Forks Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Početna stranicaPortalPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Međuforumski projekt - najava

Go down 
+31
Brooke
Zafrina
Lady Moonlight
andriana0
Vann Cullen
wh00p
Sara Bella
Kaliopi
Valentinchy
Ines
Jane Rose
Bubino
Rhianna
Tinchy
Tella
Sophie
Mia Peyton Scott
Blue
Marina
Tea
Moongale
Olimpija
Little Miss Alice
~tanja~
ness-os
Alice..
Pandora Faith
Escapist
Fossil
Amortentia
Kaia
35 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Autor/icaPoruka
Sara Bella
stanovnik Forksa
Sara Bella

Female
Broj postova : 1075
Knjiga : Harry Potter (sve), Otok

Međuforumski projekt - najava - Page 3 Empty
PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 00:24

wh00p je napisao/la:
ivancica je napisao/la:
*vrlo znatiželjna*
A kad ćemo saznat tu novost?
Par dana.
Samo se nadam da nije više od tjedan dana jer ovo moje malo srce neće moći više od toga izdržati
[Vrh] Go down
http://www.the-word-smiths.com/forum/index.php
Vann Cullen
stanovnik Forksa

Male
Broj postova : 14
Knjiga : Papisa Ivana, Gospođa Bovary, Sumrak
Lik : Carlisle Cullen

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 00:30

ovo je zabavno....
[Vrh] Go down
andriana0
stanovnik Forksa
andriana0

Female
Broj postova : 2172
Knjiga : Sumrak saga..
Lik : Bella..

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 00:41

Vann Cullen je napisao/la:
ovo je zabavno....

ok, ja jedina ne kužim što se pokušava pogodit, kaj će nešt biti sa forumom?
nadam se ne drastično, meni je dobar
[Vrh] Go down
Little Miss Alice
stanovnik Forksa
Little Miss Alice

Female
Broj postova : 2784

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 01:45

Tinchy je napisao/la:
Međuforumski projekt - najava - Page 3 69571 Međuforumski projekt - najava - Page 3 69571 Međuforumski projekt - najava - Page 3 69571 Međuforumski projekt - najava - Page 3 69571
Pa ajd reci da nisi bila zla, mislim stvarno. Međuforumski projekt - najava - Page 3 405853
Neću ti reć, ne želim pokvariti iznenađenje. A i da ti kažem ti bi se izbrbljala pola foruma i onda bi mene Rhin ubila. Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418

Nisam ja bila zla, ja sam mali anđeo. Pitaj koga očeš, fali mi samo aureola, slučajno sam ju izgubila negdje dok sam prekjučer bježala od policij- Eheeh, ma good sam ja(?). Međuforumski projekt - najava - Page 3 456900
Ma nebi ja rekla polovici foruma, zar smisliš da sam tolika brbljavica! *nadasve šokirani izraz dok se prima za srce i pokušava doći do daha(?)*. Ja bi rekla polovici od polovice. Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_razz
I mrzim te jer mi ne želiš reć, ali kad tad ću te uspjet prevarit, skoro ono jesam, ali si skužila u zadnji tren da te mogu dobit na foru. Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_razz
[Vrh] Go down
http://www.last.fm/user/Mary_Aurora
Olimpija
stanovnik Forksa
Olimpija

Female
Broj postova : 1101
Lik : Hamlet

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 02:58

andriana0 je napisao/la:
Vann Cullen je napisao/la:
ovo je zabavno....

ok, ja jedina ne kužim što se pokušava pogodit, kaj će nešt biti sa forumom?
nadam se ne drastično, meni je dobar

Koliko sam ja shvatila, radi se o nekom projektu s još dva foruma (dakle, međuforumski). Radi se valjda o forumima Twilight Srbija i još jednom. Pa sada svi napeto iščekujemo što to je i na koji način ćemo sudjelovati i...Ma sto pitanja. Reći će nam za par dana o čemu se radi. wow
Inače, svi moderatori znaju o čemu je riječ. Odeš daviti kojeg? Laughing Razz xD (previše je par dana meditate )
[Vrh] Go down
Little Miss Alice
stanovnik Forksa
Little Miss Alice

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 03:21

Olimpija je napisao/la:
Inače, svi moderatori znaju o čemu je riječ. Odeš daviti kojeg? Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_lol Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_razz Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418 (previše je par dana Međuforumski projekt - najava - Page 3 357697 )

Ma i Tinče zna o čemu je riječ i živimo u istoj kući, u istoj sobi, a ne želi mi ni guknuti! T__T Zla je. Međuforumski projekt - najava - Page 3 251879 Međuforumski projekt - najava - Page 3 251879 A najironičnije je to što mi je bilo sasvim svejedno dokle god mi ona nije rekla da ona zna xD
[Vrh] Go down
Olimpija
stanovnik Forksa
Olimpija

Female
Broj postova : 1101
Lik : Hamlet

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 03:26

Little Miss Alice je napisao/la:
Olimpija je napisao/la:
Inače, svi moderatori znaju o čemu je riječ. Odeš daviti kojeg? Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_lol Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_razz Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418 (previše je par dana Međuforumski projekt - najava - Page 3 357697 )

Ma i Tinče zna o čemu je riječ i živimo u istoj kući, u istoj sobi, a ne želi mi ni guknuti! T__T Zla je. Međuforumski projekt - najava - Page 3 251879 Međuforumski projekt - najava - Page 3 251879 A najironičnije je to što mi je bilo sasvim svejedno dokle god mi ona nije rekla da ona zna xD

Haha, pa logično. Zašto ne bih ja znala ako zna netko tko živi u istoj kući, jel te? Laughing
Šala. Ma, možemo se zezati, ali par dana stvarno nije problem. Napokon nešto novo. Nadam se da će biti kreativno i zanimljivo. Smile
[Vrh] Go down
Little Miss Alice
stanovnik Forksa
Little Miss Alice

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 03:29

Ali ona je meni rekla da je nešto nadasve očito i da mogu sama zaključiti o čemu se radi ako malo razmislim i nije mi htjela dati niti natuknicu niti ništa i zla je. T__T I kaže "Ne želim ti reći da ti ne pokvarim iznenađenje" T__T Muči me Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418 To mi se osvečuje jer sam joj pojela čokoladu(?). xD

da, sigurno je nešto fora. Međuforumski projekt - najava - Page 3 65731
[Vrh] Go down
Kaia
Glavna moderatorica
Kaia

Female
Broj postova : 2115

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 08:31

Shocked Ježuš ljudi...

[Vrh] Go down
http://firsttwilight.blog.hr/
Rhianna
Administratorica
Rhianna

Female
Broj postova : 3775
Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay
Lik : Jehana

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 10:28

Kaia je napisao/la:
Shocked Ježuš ljudi...

Ha ha ha Kaia, maštoviti su ha?
[Vrh] Go down
http://sjenemagije.blog.hr/
Lady Moonlight
Moderatorica
Lady Moonlight

Female
Broj postova : 2322
Knjiga : Tigana
Lik : Jane

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 10:33

Laughing
Kak' je lijepo vidjeti da se opet zbog nečega veseli, uzdiše iskakuće. Razz Podsjeća me na predpromocijski/predpremijerni duh foruma grin
[Vrh] Go down
http://ladymoonlight.blog.hr/
Zafrina
stanovnik Forksa
Zafrina

Female
Broj postova : 1013

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 10:41

hihihi...
sad i mene zanima što će se to dogoditi Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418
ali ja sam strpljiva. Međuforumski projekt - najava - Page 3 293637
[Vrh] Go down
Brooke
Knjižničarka
Brooke

Female
Broj postova : 2091
Knjiga : The Picture Of Dorian Gray
Lik : Lord Henry

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 10:44

Aww, tako je slatko to što su toliko znatiželjni. ^^
[Vrh] Go down
http://rosabelphoto.deviantart.com/
Tinchy
Voditeljica kviza
Tinchy

Female
Broj postova : 837
Knjiga : Hp, Mortal instruments trilogija..

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 12:34

Brooke je napisao/la:
Aww, tako je slatko to što su toliko znatiželjni. Međuforumski projekt - najava - Page 3 65731

Baš. Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_razz A ja baš uživam mučeći Elmu. Međuforumski projekt - najava - Page 3 69571 Međuforumski projekt - najava - Page 3 69571
[Vrh] Go down
Little Miss Alice
stanovnik Forksa
Little Miss Alice

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 13:30

Tinchy je napisao/la:
Baš. Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_razz A ja baš uživam mučeći Elmu. Međuforumski projekt - najava - Page 3 69571 Međuforumski projekt - najava - Page 3 69571

Zlo jedno zlobno (A ček, kaj zlo može biti drugačije nego zlobno? x__X) Međuforumski projekt - najava - Page 3 993484 Čekaj da ja nađem nešto sa čime ću te mučiti. Međuforumski projekt - najava - Page 3 69571 Međuforumski projekt - najava - Page 3 69571 Međuforumski projekt - najava - Page 3 69571 Osvetiti ću se duplo. Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_razz
[Vrh] Go down
Zafrina
stanovnik Forksa
Zafrina

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 13:31

Tinchy je napisao/la:
Brooke je napisao/la:
Aww, tako je slatko to što su toliko znatiželjni. Međuforumski projekt - najava - Page 3 65731

otkad sam pročitala Elmin post, zamišljam kako ju mučiš.... Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418

al da je moja seka u pitanju, već bi znala o čemu se radi (pod zavjetom šutnje, naravno) Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_razz
[Vrh] Go down
Little Miss Alice
stanovnik Forksa
Little Miss Alice

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 13:37

Da Tinče, vidiš kako je Zafy dobra seka (Zafy, oš se mjenjat? Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418 Ti za Tinče.. Ne, zapravo, samo dođi i ti tu, ipak nedam Tinče. Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418 Međuforumski projekt - najava - Page 3 48745 ). Ma što je tooo!? Zašto mi ne želiš reeeeći!? *očajnički lupa rukama i nogama po podu(?)*

Čini se da ću morati upotrijebiti drugačiji način kako bih saznala. Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_twisted Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418
[Vrh] Go down
Zafrina
stanovnik Forksa
Zafrina

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 13:41

Da Tinče, vidiš kako je Zafy dobra seka (Zafy, oš se mjenjat? Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418 Ti za Tinče.. Ne, zapravo, samo dođi i ti tu, ipak nedam Tinče. Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418 Međuforumski projekt - najava - Page 3 48745 ). Ma što je tooo!? Zašto mi ne želiš reeeeći!? *očajnički lupa rukama i nogama po podu(?)*

Čini se da ću morati upotrijebiti drugačiji način kako bih saznala. Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_twisted Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418

Međuforumski projekt - najava - Page 3 456900 sorry ipak neću doći... imam i ja svoju seku i još maaalo vremena koje ćemo provesti pod istim krovom..

ja ti savjetujem da se strpiš još par dana. zapravo je to što ti radi dobro, kao trening za strpljenje Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418
a možda ti, kad vidi da te više ne dira, kaže sama od sebe Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_wink
dakle Međuforumski projekt - najava - Page 3 357697 Međuforumski projekt - najava - Page 3 293637

Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_wink
[Vrh] Go down
~tanja~
stanovnik Forksa
~tanja~

Female
Broj postova : 1068
Knjiga : Gabriel's inferno
Lik : Gabriel, Margot

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 19:34

wh00p je napisao/la:
ivancica je napisao/la:
*vrlo znatiželjna*
A kad ćemo saznat tu novost?
Par dana.

glee, pa da. i ti wh00p znas Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_razz

e, ono, mogli bi mi opet onu tursku rakiju piti...mislim necemo se napiti da se ti slucajno ne izbrbljas Međuforumski projekt - najava - Page 3 456900
[Vrh] Go down
Sophie
Twilight expert
Twilight expert
Sophie

Female
Broj postova : 891
Lik : Ichigo!

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 20:49

Zafrina je napisao/la:

Međuforumski projekt - najava - Page 3 456900 sorry ipak neću doći... imam i ja svoju seku i još maaalo vremena koje ćemo provesti pod istim krovom..

ja ti savjetujem da se strpiš još par dana. zapravo je to što ti radi dobro, kao trening za strpljenje Međuforumski projekt - najava - Page 3 430418
a možda ti, kad vidi da te više ne dira, kaže sama od sebe Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_wink
dakle Međuforumski projekt - najava - Page 3 357697 Međuforumski projekt - najava - Page 3 293637

Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_wink
dobro kao trening ali loše za živce.
LMA-to treba na ljepi način izvuči iz njih malo pivice....Smile....par pića...i reči će svojom voljom...a onda ima da dođeš to sve meni reć.SmileSmile
[Vrh] Go down
http://animeforum.forumcroatian.com/
Joanna
Twilight expert
Twilight expert
Joanna

Female
Broj postova : 1246
Lik : Murtag

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 20:59

uuuu Međuforumski projekt - najava - Page 3 38787 I wanna know Laughing
[Vrh] Go down
Blue
Twilight expert
Twilight expert
Blue

Female
Broj postova : 2599
Knjiga : The Return: Nightfall, Midnight Sun
Lik : Dorian Gray, Kyle, Anton

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 21:02

Joanna je napisao/la:
uuuu Međuforumski projekt - najava - Page 3 38787 I wanna know Laughing

Who doesn`t?! bounce bounce bounce
[Vrh] Go down
Joanna
Twilight expert
Twilight expert
Joanna

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 21:08

Blue je napisao/la:
Joanna je napisao/la:
uuuu Međuforumski projekt - najava - Page 3 38787 I wanna know Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_lol

Who doesn`t?! Međuforumski projekt - najava - Page 3 38787 Međuforumski projekt - najava - Page 3 38787 Međuforumski projekt - najava - Page 3 38787

Well I came in late so Međuforumski projekt - najava - Page 3 405853
[Vrh] Go down
Sophie
Twilight expert
Twilight expert
Sophie

Female
Broj postova : 891
Lik : Ichigo!

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 21:11

Joanna je napisao/la:
Blue je napisao/la:
Joanna je napisao/la:
uuuu Međuforumski projekt - najava - Page 3 38787 I wanna know Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_lol

Who doesn`t?! Međuforumski projekt - najava - Page 3 38787 Međuforumski projekt - najava - Page 3 38787 Međuforumski projekt - najava - Page 3 38787

UU, ovo postaje ljepo zakuhano.
Sad se čak prebacili na engleski hihi
[Vrh] Go down
http://animeforum.forumcroatian.com/
Joanna
Twilight expert
Twilight expert
Joanna

Female

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime29/3/2010, 21:11

Sophie je napisao/la:
Joanna je napisao/la:
Blue je napisao/la:
Joanna je napisao/la:

UU, ovo postaje ljepo zakuhano.
Sad se čak prebacili na engleski Međuforumski projekt - najava - Page 3 667253

Zašto imam feeling da će nam trebati Međuforumski projekt - najava - Page 3 667253

Uuu zamisli da nam se dogodi udružavanje Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_surprised
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Međuforumski projekt - najava   Međuforumski projekt - najava - Page 3 Icon_minitime

[Vrh] Go down

Međuforumski projekt - najava
[Vrh] 
Stranica 3 / 5.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-