| Reklamiranje na forumu | |
|
+44Kaliopi Cherry Josie Tilia cordata ~tanja~ Tella Bonnie Blue NINNA Zafrina nox Mia Peyton Scott Moongale Marjorie Zaida Little Thief Iva Wolfe MissFlash_ ness-os martina Dora deVill Yanpanj Blue Brooke Midnight dreamer Milas Lacrymosa Ines Valentinchy Dalia Erreway Afrodita Tea Shea Nymeria barca wh00p Tinchy principessa Sara Bella Sophie Lady Moonlight Marina Joanna zauvijek zajedno Fossil Rhianna 48 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
MissFlash_ stanovnik Forksa
Broj postova : 678 Lokacija : Sisak Knjiga : Alkemičar
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 28/4/2010, 21:12 | |
| | |
|
| |
Iva Wolfe stanovnik Forksa
Broj postova : 615 Lokacija : outside the box
| |
| |
Sophie Twilight expert
Broj postova : 891 Lik : Ichigo!
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 28/4/2010, 21:26 | |
| Ja nikako nemogu shvatit kako neki ljudi ne razumiju da je dovoljna jedna prijava .......................... kidding ofc. | |
|
| |
MissFlash_ stanovnik Forksa
Broj postova : 678 Lokacija : Sisak Knjiga : Alkemičar
| |
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
Little Thief stanovnik Forksa
Broj postova : 1534 Lokacija : Hogwarts Knjiga : Harry Potter Lik : Rudy, Hermione, Jan Mraz
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/4/2010, 19:48 | |
| Broken Smile ...reklamira svoj Twilight forum | |
|
| |
Tea Moderatorica
Broj postova : 804 Lokacija : Bihać, BiH Knjiga : Dobar dan, tugo, Lavovi Al-Rassana Lik : Mersault, Cécile
| |
| |
Little Thief stanovnik Forksa
Broj postova : 1534 Lokacija : Hogwarts Knjiga : Harry Potter Lik : Rudy, Hermione, Jan Mraz
| |
| |
Tea Moderatorica
Broj postova : 804 Lokacija : Bihać, BiH Knjiga : Dobar dan, tugo, Lavovi Al-Rassana Lik : Mersault, Cécile
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 29/4/2010, 20:13 | |
| | |
|
| |
Zaida stanovnik Forksa
Broj postova : 1203
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 1/5/2010, 00:15 | |
| Regujte se na Friends Serbia forum. Svi koji vole seriju Prijetlji ili Friends neka se reguju. Pozovite i vase prijetelje sa facebooka,ili nekih drugih foruma ,zovite i one prijatelje koji stanuju odma do vas . Forum je nov i svez zato navalite ,regujte se brzo,svi fanovi ove serije. Joey,Phoebe,Chandler,Monica,Ross,Rachel,idemo MOGU NEKOG DA OCEKUJU I POZICIJE FRIENDS
Upravo dobila od Edica ::: | |
|
| |
zauvijek zajedno stanovnik Forksa
Broj postova : 975 Lokacija : Zemlja čudesa
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 1/5/2010, 01:02 | |
| Od neke FRIENDS SERBIARegujte se na Friends Serbia forum. Svi koji vole seriju Prijetlji ili Friends neka se reguju. Pozovite i vase prijetelje sa facebooka,ili nekih drugih foruma ,zovite i one prijatelje koji stanuju odma do vas . Forum je nov i svez zato navalite ,regujte se brzo,svi fanovi ove serije. Joey,Phoebe,Chandler,Monica,Ross,Rachel,idemo MOGU NEKOG DA OCEKUJU I POZICIJE FRIENDS Kako me žiciraju, uf | |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 1/5/2010, 09:41 | |
| - zauvijek zajedno je napisao/la:
Od neke FRIENDS SERBIA
Regujte se na Friends Serbia forum. Svi koji vole seriju Prijetlji ili Friends neka se reguju. Pozovite i vase prijetelje sa facebooka,ili nekih drugih foruma ,zovite i one prijatelje koji stanuju odma do vas . Forum je nov i svez zato navalite ,regujte se brzo,svi fanovi ove serije. Joey,Phoebe,Chandler,Monica,Ross,Rachel,idemo MOGU NEKOG DA OCEKUJU I POZICIJE FRIENDS
Kako me žiciraju, uf Ne mogu naći tog člana, sigurno točan nick? | |
|
| |
Dalia Erreway Twilight expert
Broj postova : 2035 Lokacija : St.Vladimir's Academy in Osijek Knjiga : HP,VA Lik : Dimitri,Sirius,(ff)James
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 1/5/2010, 09:54 | |
| - Rhianna je napisao/la:
- zauvijek zajedno je napisao/la:
Od neke FRIENDS SERBIA
Regujte se na Friends Serbia forum. Svi koji vole seriju Prijetlji ili Friends neka se reguju. Pozovite i vase prijetelje sa facebooka,ili nekih drugih foruma ,zovite i one prijatelje koji stanuju odma do vas . Forum je nov i svez zato navalite ,regujte se brzo,svi fanovi ove serije. Joey,Phoebe,Chandler,Monica,Ross,Rachel,idemo MOGU NEKOG DA OCEKUJU I POZICIJE FRIENDS
Kako me žiciraju, uf Ne mogu naći tog člana, sigurno točan nick? Ne, tako je nazvao pm...sigurno se zato zabunila... Clan je - Edica ::: I ja sam ga dobila, pa znam | |
|
| |
Iva Wolfe stanovnik Forksa
Broj postova : 615 Lokacija : outside the box
| |
| |
Marina Twilight expert
Broj postova : 1838 Lik : Castiel, Jane, Amy Pond
| |
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 1/5/2010, 12:02 | |
| | |
|
| |
zauvijek zajedno stanovnik Forksa
Broj postova : 975 Lokacija : Zemlja čudesa
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 1/5/2010, 12:21 | |
| Uh, pardon, zeznula sam se. Nisam baš obratila veliku pažnju jer ih dobivam često. | |
|
| |
Sara Bella stanovnik Forksa
Broj postova : 1075 Lokacija : Svijet snova Knjiga : Harry Potter (sve), Otok
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 1/5/2010, 19:01 | |
| Zato bi novim članovima trebalo zabraniti slanje pm-ova barem dok ne skupe 20 postova, jer je očito da se reguju samo da bi reklamirali svoje forume. Nevjerojatno je kako se ti ljudi vole praviti glupi P.S.Oprostite na off topicu, no morala sam. | |
|
| |
Marjorie stanovnik Forksa
Broj postova : 65 Lik : Santiago
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 2/5/2010, 15:49 | |
| - Sara Bella je napisao/la:
- Zato bi novim članovima trebalo zabraniti slanje pm-ova barem dok ne skupe 20 postova, jer je očito da se reguju samo da bi reklamirali svoje forume.
Nevjerojatno je kako se ti ljudi vole praviti glupi
P.S.Oprostite na off topicu, no morala sam. Pa ima i onih koji nisu tu da reklamiraju. Onda bi se bez veze ukidao PM tim članovima. Nezasluženo. | |
|
| |
Moongale stanovnik Forksa
Broj postova : 2212 Lokacija : Zagreb Knjiga : Tigana Lik : Devin
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 2/5/2010, 15:56 | |
| - Marjorie je napisao/la:
- Sara Bella je napisao/la:
- Zato bi novim članovima trebalo zabraniti slanje pm-ova barem dok ne skupe 20 postova, jer je očito da se reguju samo da bi reklamirali svoje forume.
Nevjerojatno je kako se ti ljudi vole praviti glupi
P.S.Oprostite na off topicu, no morala sam. Pa ima i onih koji nisu tu da reklamiraju. Onda bi se bez veze ukidao PM tim članovima. Nezasluženo. Nastavak molim u čavrljanje, ali moram tu odgovoriti da oni kojima odgovaram vide. Ne samo da se slažem sa Sarom, nego ne bih davao iskaznice ispod 150 postova, a PM ispod 100. Svatko tko je imalo aktivan brzo skupi 100 postova, ima se gdje postati. A popuste i pravo da se pogleda ranije film kada bude promocija mislim da ne zavrijeđuju ljudi koji nikada niti ne dođu, novi koji se samo zato registriraju i tome sl. Mislim da to treba sasjeći u korijenu. | |
|
| |
Mia Peyton Scott stanovnik Forksa
Broj postova : 1633 Lokacija : Tudor England Knjiga : HP, Sarantinski mozaik, PLiV, Vorkosigan Lik : Sirius, Magnus, Miles
| |
| |
Valentinchy Voditeljica kviza
Broj postova : 1370 Lokacija : Beetwen sleep and awake Knjiga : U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 7/5/2010, 23:49 | |
| - ketie je napisao/la:
- Cao, znm da te ovo ne interesuje i da dobijes milion ovakvih poruka na
dan, ali stvarno se trudim da ovaj 4um uspe, a cak nije ni moj. Sigurno i ti imas neki 4um koji volis i ne zelis da propadne, a i ne molim te nista strashno, samo da se reggujesh, to traje minut ili 2.
Ako hocete, mogu i ja da se regg na neki 4um Opet, da. Ovo me već stvarno živcira. I sve uvijek na isti kalup.
Edit: Eh, Mia, preduhitrila si me. | |
|
| |
Tinchy Voditeljica kviza
Broj postova : 837 Lokacija : Zg Knjiga : Hp, Mortal instruments trilogija..
| |
| |
Dora deVill stanovnik Forksa
Broj postova : 641 Lokacija : somewhere over the rainbow Knjiga : harry potter Lik : fred i george<3
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 8/5/2010, 00:03 | |
| ja sam isto dobila od ketie.. odg sam joj.. - Citat :
- hejjj
pogodila si! stvarno dobivam hrpu takvih poruka i stvarno su sve dosadene.. al guess what (?) i tvoja je jednaka takva ..i stvarno me ne interesira i da. 4um koji ja volim je ff i upravo si na njemu. tenx sta si se registrirala SVOJOM voljom a ne jer te netko molio za to. i da ne zanima me hayley previse pms je zestoka stvar sryte na oft.. morala sam. zesce me iritiraju takve poruke | |
|
| |
nox stanovnik Forksa
Broj postova : 3352 Lokacija : ... floating on the river Styx... Knjiga : Stepski vuk Lik : Sirius Black
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu 8/5/2010, 00:15 | |
| također dobila poruku od ketie | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Reklamiranje na forumu | |
| |
|
| |
| Reklamiranje na forumu | |
|