| Promocija knjige "U sebi" (The Host) | |
|
+49Bittersweet Azra hermiona wird-lulu nikolina.fundelic Starbuck The Fallen Angel marija Raven Shelley Joanna Amyca Kaliopi mind reader wh00p Lady Moonlight MIRELLA Lady Kira Lena Reve Marisol Eowyn Jane Rose Simone Sara Bella Amortentia pat_position Tempting Trauma Tinchy moo^^ Valentinchy Tilia cordata Chastity Chantal Wilson Rozenwyn Mary Alice.. Stomićka Sophie Gretchen Tella ~tanja~ barca dovoljno za zauvijek Pandora Kay´B Sae Iva Wolfe Tea Ramona Lena Pattinson Rose Rhianna 53 posters |
|
Želite li 28.11. doći na promociju knjige "U sebi" (The Host) | Da, želim, i doći ću! | | 18% | [ 19 ] | Da, želim i potrudit ću se doći! | | 35% | [ 36 ] | Ne želim. | | 6% | [ 6 ] | Ne mogu iako bih htio/htjela | | 41% | [ 43 ] |
| Ukupno glasova : 104 | | Poll closed |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| Naslov: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 19:08 | |
| Zbog prekratkih rokova te malog odaziva u anketi, promocije knjige U sebi, u suradnji Algoritma i Forks foruma nažalost neće biti. - Citat :
Dragi forumaši, dobili smo dobar razlog da se uskoro ponovno okupimo!
1.12. u prodaju izlazi hrvatski prijevod knjige "The Host" - "U sebi", autorice Stephenie Mayer. Knjiga je oduševila već mnoge fanove Sumraka, i nadamo se da će ju s istim entuzijazmom dočekati i oni koju su strpljivo iščekivali hrvatski prijevod.
28.11. nudi nam se prilika za ponovno okupljanje prigodom promocije knjige "U sebi", gdje bi ju svi forumaši mogli kupiti prvi u Hrvatskoj - i to s posebnim popustom!
Promocija bi se najvjerojatnije održala u zagrebačkom Avenue Mallu. Svjesni smo toga da je taj datum blizu, kao i toga da će mnogi od vas koji ste izvan Zagreba doći na premijeru Mladog mjeseca i možda vam nije zgodno dolaziti dva vikenda za redom - pa vas stoga pitamo:
Zadnja promjena: Rhianna; 26/11/2009, 16:06; ukupno mijenjano 5 put/a. | |
|
| |
Rose Paparazzi queen
Broj postova : 2436 Lik : Jasper :)
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 19:09 | |
| Dolazim obavezno! | |
|
| |
Rhianna Administratorica
Broj postova : 3775 Lokacija : Field of paper flowers Knjiga : Lavovi Al'rassana ~G.G.Kay Lik : Jehana
| |
| |
Lena Pattinson Twilight expert
Broj postova : 1955 Lokacija : Sverus Knjiga : Funktionell svensk grammatik Lik : ONEGIN & PEČORIN
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 19:11 | |
| Željela bih doći. Samo, je pitanje hoću li moći, ali da, želim. | |
|
| |
Ramona stanovnik Forksa
Broj postova : 278 Lokacija : U svom snu
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 19:17 | |
| - Lena Pattinson je napisao/la:
- Željela bih doći.
Samo, je pitanje hoću li moći, ali da, želim. i ja isto.... | |
|
| |
Tea Moderatorica
Broj postova : 804 Lokacija : Bihać, BiH Knjiga : Dobar dan, tugo, Lavovi Al-Rassana Lik : Mersault, Cécile
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 19:18 | |
| Ako mi skupite 25€ (Samo, ljudi, samo! ) dolazim bez pardona, inače, sorry. Ali bih rado da mi neko kupi knjigu? | |
|
| |
Iva Wolfe stanovnik Forksa
Broj postova : 615 Lokacija : outside the box
| |
| |
Pandora Kay´B Sae stanovnik Forksa
Broj postova : 1131 Lokacija : OneManga. Lik : Mabudachi trio. Kai. Zero. Alexiel. Sasuke.
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 19:34 | |
| Ja bih išla, ali nema šanse da bi me mama opet pustila (trebalo mi je 2 tjedna da ju nagovorim za premijeru -.-). | |
|
| |
dovoljno za zauvijek stanovnik Forksa
Broj postova : 3459
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 20:53 | |
| ajoj tako blizu? tjedan za tjednom dati 150kn za kartu + još za knjigu. Uff. teško.. nije da je neizvedivo.. al..
Jel se ne može datum pomaknuti? bar na tjedan iza? Mada kužim da pitam glupost, jer to jest bit promocije knjige. Da je ranije.
Btw. bilo bi dobro da stavite još jednu ponuđenu mogućnost - Želio/la bih, ali najvjeroatnije neću moći.
Jer ne vjerujem baš da ljudi koji ne mogu/neće doći to ne žele.
| |
|
| |
Rhianna Administratorica
| |
| |
barca stanovnik Forksa
Broj postova : 54 Lokacija : Zagreb Knjiga : Persuasion, HP, LOTR, Kiklop, Zločin i kazna Lik : Gandalf, Alice Cullen
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 21:08 | |
| ja želim doći, al od svih vikenda, jedino taj nisam u Zagrebu | |
|
| |
| |
| |
~tanja~ stanovnik Forksa
Broj postova : 1068 Lokacija : ~somewhere only we know~ Knjiga : Gabriel's inferno Lik : Gabriel, Margot
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 21:41 | |
| - dovoljno za zauvijek je napisao/la:
- Promijenih glas u Da, potrudit ću se
Upravo sam razgovarala s tanjom i dogovorile smo se ostati cijeli tjedan u Zagrebu, jer nam se ne isplati ići doma. Jest da je zeznuto zbog predavanja, al nije nemoguće teško, ali izvedivo. iako bi bio još isplativije (nama što dolazimo iz daleka jel ) kad bi promocija knjige bila recimo odmah u nedjelju nakon premijere filma | |
|
| |
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 21:45 | |
| | |
|
| |
Tella stanovnik Forksa
Broj postova : 1515 Lokacija : Novosibirsk Lik : Jake, Jasper, Alice
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 21:55 | |
| Jao... Ja bih htjela, ali nisam sigurna da ću moći. Dati ću sve od sebe da dođem Jel bi mi baš moraali kupiti tu knjigu? Ja ju već imam na engleskom i ne znam hoće li mi mama dati da i na hrv. kupim. Mogu ja ponesti verziju na engleskom, pa dok svi budu nosili U sebi, ja ću The host. | |
|
| |
Gretchen Dežurna papiga
Broj postova : 1635 Lokacija : Mystic Falls Knjiga : Harry Potter serijal, LotR, Atonement, His dark materials trilogy, The time traveler's wife Lik : Jacob, Seth
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 21:55 | |
| Kako nisam čitala knjigu, a hrvatski me prijevod strahovito NE zanima, ne bih došla...no, s druge strane, voljela bih čisto zato da ( opet ) vidim ljude s foruma | |
|
| |
Sophie Twilight expert
Broj postova : 891 Lik : Ichigo!
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 22:10 | |
| trado al' mi je trebalo 3 tjedna da mamu nagovorim da me pusti u subotu (makar iidem u cinestar grr..), a i nemam prijevoz..žnj | |
|
| |
Stomićka stanovnik Forksa
Broj postova : 1334 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 22:16 | |
| ja sam u Zg i dolazim..nadam se da ću vas vidjeti što više.. knjigu već imam na eng al nema veze, dolazim zbog samog događaja i druženja ne zbog kupnje knjige | |
|
| |
Rhianna Administratorica
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 22:22 | |
| Usput, da ne bude zabune, događaj još nije potvrđen - ovisi o odzivu. | |
|
| |
Alice.. stanovnik Forksa
Broj postova : 3281 Lokacija : 7th floor, behind the Portrait of the FatLady Knjiga : HP6&7 Lik : Hermione, Snape
| |
| |
Mary stanovnik Forksa
Broj postova : 724 Lokacija : Zagreb Knjiga : Twilight saga, HP, The Other Boleyn Girl, Kći lotršćaka...
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 22:39 | |
| Jeeej, napokon su preveli!! Nakon tolko vremena.. Ja dolazim, najvjerojatnije.. | |
|
| |
Rozenwyn stanovnik Forksa
Broj postova : 459 Lokacija : Zagreb Knjiga : Lavovi Al-rassana, Tigana, Harry Potter Lik : Ammar, Kim
| |
| |
Chantal Wilson stanovnik Forksa
Broj postova : 162 Lokacija : Zagreb Lik : Emmett
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 22:55 | |
| jel se zna tko je prevoditelj ?
možda sam propustila informaciju koj je vec tu negdje. ako je tako - ispričavam se ! | |
|
| |
Gretchen Dežurna papiga
Broj postova : 1635 Lokacija : Mystic Falls Knjiga : Harry Potter serijal, LotR, Atonement, His dark materials trilogy, The time traveler's wife Lik : Jacob, Seth
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) 17/11/2009, 23:05 | |
| - Chantal Wilson je napisao/la:
- jel se zna tko je prevoditelj ?
možda sam propustila informaciju koj je vec tu negdje. ako je tako - ispričavam se ! Zar nije opet Sever? *nemam pojma od kud mi to* | |
|
| |
Chastity stanovnik Forksa
Broj postova : 379 Lokacija : In between Lik : Emmett, Alice, Victoria
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Promocija knjige "U sebi" (The Host) | |
| |
|
| |
| Promocija knjige "U sebi" (The Host) | |