| Promocija knjige "U sebi" (The Host) | |
|
+49Bittersweet Azra hermiona wird-lulu nikolina.fundelic Starbuck The Fallen Angel marija Raven Shelley Joanna Amyca Kaliopi mind reader wh00p Lady Moonlight MIRELLA Lady Kira Lena Reve Marisol Eowyn Jane Rose Simone Sara Bella Amortentia pat_position Tempting Trauma Tinchy moo^^ Valentinchy Tilia cordata Chastity Chantal Wilson Rozenwyn Mary Alice.. Stomićka Sophie Gretchen Tella ~tanja~ barca dovoljno za zauvijek Pandora Kay´B Sae Iva Wolfe Tea Ramona Lena Pattinson Rose Rhianna 53 posters |
|
Želite li 28.11. doći na promociju knjige "U sebi" (The Host) | Da, želim, i doći ću! | | 18% | [ 19 ] | Da, želim i potrudit ću se doći! | | 35% | [ 36 ] | Ne želim. | | 6% | [ 6 ] | Ne mogu iako bih htio/htjela | | 41% | [ 43 ] |
| Ukupno glasova : 104 | | Poll closed |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tilia cordata stanovnik Forksa
Broj postova : 1776 Lokacija : Zagreb Knjiga : Sumrak serijal,Tigana, Zima za dvoje, Na kraju duge Lik : Cijela obitelj Cullen, a posebno Edward
| |
| |
Valentinchy Voditeljica kviza
Broj postova : 1370 Lokacija : Beetwen sleep and awake Knjiga : U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 23:14 | |
| | |
|
| |
moo^^ Twilight expert
Broj postova : 799 Knjiga : Razgovor s vampirom
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 23:28 | |
| Glasala sam za 'želim, i potrudit ću se doći'. Htjela bih kupiti knjigu, ali ne znam hoće li biti novaca pošto sam bila prilično rastrošna na Interliberu i prije. Ipak, više od knjige me veseli prilika da ponovno vidim forumaše, i nadam se da ću uspjeti doći (ako će od toga svega biti nešto). | |
|
| |
Tinchy Voditeljica kviza
Broj postova : 837 Lokacija : Zg Knjiga : Hp, Mortal instruments trilogija..
| |
| |
Tempting Trauma stanovnik Forksa
Broj postova : 600
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 00:20 | |
| Ne mogu iako bih htio/htjela! Dolazim na premijeru. Promocija bi bila previse. | |
|
| |
pat_position stanovnik Forksa
Broj postova : 211 Lokacija : Zagreb, Ježdovec Knjiga : Sumrak četverologija, 100 poteza četkom prije spavanja, Harry Potter, Judni poljubac, Mansfield park Lik : Laurent, Bellatrix LeStrange, Jasper, Jane Volturi
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 00:45 | |
| | |
|
| |
Amortentia stanovnik Forksa
Broj postova : 882 Lokacija : Zapadni toranj Knjiga : HP saga, Ljupke kosti. Lik : Hermione, Bellatrix.
| |
| |
Sara Bella stanovnik Forksa
Broj postova : 1075 Lokacija : Svijet snova Knjiga : Harry Potter (sve), Otok
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 05:41 | |
| Ja bih vrlo rado dosla ali potrosila skoro sve pare na interliberu P.S.Malo cu biti off topic pa reci koji idiotski prijevod naslova | |
|
| |
Simone stanovnik Forksa
Broj postova : 603 Lokacija : Grmeči :-) Knjiga : ... Lik : ...
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 11:15 | |
| konacno da meni pase neki termin da, dolazim; imala sma namjeru kupiti knjigu cim izadje a ova ideja o popustu i da konacno vidim forumase je superica | |
|
| |
Jane Rose Forumsko piskaralo
Broj postova : 325 Knjiga : The Host, The Picture of Dorian Gray Lik : Emmett, Rosalie
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 11:23 | |
| Ne mogu, iako bi htjela... Knjigu već imam, tako da je ne bih ni uzela, al bi susret s forumašima na promociji bio dovoljan razlog da dođem da mogu... | |
|
| |
Eowyn stanovnik Forksa
Broj postova : 843 Lokacija : ..::željeznički kolodvor ::..
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 12:06 | |
| iskreno, ne znam jesam li baš toliko entuzijastična oko ove knjige da bi išla na promociju. Tako da sam glasala da neću doć. | |
|
| |
Marisol Moderatorica
Broj postova : 1797 Knjiga : Ponos i predrasude, Lolita, Okajanje Lik : alice cullen & jacob black
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 13:37 | |
| Glasala za dolazim, naravno. | |
|
| |
Lena Reve stanovnik Forksa
Broj postova : 1063 Lokacija : Palazzo di Crepusculo Knjiga : Sumrak saga,UALZ,VA series,TMI, The host,Fallen.. Lik : Ian,Rose, Edward,Jace, Jem,Magnus, Damian,Luce,Daniel
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 14:04 | |
| Glasala sam za 'Da, želim i potrudit ću se doći.'Valjda ću do onda skupit pare za put.. | |
|
| |
Lady Kira stanovnik Forksa
Broj postova : 185 Lokacija : Zagreb Knjiga : Praskozorje Lik : Edward, Jacob, Seth, Renesmee
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 18:03 | |
| Glasala sam za Da, želim i potrudit ću se doći. Još nisam pročitala knjigu, htjela sam, ali natjerali su me da čekam prijevod | |
|
| |
Mary stanovnik Forksa
Broj postova : 724 Lokacija : Zagreb Knjiga : Twilight saga, HP, The Other Boleyn Girl, Kći lotršćaka...
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 18:13 | |
| - Sara Bella je napisao/la:
P.S.Malo cu biti off topic pa reci koji idiotski prijevod naslova Potpis.. | |
|
| |
MIRELLA stanovnik Forksa
Broj postova : 29 Knjiga : SUMRAK Lik : EDWARD
| Naslov: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 18:40 | |
| Da dolazim obavezno,super baš se veselim a i ponestalo mi je dobre literature za čitanje , samo javi u koliko sati! | |
|
| |
Lady Moonlight Moderatorica
Broj postova : 2322 Lokacija : Faylinn Knjiga : Tigana Lik : Jane
| |
| |
Chantal Wilson stanovnik Forksa
Broj postova : 162 Lokacija : Zagreb Lik : Emmett
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 22:58 | |
| mislim da je prijevod naslova skorz okej.
moglo je biti jako jako loše **Domaćica**. ovo je neko kompromisno rjesenje. Posebno ako ce biti nastavaka, kako je Štefka najavila | |
|
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 18/11/2009, 23:00 | |
| | |
|
| |
mind reader stanovnik Forksa
Broj postova : 132 Lokacija : in Jacobs warm arms Knjiga : praskozorje, maurina igra, harry potter7 Lik : emmett, alice, jacob
| |
| |
Kaliopi Twilight expert
Broj postova : 1675 Lokacija : Forks Knjiga : Rune Lik : edward cullen, carlise cullen
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 19/11/2009, 20:57 | |
| Glasala sam za "Da, htjela bi i potrudit ću se doći". I super što ćemo se dvaput okupit u samo 7 dana.
| |
|
| |
Amyca stanovnik Forksa
Broj postova : 2236 Lokacija : Between heaven and hell.. Knjiga : Kradljivica knjiga, Vodoriga, The other Boleyn girl Lik : Annamaria Boleyn
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 20/11/2009, 14:29 | |
| Glasala sam za Da, potrudit ću se. Znači vjerojatno dolazim. Samo me zanima kakav je taj popustić i koliko knjiga inače košta? | |
|
| |
Joanna Twilight expert
Broj postova : 1246 Lokacija : Hidden village of the Sand Lik : Murtag
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 20/11/2009, 15:35 | |
| | |
|
| |
Raven Shelley stanovnik Forksa
Broj postova : 436 Lokacija : in my field of paper flowers... Knjiga : Vampire kisses, Vampire diaries Lik : Jasper, Alice
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 22/11/2009, 15:56 | |
| da li netko zna koliko od prilike dode knjiga? | |
|
| |
Jane Rose Forumsko piskaralo
Broj postova : 325 Knjiga : The Host, The Picture of Dorian Gray Lik : Emmett, Rosalie
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 22/11/2009, 16:12 | |
| - Raven Shelley je napisao/la:
- da li netko zna koliko od prilike dode knjiga?
110 kn ti je englesko izdanje, hrvatsko će biti više, pretpostavljam oko 149 kn kao i Praskozorje... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) | |
| |
|
| |
| Promocija knjige "U sebi" (The Host) | |
|