet van se javljan jer opet nemogu login meni bi ka tribala doc poruka na adresu ali meni jos uvik nije dosla mozda zato nemogu... mozda da jednostavno napravin bezveznu e-mail adresu i novo korisnicko ime i da se ponovo registriram...samo vas molin da mi kazete sta da uradim... Kaži mi koje je tvoje korisničko ime pa te ja aktiviram (drvo sam već provjerila - ne postoji, tako da ako ti je korisničko ime drvo, onda napravi novi account) | |
|
| |
drvo Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 3/1/2009, 14:46 | |
| korisnicko ime mi je elle.... |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 3/1/2009, 15:23 | |
| Ni "elle" ne postoji, što vjerojatno znači da registracija nije bila uspješna, pokušaj ponovno. Ako bude problema, ponovno ovdje opiši problem i napiši svoj nick. | |
|
| |
drvo Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 4/1/2009, 00:05 | |
| ja se mogu ponovo registrirat samo s drugim korisnickim imenom i drugom adresom jer kad idem sa svojom adresom kazu mi da je zauzeta... |
|
| |
cutie23 stanovnik Forksa
Broj postova : 113 Lokacija : in somebodys dreams... <3 Knjiga : hmmmm Lik : pa.....
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 22/3/2009, 19:31 | |
| - drvo je napisao/la:
- ja se mogu ponovo registrirat samo s drugim korisnickim imenom i drugom adresom jer kad idem sa svojom adresom kazu mi da je zauzeta...
znaci da cijelo vrijeme nesto krivo upisujes | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 22/3/2009, 19:59 | |
| - pomrćina je napisao/la:
- jel mi moze netko recu kako da promjenim nadimak..?
Ovo je tema za neregistrirane korisnike, za registrirana postoji tema "pitanja o forumu" i još nekoliko sličnih. Sve u svemu pročitaj pravila o nadimcima i javi se nekoj od administratorica da ti promjeni nick. | |
|
| |
Robella stanovnik Forksa
Broj postova : 32 Lokacija : zagreb Knjiga : sumrak...mladi mjesec Lik : edward
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 19/6/2009, 12:30 | |
| - Lena Reve je napisao/la:
- pomrćina je napisao/la:
- jel mi moze netko recu kako da promjenim nadimak..?
JA BI ISTO MJENJALA KORISNICKO IME................................pm administratorici.. | |
|
| |
Hannah Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 28/7/2009, 21:08 | |
| Pozdrav svima! Prvo, ispričavam se ako ova tema nije baš za ovakve stvari, pošto sam gost na vašem forumu, pišem u temi namijenjenoj gostima. Zovem se Hana, i administratorica sam na jednom Sumrak forumu Forum je mlad, ima svega 4 mjeseca, no, voljeli bismo biti prijatelji s vama, pošto dijelimo jednake interese, što se vidi iz samih naziva naših foruma. Dakle, da razmijenimo bannere i stavimo ih na portale, mislim, znate kako to ide i na što mislim... (jedino o tome se i radi, ne tražimo ništa drugačije...) Sve vas pozdravljam, posjetite nas, i nadam se pozitivnom odgovoru! |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 28/7/2009, 21:30 | |
| - Hannah je napisao/la:
- Pozdrav svima!
Prvo, ispričavam se ako ova tema nije baš za ovakve stvari, pošto sam gost na vašem forumu, pišem u temi namijenjenoj gostima.
Zovem se Hana, i administratorica sam na jednom Sumrak forumu
Forum je mlad, ima svega 4 mjeseca, no, voljeli bismo biti prijatelji s vama, pošto dijelimo jednake interese, što se vidi iz samih naziva naših foruma.
Dakle, da razmijenimo bannere i stavimo ih na portale, mislim, znate kako to ide i na što mislim... (jedino o tome se i radi, ne tražimo ništa drugačije...)
Sve vas pozdravljam, posjetite nas, i nadam se pozitivnom odgovoru!
Bok Hana! Reklamiranje foruma (pogotovo Sumrak foruma) bez dozvole admina protivi se pravilima ovoga foruma. (Pa čak i ako se radi o najboljem hrvatskom forumu )
Što se suradnje tiče takva pitanja obično rješavamo putem privatnih poruka pa mi se možeš obratiti tamo Kako si nova, ovoga puta ti pogledamo kroz prste ali pripazi ubuduće. Iako, ovako od oka neupućena u problematiku mogu prokomentirati da nemamo naviku na portal stavljati forume koji nam ne mogu doprinijeti sadržajem, točnije forume čija je tematika identična tematici ovoga foruma. | |
|
| |
Hannah Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 28/7/2009, 21:51 | |
| Ispričavam se, nije mi bila namjera reklama ili uzimanje vaših članova, a nisam registrirana na ovaj forum, pa ti ne mogu poslati privatnu poruku.
Dakle, znam da nam je tematika ista, Sumrak saga, ali isto tako, primijetila sam da ste vi više okrenuti serijalu knjiga, dok su kod nas zastupljeni i filmovi i glumci, tako da ne vidim kako ne možemo pridonijeti vašem sadržaju, lakšem širenju informacija.. no dobro, s druge strane, jasno mi je da vi želite ostati više u svom području knjiga, a da vas ovo ostalo ne zanima. Mislila sam da bi nam suradnja mogla biti ugodna, ipak nismo identični, koliko sam primijetila, i forumi drugačije funkcioniraju, a i sadržajno nisu jednaki. ali i razumijem da to donosi određene komplikacije (članstva), pa ne zamjeram ako vam se ideja ne sviđa, iako bih voljela čuti vaše razloge.
Pozdrav! |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 28/7/2009, 22:54 | |
| - Hannah je napisao/la:
- Ispričavam se, nije mi bila namjera reklama ili uzimanje vaših članova,
a nisam registrirana na ovaj forum, pa ti ne mogu poslati privatnu poruku. Registracija je brza i jednostavna
- Hannah je napisao/la:
Dakle, znam da nam je tematika ista, Sumrak saga, ali isto tako, primijetila sam da ste vi više okrenuti serijalu knjiga, dok su kod nas zastupljeni i filmovi i glumci, tako da ne vidim kako ne možemo pridonijeti vašem sadržaju, lakšem širenju informacija.. no dobro, s druge strane, jasno mi je da vi želite ostati više u svom području knjiga, a da vas ovo ostalo ne zanima. Mislila sam da bi nam suradnja mogla biti ugodna, ipak nismo identični, koliko sam primijetila, i forumi drugačije funkcioniraju, a i sadržajno nisu jednaki. ali i razumijem da to donosi određene komplikacije (članstva), pa ne zamjeram ako vam se ideja ne sviđa, iako bih voljela čuti vaše razloge.
Pozdrav! Nisam pogledala vaš forum tako da nisam detaljno upoznata s tematikom, zaključke sam izvukla iz naslova. Mi se trudimo ostati okrenuti knjigama ali naravno da s dolaskom filmova cijeli forum bruji samo o tome. Kad uhvatim vremena pogledati ću i vaš forum i posavjetovati se oko odluke s ostalima u moderatorskom timu. S tim da bih svakako voljela komunikaciju nastaviti privatno. | |
|
| |
Hannah Gost
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 28/7/2009, 23:40 | |
| Ma ne, ne želim se registrirati, iz razloga jer ne bih bila aktivan član, pošto sam na svom forumu.. a ne želim se neodgovorno ponašati.. bez veze se registrirati pa ne sudjelovati na forumu... to ne volim... no dobro, ja sam samo bila predložila ideju, ali eto, ako ne bi funkcioniralo, čemu komplicirati.. zahvaljujem na pažnji, i veliki pozdrav svim članovima i fanovima Sumraka! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: problem 5/9/2009, 00:46 | |
| imam problem; postala sam reply na temu Jacob Black i na mail mi dolaze obavijesti da su ljudi odgovorili na moj post, a ja ga više ne mogu naći!!! Očito nisam kliknula reply na zadnjoj stranici,a ukupno ih je 50-ak. Kako da nađem svoj post i odgovore? |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Dobrodošli na Forks forum! 5/9/2009, 12:44 | |
| Na forumu je zabilježen samo jedan tvoj post, a to je ovaj gore. Kad si to postala?
Osim toga reply uvijek ide na zadnju stranicu - na kojoj god stranici se kliknulo na njega. | |
|
| |
Lady Moonlight Moderatorica
Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: problem rješen 5/9/2009, 14:20 | |
| ahaa, hvala! Valjda sam nešto bila zeznula |
|
| |
Sponsored content