| Vježba ~ Azra | |
|
+28lovebellaandedward Antonia.zgb Sapfa Simone Tenchy Cullen wird-lulu Tanchy kristina ..^^..twilight..^^.. Unwritten Darkness Alicefreak ×angelica× martina Eowyn Skybreaker starless missy Vampire dovoljno za zauvijek Rose booombar Samantha Moore ~ eclipse ~ Tea RockChick Rogue Azra Rhianna 32 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Skybreaker stanovnik Forksa
Broj postova : 11 Lokacija : Croatia, drifting on the wings of fate, Zagreb Knjiga : Twilight Lik : Edward Cullen, Victoria
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 29/7/2008, 02:59 | |
| Evo da ti i ja komentiram. Sve je vec receno, odlicno pises i svi cekamo neki nastavak ^^ Iako bih rado pustio Meyericu da rijesi sve ovo a ti da se posvetis svojoj prici, mislim da bi rade vidjeli tvoja osobna djela, well bar ja mislim tako. | |
|
| |
Eowyn stanovnik Forksa
Broj postova : 843 Lokacija : ..::željeznički kolodvor ::..
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 29/7/2008, 11:36 | |
| Azra, ovo je stvarno prekrasno!!! nisam imala priliku prije pročitati, i iskreno, ne da mi se sad temeljito analizirati, ali sve skupa...odlično!!! uspjela si me rastužiti | |
|
| |
Azra The hostess
Broj postova : 2267 Lokacija : over the rainbow :) Lik : Jace :)
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 29/7/2008, 13:02 | |
| - Skybreaker je napisao/la:
- Evo da ti i ja komentiram. Sve je vec receno, odlicno pises i svi cekamo neki nastavak
Iako bih rado pustio Meyericu da rijesi sve ovo a ti da se posvetis svojoj prici, mislim da bi rade vidjeli tvoja osobna djela, well bar ja mislim tako. da odavno sam odlučila zapravo da nema smisla pisati nastavak. Ovo sam napisala slučajno kada me "pukla" inspiracija. Hvala na komplimentima. Eowyn: mislim da mi je to bila i namjera | |
|
| |
martina stanovnik Forksa
Broj postova : 1068 Lokacija : Zagreb Knjiga : Ana Karenjina, Cecelia Ahern saga, The Notebook Lik : Edward Cullen
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 30/7/2008, 21:17 | |
| | |
|
| |
Azra The hostess
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 31/7/2008, 16:08 | |
| | |
|
| |
×angelica× stanovnik Forksa
Broj postova : 296 Lokacija : BiH
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 31/7/2008, 16:22 | |
| Ohohoh,svaka cast Azra | |
|
| |
Azra The hostess
| |
| |
Alicefreak stanovnik Forksa
Broj postova : 443 Lokacija : Zagreb, Croatia Knjiga : Vampire kisses, U anđeoskom liku zvijeri Lik : Alice Cullen, Jane, Damian
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 31/7/2008, 16:28 | |
| sjajno je | |
|
| |
Darkness stanovnik Forksa
Broj postova : 215 Lokacija : Forks Knjiga : New Moon
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 1/8/2008, 03:11 | |
| | |
|
| |
Azra The hostess
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 1/8/2008, 12:37 | |
| | |
|
| |
Unwritten stanovnik Forksa
Broj postova : 1074 Lokacija : Planet Edward Knjiga : Sumrak, Eragon, HP Lik : Jacob,Emmett
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 1/8/2008, 15:16 | |
| wow,stvarno je fantastično! napokon sam stigla i to pročitati..jako lijepo pišeš,nema šta. | |
|
| |
Darkness stanovnik Forksa
Broj postova : 215 Lokacija : Forks Knjiga : New Moon
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 1/8/2008, 15:21 | |
| | |
|
| |
..^^..twilight..^^.. stanovnik Forksa
Broj postova : 588 Lokacija : London <3
| |
| |
kristina stanovnik Forksa
Broj postova : 384 Lokacija : Zagreb Lik : Edward
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 6/8/2008, 20:52 | |
| Ala S.M. Svaka ti čast, ovo je stvarno za past na pozadinu Ako ćeš ti ikad u svom životu nešto napisat (a ja te molim da se to dogodi) mislim da će ti itekako uspjet samo tako... thumbs up | |
|
| |
Azra The hostess
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 6/8/2008, 21:10 | |
| | |
|
| |
Tanchy stanovnik Forksa
Broj postova : 487 Lokacija : dreamwood Knjiga : LotR, HP Lik : Alice, Emmet
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 13/8/2008, 16:50 | |
| Azra, nemam što drugo reći osim - svaka čast Predobro napisano, opisani osjećaji, sve... Lijepo je bilo to pročitati i iz Edwardove perspektive Predobro. Samo, ovo mi je zapelo za oko: - Citat :
- Upitao sam se što da učinim u tom zastrašujućem
i napetom trenutku kada sam napokon po praznom, mrtvom pogledu njenih očiju i srcu koje je nakratko prestalo kucati, i onda se opet počelo boriti da kuca sa spoznajom da je ne želim više, sve povjerovala. Ta misao je ostala nedovršena Kada sam napokon.... što? To sam našla kao grešku. Ali, sve u svemu - predobro | |
|
| |
Azra The hostess
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 13/8/2008, 16:54 | |
| Hvala Tanchy! Što se tiče ovog za nedovršenu misao, to se da skužiti iz konteksta iako fali jedna riječ, tu je možda trebalo biti zaključio, uvidio...ali mislim da se dosta dobro skuži iz konteksta... u svakom slučaju tenks!! | |
|
| |
wird-lulu stanovnik Forksa
Broj postova : 1018 Lokacija : Zagreb Lik : Selene, Jack Sparrow, Poison Ivy &amp; Harley
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 2/10/2008, 20:16 | |
| Odlično je! Kada sam čitala potpuno sam se uživila! Mogla bi ti početi pisati knjige | |
|
| |
Tenchy Cullen stanovnik Forksa
Broj postova : 1505 Lokacija : British Library Knjiga : HP, Bartimejeva trilogija, Kradljivica knjiga, VA Lik : Dean, Sam, Cas, Damon, Eric, Sheldon, Leonard, Sirius, Dimitri, Adrian....
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 7/10/2008, 15:48 | |
| - wird-lulu je napisao/la:
- Odlično je!
Kada sam čitala potpuno sam se uživila! Mogla bi ti početi pisati knjige aha, baš je odlično. | |
|
| |
Azra The hostess
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 7/10/2008, 23:19 | |
| Hvalla | |
|
| |
Simone stanovnik Forksa
Broj postova : 603 Lokacija : Grmeči :-) Knjiga : ... Lik : ...
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 9/10/2008, 09:18 | |
| ovo sam tek nedavno procitala i vau Azra jako, jako lijepo - svidjelo mi se | |
|
| |
Azra The hostess
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 9/10/2008, 11:37 | |
| Tenks | |
|
| |
Sapfa stanovnik Forksa
Broj postova : 42 Lokacija : Zagreb Lik : Alice
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 7/11/2008, 14:27 | |
| *Zavrišla sa čitanjem, uzima maramice, ispuhuje nos, uzdiše i pročišćuje dišne putove* Ovako, Azra, neka ti stoji na duši da si jednu profesoricu koja se načitala svega i svačega uspjela rasplakati predočenim riječima. Apsolutno sam... zasljepljena. E sad, da malo iskomentiram tekst. Sam odlazak, bol koju sam i zamišljala s Edwardove strane je opisan, doslovno ju možem osjetiti agoniju, ljutnju i prijezir samoga sebe... Izrazi poput gadio sam se sam sebi, želio sam biti mrtav... jednostavno su odlični za te trenutke. Tako sam i zamišljala Edwarda, u puno većoj boli nego Bella. Jako mi se sviđa kraj iako vjerujem da je Edward donio odluku o odlasku prije nego što se oprostio od Belle, ali rečenica ''Dugovao sam barem toliko svojoj ljubavi života'' me je otopila, rastopila, rascmizdrila kako god hoćeš. Tekst mi se jako sviđa, i čak nisam našla nekih gramatičkih greški. Ponegdje stavljaš ispred i zarez, ali nema veze, to mene osobno ne smeta. Azra stvarno jako ljepo pišeš i voljela bih još puno fanfictiona od tebe. | |
|
| |
Tea Moderatorica
Broj postova : 804 Lokacija : Bihać, BiH Knjiga : Dobar dan, tugo, Lavovi Al-Rassana Lik : Mersault, Cécile
| |
| |
Azra The hostess
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra 7/11/2008, 14:43 | |
| Sapfa *blush* hvala nemaš pojma koliko mi znači znam za zareze, oni su mi slaba tačka Tea *love p.s. žao mi je što sam te rasplakala | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vježba ~ Azra | |
| |
|
| |
| Vježba ~ Azra | |
|