Forks Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Međuforumski projekt - najava

Go down 
+31
Brooke
Zafrina
Lady Moonlight
andriana0
Vann Cullen
wh00p
Sara Bella
Kaliopi
Valentinchy
Ines
Jane Rose
Bubino
Rhianna
Tinchy
Tella
Sophie
Mia Peyton Scott
Blue
Marina
Tea
Moongale
Olimpija
Little Miss Alice
~tanja~
ness-os
Alice..
Pandora Faith
Escapist
Fossil
Amortentia
Kaia
35 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
Sophie
Twilight expert
Twilight expert
Sophie

Female
Broj postova : 891
Lik : Ichigo!

Međuforumski projekt - najava - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime29/3/2010, 21:29

Joanna je napisao/la:
Sophie je napisao/la:
Joanna je napisao/la:
Blue je napisao/la:
Joanna je napisao/la:
uuuu Međuforumski projekt - najava - Page 4 38787 I wanna know Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_lol

Who doesn`t?! Međuforumski projekt - najava - Page 4 38787 Međuforumski projekt - najava - Page 4 38787 Međuforumski projekt - najava - Page 4 38787

Well I came in late so Međuforumski projekt - najava - Page 4 405853
UU, ovo postaje ljepo zakuhano.
Sad se čak prebacili na engleski Međuforumski projekt - najava - Page 4 667253

Zašto imam feeling da će nam trebati Međuforumski projekt - najava - Page 4 667253

SmileSmile
Uuu zamisli da nam se dogodi udružavanje Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_surprised
SmileSmile hihi hug
Edit: nestrpljivi smajlići------> Međuforumski projekt - najava - Page 4 Impatientbybubblerevolu Međuforumski projekt - najava - Page 4 ImpatientbypunkybMeđuforumski projekt - najava - Page 4 Impatientbythespanishsa
Hmm...mogla bi ih i češće koristit...Smile
[Vrh] Go down
http://animeforum.forumcroatian.com/
Little Miss Alice
stanovnik Forksa
Little Miss Alice

Female
Broj postova : 2784

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime30/3/2010, 00:09

Zafrina je napisao/la:
Međuforumski projekt - najava - Page 4 456900 sorry ipak neću doći... imam i ja svoju seku i još maaalo vremena koje ćemo provesti pod istim krovom..

ja ti savjetujem da se strpiš još par dana. zapravo je to što ti radi dobro, kao trening za strpljenje Međuforumski projekt - najava - Page 4 430418
a možda ti, kad vidi da te više ne dira, kaže sama od sebe Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_wink
dakle Međuforumski projekt - najava - Page 4 357697 Međuforumski projekt - najava - Page 4 293637

Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_wink

Ali sad će znati da glumim hladnokrvnost jer će pročitati. Međuforumski projekt - najava - Page 4 96322 Međuforumski projekt - najava - Page 4 430418
Ma strpiti ću se ja, to se ja zafrkavam, zabavno mi je ovako ju gnjaviti i moliti da mi kaže i onda joj dignem tlak jer joj se naljepim na rame i cvilim "De pliiiiz" Međuforumski projekt - najava - Page 4 430418

Ovaj.. tema? Da. Hm. Jej, jedva čekam. To sam već rekla jeli. Izvlačenje iz oftopika. da. Međuforumski projekt - najava - Page 4 430418
[Vrh] Go down
http://www.last.fm/user/Mary_Aurora
Lana Elisabeth Johnson
Administratorica
Lana Elisabeth Johnson

Female
Broj postova : 2386
Knjiga : Gospodar careva by GGK
Lik : Jane & Jake

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime30/3/2010, 17:33

Rhianna je napisao/la:
Kaia je napisao/la:
Shocked Ježuš ljudi...

Ha ha ha Kaia, maštoviti su ha?

Da, vidiš, mogli smo čak njih pitati za ideje umjesto da se sami patimo; ima tu zgođušnih prijedloga Laughing
[Vrh] Go down
http://sjenemagije.blog.hr
Zafrina
stanovnik Forksa
Zafrina

Female
Broj postova : 1013

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime30/3/2010, 18:50

Lana Elisabeth Johnson je napisao/la:
Rhianna je napisao/la:
Kaia je napisao/la:
Shocked Ježuš ljudi...

Da, vidiš, mogli smo čak njih pitati za ideje umjesto da se sami patimo; ima tu zgođušnih prijedloga Laughing

e, pa slažem se s Kaiom! Međuforumski projekt - najava - Page 4 456900

onda bi barem svi znali sve

strpljiva.sam. Međuforumski projekt - najava - Page 4 293637
[Vrh] Go down
Kaia
Glavna moderatorica
Kaia

Female
Broj postova : 2115

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime30/3/2010, 20:25

Lana Elisabeth Johnson je napisao/la:
Rhianna je napisao/la:
Kaia je napisao/la:
Shocked Ježuš ljudi...

Jezik pregrizla Laughing

I ovako će mi tel. račun bit astronomski, a samo je europa u pitanju, zamisli interkontinentalne pozive .... pale roflol
[Vrh] Go down
http://firsttwilight.blog.hr/
The Fallen Angel
stanovnik Forksa
The Fallen Angel

Female
Broj postova : 396
Knjiga : Kradljivica knjiga, Igra Prijestolja, Pali Anđeo, Zauvijek
Lik : Arya, Tyrion

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime30/3/2010, 21:40

Ja sam sad jakooo znatiželjna. Razmišljam sve moguće opcije... i sviđaju mi se. Very Happy
Dajte se molim vas požurite s tim vijestima.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/#!/Maja.Bella
Kaia
Glavna moderatorica
Kaia

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime30/3/2010, 21:55

laugh
[Vrh] Go down
Tinchy
Voditeljica kviza
Tinchy

Female
Broj postova : 837
Knjiga : Hp, Mortal instruments trilogija..

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime30/3/2010, 22:19

Zafrina je napisao/la:

a možda ti, kad vidi da te više ne dira, kaže sama od sebe Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_wink
dakle Međuforumski projekt - najava - Page 4 357697 Međuforumski projekt - najava - Page 4 293637

Ili neeeee. Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_lol Nisam ja takva, znam da Elma glumi. Nije me gnjavila za to već oko 24 sata. Međuforumski projekt - najava - Page 4 604996 To znači da glumi. Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_razz
[Vrh] Go down
Joanna
Twilight expert
Twilight expert
Joanna

Female
Broj postova : 1246
Lik : Murtag

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime30/3/2010, 22:33

Tinchy je napisao/la:
Zafrina je napisao/la:

Ili neeeee. Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_lol Nisam ja takva, znam da Elma glumi. Nije me gnjavila za to već oko 24 sata. Međuforumski projekt - najava - Page 4 604996 To znači da glumi. Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_razz

Zezaš?! Elmo ne gnjavi Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_surprised

On topic:
Joj zamisli da imamo neku tipa razmjenu fanova Međuforumski projekt - najava - Page 4 65731
[Vrh] Go down
Bubino
Twilight expert
Twilight expert
Bubino

Female
Broj postova : 637
Knjiga : Obdukcija, Ono, Snovolovka, Kobno ljeto...
Lik : Edward i Bella

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 15:57

a možda će bit neki natječaj i najbolji/najbolja ili više njih osvoji statiranje u Breaking dawn Međuforumski projekt - najava - Page 4 38787
ili večeru sa glavnim glumcima.....

(kak su snovi lijepi...jel da Međuforumski projekt - najava - Page 4 456900 )
[Vrh] Go down
Kaia
Glavna moderatorica
Kaia

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 15:57

Shocked
[Vrh] Go down
Bubino
Twilight expert
Twilight expert
Bubino

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 15:59

Kaia je napisao/la:
Shocked

jel taj Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_eek na moje blebetanje ili ovako na sve... Međuforumski projekt - najava - Page 4 456900 Međuforumski projekt - najava - Page 4 456900
[Vrh] Go down
Kaia
Glavna moderatorica
Kaia

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 16:06

Ma ne obaziri se, to samo ja ostanem paf kad vidim koliko mašta može svašta Very Happy

Ja osobno ne bi htjela da je statiranje u pitanju za Praskozorje naravno - ja bi bila redatelj !

Odo vidjet šta se može napravit...
whistle
[Vrh] Go down
Bubino
Twilight expert
Twilight expert
Bubino

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 16:10

Kaia je napisao/la:
Ma ne obaziri se, to samo ja ostanem paf kad vidim koliko mašta može svašta Very Happy

Ja osobno ne bi htjela da je statiranje u pitanju za Praskozorje naravno - ja bi bila redatelj !

Odo vidjet šta se može napravit...
whistle

eh da da i aj sam ostala paf kad sam vidjela neke ideje...stvarno su ljudi maštoviti...

neka neka..samo ti pregovaraj....nije na odmet Međuforumski projekt - najava - Page 4 726612 Međuforumski projekt - najava - Page 4 456900
[Vrh] Go down
Blue
Twilight expert
Twilight expert
Blue

Female
Broj postova : 2599
Knjiga : The Return: Nightfall, Midnight Sun
Lik : Dorian Gray, Kyle, Anton

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 16:52

Wait a minute, još niste čuli moje fantazije whistle laugh
[Vrh] Go down
Valentinchy
Voditeljica kviza
Valentinchy

Female
Broj postova : 1370
Knjiga : U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 18:49

Đizs, samo na najavu ste se ovako raspametili. Što li će tek biti kad saznate o čemu je riječ. Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_lol
[Vrh] Go down
Ines
Twilight expert
Twilight expert
Ines

Female
Broj postova : 960
Knjiga : HP, Naslijeđe, LOTR
Lik : Severus Snape

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 18:53

Valentinchy je napisao/la:
Đizs, samo na najavu ste se ovako raspametili. Što li će tek biti kad saznate o čemu je riječ. Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_lol
Kako si zla Evil or Very Mad

EDIT: Kad ćete nam reći? xD
[Vrh] Go down
Valentinchy
Voditeljica kviza
Valentinchy

Female
Broj postova : 1370
Knjiga : U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 18:59

Ines je napisao/la:
Kako si zla Evil or Very Mad
Ma tko to, ja? Međuforumski projekt - najava - Page 4 132179 A meni se čini da si ti ljubomorna. Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_lol

Nemam pojma za to kad ćete saznati. Uskoro, I guess. Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_lol
[Vrh] Go down
Ines
Twilight expert
Twilight expert
Ines

Female
Broj postova : 960
Knjiga : HP, Naslijeđe, LOTR
Lik : Severus Snape

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 19:01

Ma tko to, ja? Međuforumski projekt - najava - Page 4 132179 A meni se čini da si ti ljubomorna. Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_lol

Nemam pojma za to kad ćete saznati. Uskoro, I guess. Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_lol
Ne, samo znatiželjna Razz
[Vrh] Go down
Sophie
Twilight expert
Twilight expert
Sophie

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 19:13

Godammit, prošla sam i srbiju i balkan, kaj baš svi morate skrivat o čemu je rijeć?!?!
[Vrh] Go down
Rhianna
Administratorica
Rhianna

Female
Broj postova : 3775
Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay
Lik : Jehana

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 19:16

Sophie je napisao/la:
Godammit, prošla sam i srbiju i balkan, kaj baš svi morate skrivat o čemu je rijeć?!?!

Pa inače ne bi bilo fora Smile
[Vrh] Go down
http://sjenemagije.blog.hr/
Kaia
Glavna moderatorica
Kaia

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 19:18

Sophie je napisao/la:

A ja te na prvu zamislila kak se pjeniš za volanom spačeka dok šibaš vrletima balkana/srbije uzduž i poprijeko ... roflol
[Vrh] Go down
Sophie
Twilight expert
Twilight expert
Sophie

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 19:20

Rhianna je napisao/la:
Sophie je napisao/la:

*gleda tvoj odgovor puna mržnje i neodobravanja*

Kaia je napisao/la:
Sophie je napisao/la:

A ja te na prvu zamislila kak se pjeniš za volanom spačeka dok šibaš vrletima balkana/srbije uzduž i poprijeko ... roflol

Kaia, Pfala, razveselila si m.
[Vrh] Go down
Tella
stanovnik Forksa
Tella

Female
Broj postova : 1515
Lik : Jake, Jasper, Alice

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 19:26

Rhianna je napisao/la:
Sophie je napisao/la:

Nama nije fora to što skrivate Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_sad

Prošlo je par dana! Kada ćemo saznati?

Sada se zapravo bojim saznati što je veliko iznenađenje. Što god da ste organizirali razočarati ću se jer ništa ne može nadmašiti scenarije koji su se odvrtili u mojoj glavi Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_twisted
[Vrh] Go down
http://heroji.forumotion.net/portal.htm
Kaia
Glavna moderatorica
Kaia

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime31/3/2010, 19:37

Ništa u projektu nije napravljeno s ciljem mučenja/mrcvarenja/paćenja svekolikog članstva. Fora je u tome što projekt ove veličine zahtjeva vrijeme za tehničke detalje o kojima vi u konačnici ništa ne znate, niti ste dužni znati uostalom - ALI to ne mijenja činjenicu da nije moguće sprovesti neke stvari preko noći.

Najava nečega nema smisla od danas do sutra, jer prije nego samu najavu većina članstva vidjet će pravu stvar u tom slučaju puno prije. Ovako, velika većina članstva imala je vremena saznati da će se nešto uskoro objaviti - a to je poanta, a ne da danas sutra netko zacmolji od kud sad to ? šta je sad to ? (ma znam da će ionako biti toga, ali pokušavamo takve slučajeve svesti na minimum).

To što ste zabrijali na kojekakve teorije...e, pa vaše su. bleh
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 4 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Međuforumski projekt - najava
[Vrh] 
Stranica 4 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-