| Reklamiranje na forumu | |
|
+44Kaliopi Cherry Josie Tilia cordata ~tanja~ Tella Bonnie Blue NINNA Zafrina nox Mia Peyton Scott Moongale Marjorie Zaida Little Thief Iva Wolfe MissFlash_ ness-os martina Dora deVill Yanpanj Blue Brooke Midnight dreamer Milas Lacrymosa Ines Valentinchy Dalia Erreway Afrodita Tea Shea Nymeria barca wh00p Tinchy principessa Sara Bella Sophie Lady Moonlight Marina Joanna zauvijek zajedno Fossil Rhianna 48 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Reklamiranje na forumu 11/3/2010, 21:13 | |
| Za svako reklamiranje foruma, blogova, privatnih web stranica, tj. otvoreno ostavljanje/slanje/proslijeđivanje reklama potrebno je tražiti dopuštenje admina (Lana Elisabeth Johnson PM ; Rhianna PM).
Svako nedopušteno reklamiranje i slanje masovnih poruka je strogo zabranjeno!
Također, apeliramo na članove foruma da svako masovno i neželjeno reklamiranje prijave! Prijave možete napisati u nastavku teme (molimo da prvo provjerite jesu li korisnici koje prijavljujete već prijavljeni).
Zadnja promjena: Rhianna; 11/3/2010, 21:18; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Fossil stanovnik Forksa
Broj postova : 189 Lokacija : Schönbrunn, Austrija Knjiga : Lovac u žitu Lik : Holden Kolfild
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 11/3/2010, 21:16 | |
| L.A.M.B i Andrea Lautner. Ista reklama je u pitanju. | |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
zauvijek zajedno stanovnik Forksa
Broj postova : 975 Lokacija : Zemlja čudesa
| |
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
Joanna Twilight expert
Broj postova : 1246 Lokacija : Hidden village of the Sand Lik : Murtag
| |
| |
Marina Twilight expert
Broj postova : 1838 Lik : Castiel, Jane, Amy Pond
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/3/2010, 15:20 | |
| | |
|
| |
Lady Moonlight Moderatorica
Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
| |
| |
Marina Twilight expert
| |
| |
Sophie Twilight expert
Broj postova : 891 Lik : Ichigo!
| |
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/3/2010, 17:46 | |
| Dovoljna nam je jedna prijava. Čitajte prethodne postove. | |
|
| |
Sara Bella stanovnik Forksa
Broj postova : 1075 Lokacija : Svijet snova Knjiga : Harry Potter (sve), Otok
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/3/2010, 19:15 | |
| Meni je malo bed ovako javno prijaviti, osjećam se ko cinkaroš | |
|
| |
principessa stanovnik Forksa
Broj postova : 616 Lokacija : Zadar
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/3/2010, 19:29 | |
| - Sara Bella je napisao/la:
- Meni je malo bed ovako javno prijaviti, osjećam se ko cinkaroš
bi li prijavila privatno? mislim, u svakom slučaju ako prijaviš trebaš stati iza toga, pa onda možeš i javno, nije neka razlika.. uostalom, nije da cinkaš nekog tko ti je značajan u životu(jer osobu još nisi stigla ni upoznati, uglavnom se samo registriraju i pošalju reklamu), već osobu koja je pokazala nepoštovanje prema samom ovom forumu i svim članovima svjesno ignorirajući pravila. osoba koja pošalje takvu poruku i piše o tome kako joj je jako važno da se negdje registriraš (a to pišu svi), a istovremeno pokazuje iznimno malo razumijevanja za članove ovog foruma i osobito admine i modove koji se trude da tu sve funkcionira, zbilja ne zaslužuje da se osjećaš kao cinkaroš.. | |
|
| |
Sara Bella stanovnik Forksa
Broj postova : 1075 Lokacija : Svijet snova Knjiga : Harry Potter (sve), Otok
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 12/3/2010, 19:32 | |
| Do sada sam mislila da ne bi ni privatno. Ali kad malo bolje razmislim nakon ovog što si napisala, imaš pravo. Thanks | |
|
| |
Tinchy Voditeljica kviza
Broj postova : 837 Lokacija : Zg Knjiga : Hp, Mortal instruments trilogija..
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 19/3/2010, 23:13 | |
| | |
|
| |
Marina Twilight expert
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 19/3/2010, 23:20 | |
| | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
barca stanovnik Forksa
Broj postova : 54 Lokacija : Zagreb Knjiga : Persuasion, HP, LOTR, Kiklop, Zločin i kazna Lik : Gandalf, Alice Cullen
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 31/3/2010, 11:13 | |
| mrzim bit cinkaroš, al mi sad ovo već ide na živce: Hey, sta se radi Znam da te sad smaram sto ti saljem ovo, ali samo bih te zamolila da odvojis par minuta da procitas do kraja i ako hoces da mi ucinis jednu malu uslugu koja ce tebi oduzeti par sekundi a meni jako puno znaci! Pre par meseci sam napravila sa drugaricom svoj prvi forum i jako sam se trudila oko njega, ali moja drugarica je posle nekog vremena odustala i rekla je da se vise nece vracati. Posle nekog vremena ona se vratila, kada je 4um opet postao uspesan i obrisala ga a da nikog nije nista ni pitala. Napravili smo novi 4um i jako se trudili za njega, ali aktivnost je opet pala zato mi svaki novi clan jako znaci
www.poet-world.com
To je forum o knjigama i pisanju, i razumem ako te to ne zanima kao i vecinu ljudi, nazalost, ali registruj se, pls, bar zbog broja clanova, to ti je samo par sekundi!
Izvini sto sam te smarala, nadam se da ces mi uciniti jer jako volim ovaj 4um i ne mogu da ga gledam kako propada mogu se i ja tebi reg na neki, naravno tnx unapred poZzzzto šalje neka nancy.has.no.feelings | |
|
| |
Nymeria Moderatorica
Broj postova : 1133 Knjiga : Pjesma leda i vatre - Martin
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 31/3/2010, 12:34 | |
| - barca je napisao/la:
- mrzim bit cinkaroš, al mi sad ovo već ide na živce:
Izvini sto sam te smarala, nadam se da ces mi uciniti jer jako volim ovaj 4um i ne mogu da ga gledam kako propada mogu se i ja tebi reg na neki, naravno tnx unapred poZzzz
to šalje neka nancy.has.no.feelings A neće joj propadat ako tamo piše da ima 200 članova a tri su aktivna (morala sam) | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
Shea stanovnik Forksa
Broj postova : 246 Lokacija : Zagreb :) Knjiga : Harry Potter sve, Twilight saga Lik : Snape, Temperance Brennan, dr. House
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 31/3/2010, 18:06 | |
| Nancy.Has.No.Feelings - reklamira svoj forum iskreno, stvarno mi je dosta tih reklamiranja. od sad, tko god mi pošalje nešto slično, bit će prijavljen ODMAH! | |
|
| |
Tea Moderatorica
Broj postova : 804 Lokacija : Bihać, BiH Knjiga : Dobar dan, tugo, Lavovi Al-Rassana Lik : Mersault, Cécile
| |
| |
Shea stanovnik Forksa
Broj postova : 246 Lokacija : Zagreb :) Knjiga : Harry Potter sve, Twilight saga Lik : Snape, Temperance Brennan, dr. House
| |
| |
Afrodita Twilight expert
Broj postova : 493 Lokacija : Zagreb Knjiga : Sumrak saga, HP serijal, Tračerica Lik : Edward
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 1/4/2010, 20:32 | |
| Death is here
Reklamira svoj forum | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu | |
| |
|
| |
| Reklamiranje na forumu | |
|