| Reklamiranje na forumu | |
|
+44Kaliopi Cherry Josie Tilia cordata ~tanja~ Tella Bonnie Blue NINNA Zafrina nox Mia Peyton Scott Moongale Marjorie Zaida Little Thief Iva Wolfe MissFlash_ ness-os martina Dora deVill Yanpanj Blue Brooke Midnight dreamer Milas Lacrymosa Ines Valentinchy Dalia Erreway Afrodita Tea Shea Nymeria barca wh00p Tinchy principessa Sara Bella Sophie Lady Moonlight Marina Joanna zauvijek zajedno Fossil Rhianna 48 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 8/5/2010, 00:54 | |
| | |
|
| |
Zafrina stanovnik Forksa
Broj postova : 1013 Lokacija : Čakovec
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 8/5/2010, 10:20 | |
| pa dobro kad će više to prestat!?! već mi je pun inbox tih glupih reklama! što im uopće to znači ako se i bi učlanili na te njihove forume?? | |
|
| |
NINNA stanovnik Forksa
Broj postova : 314 Lokacija : u snovima
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/5/2010, 22:14 | |
| | |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/5/2010, 22:21 | |
| - NINNA je napisao/la:
- ketie i Trutj
Možeš molim te napisati datum kad su poruke poslane? | |
|
| |
Dalia Erreway Twilight expert
Broj postova : 2035 Lokacija : St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga : HP,VA Lik : Dimitri,Sirius,(ff)James
| |
| |
Bonnie Blue Twilight expert
Broj postova : 1865
| |
| |
Lady Moonlight Moderatorica
Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 10/6/2010, 20:23 | |
| | |
|
| |
Bonnie Blue Twilight expert
Broj postova : 1865
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 10/6/2010, 20:26 | |
|
Zadnja promjena: Swells; 10/6/2010, 22:06; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Čini se da moja gramatika strši s onom-) | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
Tella stanovnik Forksa
Broj postova : 1515 Lokacija : Novosibirsk Lik : Jake, Jasper, Alice
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 13/7/2010, 19:04 | |
| | |
|
| |
Lady Moonlight Moderatorica
Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 13/7/2010, 19:55 | |
| - Tella je napisao/la:
- Od Gossip Girl
- Citat :
- http://www.twilightsource.biz/forum.htm
Bit foruma je zbližavanje i upoznavanje ljudi koji su obožavatelji Sumraka, Mladog Mjeseca, Pomrčine i Praskozorja. A svi ostali, koji još ne znaju o čemu se radi, a znatiželjni su i u potrazi za informacijama, ...su dobrodošli.
Ovaj tekst mi je suviše poznat. A znam i zašto.
Forksova facebook stranica - opis stranice pod 'Informacije':
- Citat :
- Bit foruma je zbližavanje i upoznavanje ljudi koji su obožavatelji Sumraka, Mladog Mjeseca, Pomrčine i Praskozorja. A svi ostali, koji još ne znaju o čemu se radi, a znatiželjni su i u potrazi za informacijama, su dobrodošli.
Zadnja promjena: Lady Moonlight; 13/7/2010, 20:47; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
wh00p Moderatorica
| |
| |
~tanja~ stanovnik Forksa
Broj postova : 1068 Lokacija : ~somewhere only we know~ Knjiga : Gabriel's inferno Lik : Gabriel, Margot
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 13/7/2010, 20:52 | |
| - Lady Moonlight je napisao/la:
- Tella je napisao/la:
- Od Gossip Girl
- Citat :
- http://www.twilightsource.biz/forum.htm
Bit foruma je zbližavanje i upoznavanje ljudi koji su obožavatelji Sumraka, Mladog Mjeseca, Pomrčine i Praskozorja. A svi ostali, koji još ne znaju o čemu se radi, a znatiželjni su i u potrazi za informacijama, ...su dobrodošli.
Ovaj tekst mi je suviše poznat. A znam i zašto.
Forksova facebook stranica - opis stranice pod 'Informacije':
- Citat :
- Bit foruma je zbližavanje i upoznavanje ljudi koji su obožavatelji Sumraka, Mladog Mjeseca, Pomrčine i Praskozorja. A svi ostali, koji još ne znaju o čemu se radi, a znatiželjni su i u potrazi za informacijama, su dobrodošli.
hahah kak jadno! da nisu mogli smisliti svoju rečenicu o svom forumu... specijalci. bas sam se fino nasmijala | |
|
| |
Sara Bella stanovnik Forksa
Broj postova : 1075 Lokacija : Svijet snova Knjiga : Harry Potter (sve), Otok
| |
| |
Tilia cordata stanovnik Forksa
Broj postova : 1776 Lokacija : Zagreb Knjiga : Sumrak serijal,Tigana, Zima za dvoje, Na kraju duge Lik : Cijela obitelj Cullen, a posebno Edward
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 01:35 | |
| - Gagi je napisao/la:
- Gost
treba mi pomoc... Moj forum treba sakupiti 500 clanova... ako mozes da se registrujes ZNAM DA JE OVO ZABRANJENO ali zelim da sto vise devojaka sazna za forum... www.girls-corner.org http://girls-corner.org Mi nismo kao DRUGE...mi smo DRUGACIJE...Jace,zanimljivije,pametnije... ako se registrujes bicu ti JAKO zahvalna!!! Ako ti nesto zatreba, javi mi se na tom forumu i unapred STA GOD da odlucis HVALA TI! | |
|
| |
Josie stanovnik Forksa
Broj postova : 2194 Lokacija : In a melancholy town where we never smile. Knjiga : A Song of Ice and Fire, HP, LOTR. Lik : Arya.
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 01:53 | |
| | |
|
| |
ness-os stanovnik Forksa
Broj postova : 1926 Lokacija : Velika Britanija Knjiga : Praskozorje; Ponos i predrasude Lik : Edward ,Esme ; mr.Darcy,Elisabeth
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 01:53 | |
| | |
|
| |
Mia Peyton Scott stanovnik Forksa
Broj postova : 1633 Lokacija : Tudor England Knjiga : HP, Sarantinski mozaik, PLiV, Vorkosigan Lik : Sirius, Magnus, Miles
| |
| |
wh00p Moderatorica
| |
| |
Cherry stanovnik Forksa
Broj postova : 1096 Lokacija : London Lik : Severus Snape
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 13:19 | |
| | |
|
| |
Kaliopi Twilight expert
Broj postova : 1675 Lokacija : Forks Knjiga : Rune Lik : edward cullen, carlise cullen
| |
| |
Sara Bella stanovnik Forksa
Broj postova : 1075 Lokacija : Svijet snova Knjiga : Harry Potter (sve), Otok
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 13:22 | |
| Pročitaj prethodni post. | |
|
| |
Cherry stanovnik Forksa
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 13:23 | |
| Hahahaha ovo je super! Svi su Cherry | |
|
| |
Kaliopi Twilight expert
Broj postova : 1675 Lokacija : Forks Knjiga : Rune Lik : edward cullen, carlise cullen
| |
| |
Cherry stanovnik Forksa
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/7/2010, 13:25 | |
| Ajoj da, da. Kako bolesno. Izgleda da mi mozak stvarno ne radi ujutro Isprika na OT | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu | |
| |
|
| |
| Reklamiranje na forumu | |
|