| Neformalno okupljanje | |
|
+16Valentinchy Tilia cordata Azra dovoljno za zauvijek Zafrina Iva Wolfe moo^^ Gretchen nox Tella Alice.. Foxy Evenstar Kaliopi ~tanja~ wh00p 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| Naslov: Neformalno okupljanje 21/11/2010, 03:27 | |
|
Zadnja promjena: wh00p; 24/11/2010, 19:57; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
~tanja~ stanovnik Forksa
Broj postova : 1068 Lokacija : ~somewhere only we know~ Knjiga : Gabriel's inferno Lik : Gabriel, Margot
| |
| |
Kaliopi Twilight expert
Broj postova : 1675 Lokacija : Forks Knjiga : Rune Lik : edward cullen, carlise cullen
| |
| |
Evenstar stanovnik Forksa
Broj postova : 298 Lokacija : a možda su u šumi... Knjiga : je od papira. Lik : ja :D
| |
| |
Foxy stanovnik Forksa
Broj postova : 964 Lokacija : Samobor Knjiga : Oliver Twist Lik : Severus Snape,Jasper Hale
| Naslov: Re: Neformalno okupljanje 21/11/2010, 18:30 | |
| E, kvra*u, ja ne mogu. Obitelj dolazi. | |
|
| |
Alice.. stanovnik Forksa
Broj postova : 3281 Lokacija : 7th floor, behind the Portrait of the FatLady Knjiga : HP6&7 Lik : Hermione, Snape
| Naslov: Re: Neformalno okupljanje 21/11/2010, 20:07 | |
| ja isto ne mogu jer nisam u Zg | |
|
| |
Tella stanovnik Forksa
Broj postova : 1515 Lokacija : Novosibirsk Lik : Jake, Jasper, Alice
| |
| |
nox stanovnik Forksa
Broj postova : 3352 Lokacija : ... floating on the river Styx... Knjiga : Stepski vuk Lik : Sirius Black
| Naslov: Re: Neformalno okupljanje 22/11/2010, 01:52 | |
| ja sam već u Zagrebu | |
|
| |
Gretchen Dežurna papiga
Broj postova : 1635 Lokacija : Mystic Falls Knjiga : Harry Potter serijal, LotR, Atonement, His dark materials trilogy, The time traveler's wife Lik : Jacob, Seth
| Naslov: Re: Neformalno okupljanje 22/11/2010, 02:01 | |
| Vidimo se tamo | |
|
| |
moo^^ Twilight expert
Broj postova : 799 Knjiga : Razgovor s vampirom
| Naslov: Re: Neformalno okupljanje 22/11/2010, 02:08 | |
| Joj, joj, joj! Tako bih rado išla, ali nema me taj vikend uopće. Jao kako mi je žao | |
|
| |
Iva Wolfe stanovnik Forksa
Broj postova : 615 Lokacija : outside the box
| Naslov: Re: Neformalno okupljanje 22/11/2010, 12:30 | |
| Ouch, točno 27. odlazim doma. Dammit -.- | |
|
| |
Zafrina stanovnik Forksa
Broj postova : 1013 Lokacija : Čakovec
| |
| |
dovoljno za zauvijek stanovnik Forksa
Broj postova : 3459
| |
| |
Azra The hostess
Broj postova : 2267 Lokacija : over the rainbow :) Lik : Jace :)
| |
| |
Tilia cordata stanovnik Forksa
Broj postova : 1776 Lokacija : Zagreb Knjiga : Sumrak serijal,Tigana, Zima za dvoje, Na kraju duge Lik : Cijela obitelj Cullen, a posebno Edward
| |
| |
Valentinchy Voditeljica kviza
Broj postova : 1370 Lokacija : Beetwen sleep and awake Knjiga : U anđeoskom liku zvijeri, Celestinsko proročanstvo, Kradljivica knjiga, Alkemičar
| |
| |
wh00p Moderatorica
Broj postova : 1694 Lokacija : *sjedi na drvetu s kockicama u kosi* Knjiga : Tajna igraćih karata - J. Gaarder
| |
| |
Broj postova : 1776 Lokacija : Zagreb Knjiga : Sumrak serijal,Tigana, Zima za dvoje, Na kraju duge Lik : Cijela obitelj Cullen, a posebno Edward
| |
| |
Kaliopi Twilight expert
Broj postova : 1675 Lokacija : Forks Knjiga : Rune Lik : edward cullen, carlise cullen
| |
| |
| |
| |
loki stanovnik Forksa
Broj postova : 730 Lokacija : in the beauty of my mind Knjiga : The Mortal Instruments, HP Lik : Rosalie
| Naslov: Re: Neformalno okupljanje 24/11/2010, 21:24 | |
| Ja cu probat doc, ali nisam siguran dal cu imat vremena... a i moram na rođendan taj dan... | |
|
| |
Lana Elisabeth Johnson Administratorica
Broj postova : 2386 Lokacija : Rivendell... Knjiga : Gospodar careva by GGK Lik : Jane & Jake
| |
| |
The Fallen Angel stanovnik Forksa
Broj postova : 396 Lokacija : London. Knjiga : Kradljivica knjiga, Igra Prijestolja, Pali Anđeo, Zauvijek Lik : Arya, Tyrion
| Naslov: Re: Neformalno okupljanje 26/11/2010, 16:56 | |
| | |
|
| |
moo^^ Twilight expert
Broj postova : 799 Knjiga : Razgovor s vampirom
| Naslov: Re: Neformalno okupljanje 26/11/2010, 22:48 | |
| Weee, ipak mogu doći (i to mi je otprilike jedina svjetla točka vikenda, ali ja se ne žalim) | |
|
| |
Little Miss Alice stanovnik Forksa
Broj postova : 2784 Lokacija : Alone and lost in paradise
| Naslov: Re: Neformalno okupljanje 27/11/2010, 00:15 | |
| Ja na žalost ne mogu doći.
Zabavite se :3 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Neformalno okupljanje | |
| |